Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Iklan Free: PRE-LAUNCH SPECIAL INVITATION

Posted by | Posted on 3:01 AM

Nama*: fira

Email*: [email protected]

Website: http://www.Biglaunchmlm.com/wish2

Tajuk Iklan*: PRE-LAUNCH SPECIAL INVITATION

Mesej*: PRE-LAUNCH SPECIAL INVITATION
www.Biglaunchmlm.com/wish2

Salam hormat,

Muga2 anda sihat & sentiasa diberkati biar apa pun usaha yag anda jalankan asalkan ianya halal,

Sebenarnya saya ingin berkongsi peluang satu perniagaan MLM yang bakal berada di 9 negara secara rasmi pada akhir Oktober 2010 ini. Untuk itu saya harap anda sedia peruntukkan sedikit waktu memberi ruang kepada saya dan untuk diri anda sendiri bagi menilainya sebelum membuat keputusan.

Sebenarnya usaha merealisasikan projek MLM 5 Star ini telah saya mulakan sejak March 2010 bersama seorang rakan di luar negara setelah mendapat kepercayaan CEO sebuah syarikat Multi Million Dollar di USA. Sebelumnya syarikat ini bergerak di pasaran retail ( runcit ) dimana produk2 mereka telah dipasarkan di ribuan buah outlet, Mart dan farmasi. Malah 2 produk keluaran syarikat ini pernah mendapat anugerah JENAMA SUPER di Singapore. Syarikat ini juga telah melantik 2 artis popular Indonesia & Hong Kong sebagai Duta Produk mereka ketika itu. Malahan di Amerika sendiri mereka telah melantik beberapa aktor & aktress popular Hollywood sebagai duta produk.

Setelah berbincang dengan Mr Bernard ( CEO syarikat ), akhirnya saya dan teman telah diberi kepercayaan untuk menjadikan syarikat ini sebuah MLM Global. Segala idea tentang konsep dan pelan pemasaran telah diserahkan kepada kami untuk merangkanya manakala pihak syarikat sendiri telah memberi persetujuan untuk memasarkan produk keluaran terbaru mereka yang di paten di USA untuk diedarkan melalui kaedah networking. Tentulah kepercayaan ini tidak akan kami sia kan. Inilah masanya yang terbaik untuk kami merangka satu MLM Global yang benar2 praktikal dan sesuai untuk semua pasaran ( selama ini hampir semua MLM yang berpengkalan di Amerika mengabaikan kuasa beli penduduk2 di luar USA khususnya di Asia menyebabkan kebanyakan pengguna di Asia tidak berupaya untuk meneruskan penyertaan mereka kerana bebanan kos produk selain pelan pemasaran yang menyulitkan ). Peluang ini adalah suatu yang sangat baik buat saya dan rakan untuk merangka konsep niaga & pelan pemasaran mudah berasaskan!
keupayaan sebear penduduk pasaran di Asia.

Saya yakin anda akan bersetuju kalau saya katakan bahawa kebanyakan MLM Global yang berpengkaan di Amerika sangat tinggi dari segi kos penyertaan awal dan maintenance bulanannya. Biasanya MLM ini adalah MLM e-commerce yang tidak saja akan bergerak secara e-dagang malah juga akan memasuki suatu negara satu persatu secara sah dan legal. Antara MLM2 ini adalah seperti Vemma, Monavie, Xango, Angel dan terbarunya adalah Velocity. Manakala yang lebih murah kos penyertaan serta kos maintenance bulanan hanya dibawa oleh syarikat2 e-commerce yang tidak bercadang untuk masuki sesuatu negara secara sah dan legal seperti GBG, Total Life Changes, Rolution, TriUnity, My World Plus, Astria dan lain2.

Membandingkan kedua2 jenis MLM diatas ( MLM e-commerce VS e-commerce ), jelas jenis pertama lebih secure atau selamat dan sangat2 boleh dipercayai ( kerana kesediaan syarikat ini melakukan perniagaan secara legal dan sah disatu2 negara ). Bagaimana pun MLM e-commerce begini mememerlukan kekuatan kewangan agar mereka mampu memenuhi keperluan dan tuntutan perundangan sesuatu negara sebelum layak memasukinya. Manakala syarikat2 kecil hanya berupaya bergerak sekadar sebagai e-dagang semata2.

Mengambil kira semua faktur ini, akhirnya saya dan rakan mengusulkan kepada CEO agar syarikat ini dijadikan sebagai MLM e-commerce dan bersedia untuk melakukan perniagaan secara legal dinegara2 rantau Asia. Bagaimana pun untuk memastikan syarikat ini mempunyai daya saing yang kuat..maka pelan pemasaran harus bersandarkan kuasa beli penduduk di Asia. Kos penyertaan dan maintenance bulanan harus sesuai dengan pasaran dan tidak cuma begantung kepada kekuatan produk semata2. Semuanya harus seimbang agar syarikat ini tidak menjadi seperti MLM2 e-commerce lain yang terlalu kelihatan elit kerana segala2nya terlalu mahal dan sukar dicapai kebanyakan penduduk di Asia.

Untuk itu kami telah mengusulkan beberapa Pelan Pemasaran dengan membandingkannya dengan lebih 40 pelan pemasaran syarikat MLM lain didunia. Berkali2 Pelan Pemasaran kami ditolak setelah dinilai oleh konsultan atas pelbagai alasan khususnya kerana " over paid ". Setelah melalui beberapa kali " rejection ", akhirnya sebulan lepas, Pelan Pemasaran yang dinamakan " Coded System " yag kami usulkan diterima secara rasmi. Bagaimana pun setelah Pelan Pemasaran ini ditunjukkan oleh CEO kepada sebilangan pimpinan MLM di Amerika, leader2 Amerika telah meminta agar Pelan Pemasaran Coded System ini juga dijalankan dan dilancarkan serentak di Amerika. Ini sebenarnya satu berita yang tidak menggembirakan kami. Pelancaran serentak MLM Pelan ini di Amerika, Kanada, Mexico dan pasaran Asia sebenarnya tidak cukup menguntungkan leader2 dan networker di Asia kerana keupayaan teknologi marketing networker USA yang jauh lebih advance yang memungkinkan kita di Asia ketinggalan dibelakang. Memandan!
gkan usaha dan idea MLM ini datangnya dari saya dan rakan di Asia..maka kami telah meminta keistimewaan agar proses pelancaran MLM ini dilakukan sebulan lebih awal di Asia untuk memberi ruang secukupnya buat kami dan networker di Asia. Akhirnya CEO bersetuju membenarkan kami memulakan prelaunch 3 minggu awal sebelum pelancaran rasmi dengan mengizinkan kami menyediakan web prelaunch ( di hasilkan oleh web master / designer di Kanada yang juga menyediakan web rasmi / replika syarikat ). Dengan keizinan ini, bermakna peluang terbuka luas buat kami mahu pun sesiapa yang menyertai kami melalui web prelaunch ini untuk meneroka pasaran 9 Negara termasuk Amerika & Kanada sebagai perintis dimana kita semua berpeluang besar menjadi upline kepada sebilangan leader2 di USA.

9 Negara Awal yang akan dimasuki syarikat MLM hebat Coded System ini adalah USA, Kanada, Mexico, Malaysia, India, Indonesia, Singapore, Thailand dan Filipina. Prelaunch akan dimulakan sekitar seminggu dari sekarang manakala Pelancaran Rasmi adalah di akhir Oktober 2010 ( selepas tempoh 3 minggu prelaunch ).

Jika anda merasakan layak dan komited untuk menjadi leader bagi mengisi posisi awal dalam MLM 5 Star ini dan ingin segera melakukan kerja2 pemasaran di semua 9 negara yang dinyatakan...sila berhubung secara terus dengan saya di talian 0195600938 untuk penjelasan selanjutnya. Hanya mereka yang serius saja akan mendapat link awal prelaunch bagi mengunci posisi dan seterusnya berpeluang menjana trafik ke 8 buah negara lain selain Malaysia.

Pelan Pemasaran Rasmi Coded System hanya akan dikirim atas permintaan ( pelan ini juga akan di load ke web prelaunch kelak untuk tatapan semua ).


Pantas Bertindak kerana pelbagai reward menanti yang layak antaranya LED TV, Ford Fiesta, Ring & Diamond, BMW & Rolex Watch, Luxury Vacation serta cash USD500,000
You may download the compensation plan here: www.biglaunchmlm.com/plan.pps

Gambar (Jika Ada):


Visitor IP: 123.136.101.199

Powered by EmailMeForm http://www.emailmeform.com/

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top).:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================