Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

CUCI KARPET

Posted by | Posted on 7:59 AM

Nama: Anita
Website: desaringgit.blogspot.com
Isi Iklan:

SALAM SEJAHTERA MALAYSIA! Kami, DESA RINGGIT SDN BHD menawarkan perkhidmatan mencuci pelbagai jenis karpet dan permaidani kepada kesemua premis dan kediaman.Konsep cucian ialah \'DEEP CLEAN\' iaitu fabrik karpet dan permaidani dicuci dari permukaan hingga ke dasar fabrik.Jenis kotoran yang dibersihkan ialah kesan makanan, kotoran tapak kasut, karat, kosmetik, watermark dan lain-lain.Proses cucian dilengkapi dengan melembut, mewangi dan pengeringan selama 2 hingga 3 jam.
Bagi karpet yang mengalami kesan banjir dan water damage (seperti clogged,leaking dan overflow) perlu dicuci dan dirawat secara teliti bagi menghilangkan kotoran, bau dan pengekalan mutu. Sila hubungi 017 385 8658 (Anita).KARPET ANDA PERLU DICUCI SEKURANG-KURANGNYA SETAHUN SEKALI BAGI MENINGKATKAN STAIL KEHIDUPAN YANG BERSIH.TEMUI KAMI DI BELLA NTV 7 2012 EPISOD 21

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top).:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================