Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Jom Join Stiforp

Posted by | Posted on 1:11 PM

Nama: nazari kamaruddin
Website: http://www.stiforp.asia/â€&lsqauo;Amar21asyraf
Isi Iklan:

Bisnes baru ni memang power ,tak pandai menaja pun boleh buat duit,
tiap2 bulan secara pasif 2.5% dari group sales..!! Tanpa syarat apa2!
Kalau menaja, peeerrggghhh... 75% dapat, bonus terHEBAT,
Daftar je sini: http://www.stiforp.asia/â€&lsqauo;Amar21asyraf - Join terus dapat USD4

Jom Join Stiforp

Posted by | Posted on 1:10 PM

Nama: nazari kamaruddin
Website: http://www.stiforp.asia/â€&lsqauo;Amar21asyraf
Isi Iklan:

Bisnes baru ni memang power ,tak pandai menaja pun boleh buat duit,
tiap2 bulan secara pasif 2.5% dari group sales..!! Tanpa syarat apa2!
Kalau menaja, peeerrggghhh... 75% dapat, bonus terHEBAT,
Daftar je sini: http://www.stiforp.asia/â€&lsqauo;Amar21asyraf - Join terus dapat USD4

WATER DISPENSER

Posted by | Posted on 9:29 AM

Nama: ameiza shoppe
Website: http://ameiza-kitchenware.blogspot.com
Isi Iklan:

-BERMINAT...CONTACT SAYA...SAYA PENGEDAR PRODUK TUPPERWARE BRANDS YANG SAH......

UBAH SUAI DAN BINA RUMAH

Posted by | Posted on 8:38 AM

Nama: kairolezan
Website:
Isi Iklan:

Perkhidmatan yang disediakan :

1) Ubah suai/bina//baiki rumah dan
pejabat :
- kerja-2 ubah suai/bina rumah dan
pejabat bergantung pada
kehendak pelanggan dan harga
akan di tentukan mengikut
keluasan ruang dan ubah suai/bina
- Pasang mozek, tile dan dll
- Baiki sliding door
- Membuat partision(cipboard)
pejabat
- Membuat plaster siling
- Kerja-kerja paip air
- Kerja-kerja mengecat

2) Kerja-kerja elektrikal :
- Wiring elektrikal seperti
plug,suis lampu, water heater
dan aircond
- Pemasangan lampu dan kipas rumah
baru

3) Kabinet Dapur :
- Membuat kabinet dapur, table
top,almari, meja dan dll

3) Kerja - kerja kimpalan :
- membuat grill pintu, pintu pagar
utama, pagar,
tingkap, auwning dan dll.
- harga di tentukan mengikut reka
bentuk bunga/corak dan ukuran.

HTTP_USER_AGENT: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.19) Gecko/2010031422 BRI/1 Firefox/3.0.19
REMOTE_ADDR: 175.144.216.186
REMOTE_HOST:

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 10:48 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 10:48 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

NAK APPLY LOAN TAPI DAH BLACKLIST. JANGAN RISAU CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 8:52 PM

Nama: tasha
Website: MASIH TERCARI2 MANA NAK BUAT LOAN?? CALL TASHA 03-56339963
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

TAK TAU MANE NAK PINJAM DUIT???CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:42 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

skim pinjaman wang berlesen.. kelulusan terpantas!! tanpa cagaran @ penjamin call/sms ziela 0176151454

Posted by | Posted on 9:42 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 10:18 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

TAK TAU MANE NAK PINJAM DUIT???CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 10:18 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

ADA PINJAMAN DGN SYARIKAT LAIN?? NAK SETTLE DGN SEGERA. CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 9:16 PM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

Cara Untuk Dapat RM 50 Sehari

Posted by | Posted on 1:51 AM

Nama: aniza
Website: http://j.gs/1993806/money
Isi Iklan:

Nak tahu caranya klik dekat link

Tq.

Pinjaman peribadi dan perniagaan..hubungi kami untuk pertanyaaan

Posted by | Posted on 11:43 PM

Nama: melati
Website: www.pinjamankl.net
Isi Iklan:

Skim pinjaman bumiputera
Assalamualaikum @ Salam Sejahtera
Kami menyediakan perkhidmatan PINJAMAN PERIBADI untuk kakitangan kerajaan dan swasta
Tanpa penjamin dan cagaran. Kelulusan segera dalam tempoh satu jam.

* TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG BEKERJA DAN GAJI DI BAYAR OLEH MAJIKAN MELALUI BANK.
* Pesara dan perkeso
* Rm 500 hngga 20000
* Membantu menyelesaikan pinjaman lama / pinjaman di tempat lain
* Bayaran Bulanan / Bayaran jangkamasa panjang (bergantung pada kelayakan)


Sila bawa dokumen yang asal
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah di kemaskinikan atau 3 bulan penyata bank yang terkni dan disahkan
3) Utiliti Bil Electrik dan Bil Air yang terkini.

Untuk keterangan lanjut, sila Email kepada kami;
(psagroups@yahoo.com) atau hubungi : Melati 03-42703662 /
H/p : 017-3948176 / 016 3414129

SKIM PINJAMAN PERIBADI SUNGGUH CEPAT DAN MUDAH.CALL TASHA 03-56339963/017-6357475

Posted by | Posted on 8:58 PM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 8:46 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

skim pinjaman wang berlesen.. kelulusan terpantas!! tanpa cagaran @ penjamin call/sms ziela 0176151454

Posted by | Posted on 8:45 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

Atasi Masalah Penyakit Berkaitan Saraf Dengan Produk Minyak Saraf - Insyaallah Sembuh

Posted by | Posted on 6:27 PM

Nama: Ubat_Saraf
Website: http://minyaksaraf.blogspot.com/
Isi Iklan:

MINYAK RAWATAN KESEPADUAN
SPIRITUAL DAN FIZIKAL
MINYAK SARAF

Merupakan produk rawatan bersepadu Saraf berasaskan minyak zaitun dari gred yang bermutu tinggi.Gabungan pengubatan Islam yang disertai aromaterapi menambahkan lagi sinergi sedia ada pada minyak ini.Saraf juga dihasilkan dengan menggunakan ekstrak minyak tumbuhan dan bunga-bungaan terpilih yang disahkan nilai tereuputiknya oleh perubatan moden.

Kelebihan minyak serbaguna saraf :

1 . Merawat penyakit dengan pantas melalui hiduan dan resapan ke kulit.
2 . Mengandungi Aroma yang menenangkan.Sesuai bagi menangani stress dan ketegangan
3 . Bersifat anti bakteria dan anti kulat.Sesuai digunakan untuk kesemua jenis penyakit kulit.
4 . Gabungan doa ruqyah perubatan Islam yang ditelah diruqyahkan bagi merawat masalah penyakit berkaitan makhluk halus
5 . Tidak melekit atau licin dan lembut yang sesuai untuk tujuan urutan badan.
6. Dibuat oleh mereka yang ahli didalam bidang perubatan Islam dan Aromaterapi
7. Sangat sesuai digunakan bagi mereka yang mempunyai masalah penyakit fizikal dan spiritual.

http://minyaksaraf.blogspot.com/

Sila Hubungi : 0132688845

KRISIS WANG MELANDA HIDUP ANDA?? INGIN DIBANTU?? CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 12:44 AM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

TAK TAU MANE NAK PINJAM DUIT???CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:48 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:48 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

Jana Pendapatan Setiap Hari Setiap Minggu

Posted by | Posted on 9:55 AM

Nama: MOHD FADLI
Website: http://bit.ly/smartincome2u
Isi Iklan:

Sertai Kami Dalam SlimberryXtreme Team Dan Mulai Jana Pendapatan Lumayan Dalam Perniagaan Global WELA Slimberry.

Teknik Perniagaan Terhebat Masa Kini..
Perolehi US Dollar pada Setiap Minggu & Wang Tunai dalam gandaan RM100 pada Setiap Hari, terus ke akaun bank anda!!!!

2 INCOME DALAM 1 MASA…..
Ketahuilah, Rahsia Sebenar Bagaimana Untuk Memperolehi Pendapatan Lumayan Ini Pada Setiap Hari Dan Setiap Minggu Tanpa Henti!


jika anda berminat daftar percuma melalui link dibawah:

JUMPA KAMI DI SINI:
http://bit.ly/smartincome2u

TERBUKTI….!!!! MAMPU JANA INCOME BESAR & LUMAYAN SETIAP HARI…

Jana Pendapatan Setiap Hari Setiap Minggu

Posted by | Posted on 9:54 AM

Nama: MOHD FADLI
Website: http://bit.ly/smartincome2u
Isi Iklan:

Sertai Kami Dalam SlimberryXtreme Team Dan Mulai Jana Pendapatan Lumayan Dalam Perniagaan Global WELA Slimberry.

Teknik Perniagaan Terhebat Masa Kini..
Perolehi US Dollar pada Setiap Minggu & Wang Tunai dalam gandaan RM100 pada Setiap Hari, terus ke akaun bank anda!!!!

2 INCOME DALAM 1 MASA…..
Ketahuilah, Rahsia Sebenar Bagaimana Untuk Memperolehi Pendapatan Lumayan Ini Pada Setiap Hari Dan Setiap Minggu Tanpa Henti!


jika anda berminat daftar percuma melalui link dibawah:

JUMPA KAMI DI SINI:
http://bit.ly/smartincome2u

TERBUKTI….!!!! MAMPU JANA INCOME BESAR & LUMAYAN SETIAP HARI…

Jana RM10++ Sehari

Posted by | Posted on 7:50 AM

Nama: Andrew Chee
Website: http://ll.my/andrew
Isi Iklan:

Jana RM10++ Sehari Dengan
Sistem MY Ringgit 10!

HTTP_USER_AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:11.0) Gecko/20100101 Firefox/11.0
REMOTE_ADDR: 60.52.83.83
REMOTE_HOST:

apa lg tunggu....kini modal rm10 setiap saat setiap minit masuk

Posted by | Posted on 2:27 AM

Nama: surianty ismail
Website: http://www.myr10.com/?id=suriantybiz
Isi Iklan:

anda berminat menjana duit hanya bermodalkan rm10....jom sertai kami sms 0122110764

Promosi Original Samsung 32GB SDHC Class 10

Posted by | Posted on 2:57 AM

Nama: OriSamsung
Website: http://www.mudah.my/wan-solution-sdn-bhd
Isi Iklan:

Original Samsung 32GB SDHC Class 10. Very fast to load application and save data. Using smartphone and using heavy app are highly recomended to use this type of SDcard. This is original memory card from samsung made in korea.

Made for:-

- Samsung Galaxy Note
- Samsung Galaxy S2 & S2
- Samsung Galaxy Tab 7/7plus/7.7/10.1
- Samsung Y/W

And suitable for all phone use microSD card.Free postage

Layari
http://www.mudah.my/Original+Samsung+32GB+SDHC-16120906.htm

Lawati Lama Jualan Kami Di Mudah.My
http://www.mudah.my/wan-solution-sdn-bhd

No Hp : 013.356.4201

NAK APPLY LOAN TAPI DAH BLACKLIST. JANGAN RISAU CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 10:39 PM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:46 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:45 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

Jana sehingga RM6000 sebulan walaupun tak pandai menaja/mencari orang!!!

Posted by | Posted on 3:31 AM

Nama: Dynaz Razman
Website: http://www.stiforp.asia/grabnow
Isi Iklan:

Jom jana pendapatan sampingan dengan STIFORP! Walaupun anda dah ada bisnes sendiri, tak pandai mencari orang atau BUTA IT, anda tetap boleh menjana sehingga rm6000 sebulan! Jadi jangan tunggu lagi, sertai kami untuk menjadi yang terawal! Pendaftaran percuma! Maklumat lanjut sila layari http://www.stiforp.asia/grabnow

Pinjaman peribadi dan perniagaan..hubungi kami untuk pertanyaaan

Posted by | Posted on 1:16 AM

Nama: melati
Website: www.pinjamankl.net
Isi Iklan:

Skim pinjaman bumiputera
Assalamualaikum @ Salam Sejahtera
Kami menyediakan perkhidmatan PINJAMAN PERIBADI untuk kakitangan kerajaan dan swasta
Tanpa penjamin dan cagaran. Kelulusan segera dalam tempoh satu jam.

* TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG BEKERJA DAN GAJI DI BAYAR OLEH MAJIKAN MELALUI BANK.
* Pesara dan perkeso
* Rm 500 hngga 20000
* Membantu menyelesaikan pinjaman lama / pinjaman di tempat lain
* Bayaran Bulanan / Bayaran jangkamasa panjang (bergantung pada kelayakan)


Sila bawa dokumen yang asal
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah di kemaskinikan atau 3 bulan penyata bank yang terkni dan disahkan
3) Utiliti Bil Electrik dan Bil Air yang terkini.

Untuk keterangan lanjut, sila Email kepada kami;
(psagroups@yahoo.com) atau hubungi : Melati 03-42703662 /
H/p : 017-3948176 / 016 3414129

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:50 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

TAK TAU MANE NAK PINJAM DUIT???CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 9:49 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

KRISIS WANG MELANDA HIDUP ANDA?? INGIN DIBANTU?? CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 9:06 PM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

TAHNIAH!! RM100 BAKAL MENGHUJANI AKAUN ANDA.. Bukti Lihat Di attachement!!

Posted by | Posted on 7:53 AM

Nama: solleh
Website: http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
Isi Iklan:

MAHU DAPAT RM100 SETIAP HARI TANPA HENTI & DAPAT BONUS DALAM USD SETIAP MINGGU TANPA HAD!!!
Mulai Jana Wang Tunai Bermula Hari Ini Juga Dan Perolehi Pendapatan Dalam USD Pada Setiap Minggu!
2 BULAN JANA RM60,700 !!


100% UNTUNG 100% KOMISYEN MILIK ANDA

bertindak la segera..
http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
Peluang Begini Anda Tidak Akan Temui Di Mana-Mana Laman Web Lain Dalam Perniagaan Global
KEUNTUNGAN 100% MILIK ANDA...
TERIMA LIMPAHAN RM100 BERSUSUN-SUSUN MASUK AKAUN BANK SETIAP SAAT!! SEHARI JANA RM10,000...??
ANDA BOLEH JADI JUTAWAN HANYA DARI RUMAH !!
INI PELUANG BAIK UNTUK ANDA..MULAI LANGKAH ANDA SEKARANG UNTUK MENGUBAH HIDUP ANDA...RAMAI YANG TELAH BERJAYA DENGAN BISNES INI..
LIHAT bukti RM100 MASUK BERSUSUN-SUSUN KE AKAUN BANK..!!
Jumlah Pendapatan Anda Dalam SlimberryXtreme Team : RM60,700 !!.
sazali sulaiman

600610

22-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60199581919

22-06-2011
Suparman Bin Juhari

suparmanbinjuhari

21-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60122131249

21-06-2011
SITI NORFARIZAN BINTI BOLHADI

hexel

28-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60165894553

20-06-2011
dason dumineh

dd

03-06-2011

PAID
RM100

meeratycoon

**********

20-06-2011
ARIANA

money_station

13-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60126992157

20-06-2011
azma

azma

14-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60135154954

20-06-2011
FAUZIAH RAHIM

ujiedeyl2

18-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60135152643

20-06-2011
Mohd Puraizal Mat Khir

raizal

16-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60125090544

16-06-2011
awang shahpudin

badang

20-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60128963477

15-06-2011
ruzlan mustafa

stingz08

09-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60193057090

13-06-2011
Hamdan Bin Alias

money4me

14-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60136099051

11-06-2011
syabdulhalim

weekend

10-06-2011

PAID
RM100

persona

**********

10-06-2011


Roszaidi bin Mohamed Rashid

luvmoney

09-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60199139453

10-06-2011

amaliana mohamad

duitsenang

07-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60145433860

07-06-2011

Mohamad Nasir bin Husn

nasirhusin72

06-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60163235701

07-06-2011
Norhafiza Mohd Sohar

niid

01-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60177262005

06-06-2011
MOHD YUSOFF BIN ABDUL KADIR

skyjuice

02-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60194161477

06-06-2011
Dahrin Asmara

faithfully

31-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60198005160

04-06-2011
hairul ja\'afar

hanzoo

20-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60136298608

03-06-2011
faujiah binti endon

faujiah818

30-05-2011

PAID
RM100

maxcash

**********

02-06-2011
Lilieza Mohd

liliesworld

02-06-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60178266274

02-06-2011
azman b musa

slimz

31-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60193964784

01-06-2011
tukiman bin mari

tukiman

26-05-2011

PAID
RM100

eniaga4u

**********

01-06-2011
SARUNI SAPEE\'ON

2slimberry

18-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60167681398

01-06-2011
Othman bin Jalal

ojjb51

14-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60137823522

31-05-2011
abang mohayudin abang mohamad

arto_dean

31-05-2011

PAID
RM100

maxcash

**********

31-05-2011
Mohd Shahar

lucky1

29-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60133278414

31-05-2011
Zabree Mohamad

maxcash

29-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60199262213

29-05-2011
hamzah bin mat hasan

hamzah

28-05-2011

PAID
RM100

ussy

**********

29-05-2011
md johan bin katni

joins

11-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60192105631

11-05-2011
MOHD KHAIRUDIN BIN CHE ISMAIL

ussy

25-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60123007978

25-05-2011
ROYAZLEY MARTIN

welatroy81

24-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60165878347

24-05-2011
Wan Mohd Fabli B Wan Muslimin

myworld

22-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

+60199883433

22-05-2011
sudin markam

permata22

19-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60174530368

19-05-2011
Eshah Binti Hassan

power100

18-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60103078417

18-05-2011
Zuhri Zainal

ezybiz

17-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60193397944

17-05-2011
Rosdi bin Mail

sedimadi

17-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60199596810

18-05-2011
MUHAMMAD SOBRI ABU

muhammad497

16-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60192098371

16-05-2011
Amir Abdul Aziz

masyuk100

16-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60193324053

16-05-2011
yazid

bertuah

15-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60129250789

18-05-2011


Rosli b. Haji Abd Hamid

venoz

15-05-2011

PAID
RM100

syuk23

**********

16-05-2011


harsmera baharudin

meeratycoon

15-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60123345441

18-05-2011


tuciman bin semijo

tuciman

15-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60168408179

18-05-2011


Mohd Noor Isham Bin Mat Rani

makemoney

15-05-2011

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60139778576

18-05-2011

dan banyak lagi....
Renungan Untuk Anda :
Farhan Iqma bin Hussein

farhaniqmahussein

11-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60138633775

13-01-2012

hasheena

susuibu

11-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60128844580

13-01-2012
MUHAMMAD AMIRUL AQIL BIN HAMID

maztkuck

11-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60139969315

12-01-2012

Muhamad Hafiz Bin Othman

abrahah103

11-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60123960203

11-01-2012
HAIRUL BIN MUSA

hairulown

08-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60145154089

10-01-2012

muhamad sofi bin mahamud

kamilsafi

08-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60195495664

09-01-2012

Norhadzmalk Bin Abdul Malek

nams69

03-01-2012

PAID
RM100

100bertubi-tubi

60176685520

07-01-2012

PENDAPATAN HARIAN
RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia), Taja seorang, pulang modal.
Income Pula Terus Masuk Ke Bank Akaun Kita, Buka dari Akaun Admin.
(2 reverse up) Taja level 1 shj. Level ke2 dan seterusnya anda dapat income dari setiap peserta ke 2 dan 4 dari semua downline anda.. lepas tu tengok duit masuk bertubi2 setiap hari macam air..memang best..
PENDAPATAN MINGGUAN
(Plan Antarabangsa)
USD16 Untuk Setiap Pengaktifan
Bonus pairing 15 percent
Bonus matching 25 percent
SEMUA BONUS DALAM USD AKAN DIMASUKKAN TERUS KE MASTERCARD WELA
PERCUMA DEBIT MASTERCARD WELA..Sistem hebat …anda juga turut menerima downline 1 Dunia.
Mahukah Anda Bekerja Secara Online Di Rumah & Jana RM60,800 Sebulan?
JALAN KELUAR SUDAH TIBA !!
Rm100 pun xde??? kerje dah bertahun2 simpanan rm100 pun xde?? malu la kawan,student pun boleh join xkan dah kerja bertahun2 rm100 xde?cari la jalan utk mengubah kehidupan jgn duk tunggu org berjaya dulu..!!
bertindak la segera..
http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
bila miskin kata PEMALAS,
bila kaya kata GILA DUNIA...
bila tak cukup duit,buat loan dgn bank kata RIBA..
bila cari duit lebih kata GILA DUIT..
bila nak kongsi kata BOHONG,
x kongsi kata SOMBONG...
tak tunjuk bukti kata TIPU,
dah ada bukti masih TAK PERCAYA........
nk tunjuk jalan.BAGI ALASAN...
teach ur mind to
agreed..beri peluang pada diri sendiri...

http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
LIHAT RM100 MASUK BERSUSUN-SUSUN KE AKAUN BANK..!!
MAHU BUKTI...LIHAT SENDIRI
Hanyalah sebahagian beberapa bukti transaksi.
KINI, DALAM APA JUA BISNES, KITA PERLU BERTINDAK PANTAS MEREBUT PELUANG BARU. PELUANG YANG SEMEMANGNYA HEBAT DARI SYARIKAT ANTARABANGSA YANG KUKUH.

INILAH PELUANG YANG ADA DIDEPAN MATA ANDA SEKARANG.
MUNGKIN DENGAN PELUANG INI AKAN DAPAT MENGURANGKAN BEBANAN KEWANGAN ANDA, MALAHAN MUNGKIN ANDA AKAN BERJAYA.
Kata Hikmat Prof. Dr. Hamka:
\"Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba....... datang tidak
menentu masa...... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan.
Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang
besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan
tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang
yang besar itu!”

INGIKAN PAYUDARA anda kelihatan Montok, Pejal, HOT! CANTIK MENAWAN . Dapatkan produk MEMBESARKAN dan MENEGANGKAN PAYUDARA...

Posted by | Posted on 7:43 AM

Nama: eifah
Website:
Isi Iklan:

INGIKAN PAYUDARA anda kelihatan Montok, Pejal, HOT! CANTIK MENAWAN . Dapatkan produk MEMBESARKAN dan MENEGANGKAN PAYUDARA... Terbukti 100% berkesan
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2051339180387.57651.1751752158&type=3&l=d3a240c097
Pueraria Mirifica Thanyaporn Breast Enlargement
Breast Enlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami kehebatannya sekarang.

Mengapa Thanyaporn dan bukannya yang lain.
1) Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2) Mempunyai ladang Pueraria Mirifica yang mengandungi Phytoestrogen bahan asas terpenting untuk pembesaran buah dada.
3) Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4)Kualiti yang tinggi
Testimonial penguna terhadap Thanyaporn Breast capsules:
1) Mengalami pencerahan kulit
2) Payudara semakin kental dan pejal
3) Bentuk badan lebih mengiurkan
4) Pembesaran payudara dialami dalam tempoh 3- 4minggu
~~ hasilnya ande mesti terperanjat
~~ 100% asli pure Pueraria Mirifica .. tanpa ada kesan sampingan
~~ cuba dulu baru nilaikan.. For oder pm/ Email : sarifahrediah@yahoo.com @ sms /call 012-9829390 Reeifah
Berminat mahu oder blh buat pembayaran ke:MAYBANK- 103016165739 NAMA : ESHAH BINTI HASSAN Selepas Buat Pembayaran PM Alamat Dan No tel kepada SayaUtk Pertanyaan blh call /sms : 0129829390 (reeifah)

SUPPLEMENT PENCERAH KULIT GLUTA 20000mg

Posted by | Posted on 2:25 AM

Nama: reeifah
Website:
Isi Iklan:

SUPPLEMENT PENCERAH KULIT GLUTA 20000mg
SUPER WHITENING (HOT PRODUK !!!!
1 WEEK WHITE FROM SWITZERLAND COENZYME Q 10 +VITAMIN C BERRY MIX FIBER
INGIN MEMILIKI KULIT PUTIH GEBU, LICIN TANPA JERAWAT & JERAGAT..!!
PRODUK INI SESUAI UNTUK WANITA DAN LELAKI ( PUTIH DALAM 1 MINGGU)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2088275063761.58480.1751752158&type=3&l=e6446a8812
ANDA HARUS MEMILIKI INI:
♥ Kulit akan menjadi lebih gebu dan putih kemerah-merahan. Kesannya adalah dijamin!
♥ MEMUTIHKAN KULIT
♥ MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT
♥ MENGGEBUKAN & MENGHALUS KULIT WAJAH & BADAN
♥ MENGECILKANPORES
♥ Kesan dapat dilihat seawal 1 MINGGU pertama.
♥ Kulit akan menjadi lebih gebu dan putih kemerah-merahan. Kesannya adalah dijamin!
Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis2 dan celebrity international dan juga di Malaysia. Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant. Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah. Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. For oder pm/ Email : sarifahrediah@yahoo.com @ sms /call 012-9829390 Reeifah

Berminat mahu oder blh buat pembayaran ke:MAYBANK- 103016165739 NAMA : ESHAH BINTI HASSANSelepas Buat Pembayaran PM Alamat Dan No tel kepada SayaUtk Pertanyaan blh call /sms : 0129829390 (reeifah)

Tanpa Perlu Kerja Keras, Anda Tetap Boleh Menjana Sehingga RM30,000 Sebulan

Posted by | Posted on 2:20 AM

Nama: solleh
Website: http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
Isi Iklan:

Tanpa Perlu Kerja Keras, Anda Tetap Boleh Menjana Sehingga RM30,000 Sebulan
Khabar Gembira Untuk Anda Yang Mencari-Cari PeluangMenjana Pendapatan.Biz Terhebat Masa Kini..Produk Dari USA!!
Berminat daftar di sini
http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi

PENDAPATAN HARIAN
MODAL RM100 SEKALI
RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia), Taja seorang pulang modal
Income Pula Terus Masuk Ke Bank Akaun Kita, Buka dari Akaun Admin.
(2 reverse up) Taja level 1 shj. Level ke2 dan seterusnya anda dapat income dari setiap peserta ke 2 dan 4 dari semua downline anda.. lepas tu tengok duit masuk bertubi2 setiap hari macam air..memang best..
PENDAPATAN MINGGUAN
(Plan Antarabangsa)
USD16 Untuk Setiap Pengaktifan
Bonus pairing 15 percent
Bonus matching 25 percent
SEMUA BONUS DALAM USD AKAN DIMASUKKAN TERUS KE MASTERCARD WELA
PERCUMA DEBIT MASTERCARD WELA..
Sistem hebat ..baru 2 minggu join dah ada 163 downline percuma, belum termasuk yang saya taja sendiri..downline dari 1 dunia
Layar: http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
TELAH TERBUKTI, 2 MINGGU MAMPU MENJANA RM30,800
TERBUKTI….!!!! MAMPU JANA INCOME BESAR & LUMAYAN SETIAP HARI…
Inilah Peluang Terbaik. Jadi Yang Paling Awal.
http://slimberryxtreme.com/?referid=100bertubi-tubi
LIHAT BUKTI RM100 BERTUBI-TUBI MASUK TANPA HENTI!!!)

sazali sulaiman 600610 22-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60199581919 22-06-2011
Suparman Bin Juhari suparmanbinjuhari 21-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60122131249 21-06-2011
SITI NORFARIZAN BINTI BOLHADI hexel 28-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60165894553 20-06-2011
dason dumineh dd 03-06-2011 PAID
RM100 meeratycoon ********** 20-06-2011
ARIANA money_station 13-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60126992157 20-06-2011
azma azma 14-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60135154954 20-06-2011
FAUZIAH RAHIM ujiedeyl2 18-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60135152643 20-06-2011
Mohd Puraizal Mat Khir raizal 16-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60125090544 16-06-2011
awang shahpudin badang 20-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60128963477 15-06-2011
ruzlan mustafa stingz08 09-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60193057090 13-06-2011
Hamdan Bin Alias money4me 14-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60136099051 11-06-2011
syabdulhalim weekend 10-06-2011 PAID
RM100 persona ********** 10-06-2011

Roszaidi bin Mohamed Rashid luvmoney 09-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60199139453 10-06-2011
amaliana mohamad duitsenang 07-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60145433860 07-06-2011

Mohamad Nasir bin Husn nasirhusin72 06-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60163235701 07-06-2011
Norhafiza Mohd Sohar niid 01-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60177262005 06-06-2011
MOHD YUSOFF BIN ABDUL KADIR skyjuice 02-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60194161477 06-06-2011
Dahrin Asmara faithfully 31-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60198005160 04-06-2011
hairul ja\'afar hanzoo 20-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60136298608 03-06-2011
faujiah binti endon faujiah818 30-05-2011 PAID
RM100 maxcash ********** 02-06-2011
Lilieza Mohd liliesworld 02-06-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60178266274 02-06-2011
azman b musa slimz 31-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60193964784 01-06-2011
tukiman bin mari tukiman 26-05-2011 PAID
RM100 eniaga4u ********** 01-06-2011
SARUNI SAPEE\'ON 2slimberry 18-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60167681398 01-06-2011
Othman bin Jalal ojjb51 14-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60137823522 31-05-2011
abang mohayudin abang mohamad arto_dean 31-05-2011 PAID
RM100 maxcash ********** 31-05-2011
Mohd Shahar lucky1 29-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60133278414 31-05-2011
Zabree Mohamad maxcash 29-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60199262213 29-05-2011
hamzah bin mat hasan hamzah 28-05-2011 PAID
RM100 ussy ********** 29-05-2011
md johan bin katni joins 11-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60192105631 11-05-2011
MOHD KHAIRUDIN BIN CHE ISMAIL ussy 25-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60123007978 25-05-2011
ROYAZLEY MARTIN welatroy81 24-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60165878347 24-05-2011
Wan Mohd Fabli B Wan Muslimin myworld 22-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi +60199883433 22-05-2011
sudin markam permata22 19-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60174530368 19-05-2011
Eshah Binti Hassan power100 18-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60103078417 18-05-2011
Zuhri Zainal ezybiz 17-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60193397944 17-05-2011
Rosdi bin Mail sedimadi 17-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60199596810 18-05-2011
MUHAMMAD SOBRI ABU muhammad497 16-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60192098371 16-05-2011
Amir Abdul Aziz masyuk100 16-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60193324053 16-05-2011
yazid bertuah 15-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60129250789 18-05-2011

Rosli b. Haji Abd Hamid venoz 15-05-2011 PAID
RM100 syuk23 ********** 16-05-2011

harsmera baharudin meeratycoon 15-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60123345441 18-05-2011

tuciman bin semijo tuciman 15-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60168408179 18-05-2011

Mohd Noor Isham Bin Mat Rani makemoney 15-05-2011 PAID
RM100 100bertubi-tubi 60139778576 18-05-2011
dan banyak lagi....
(INI BELUM DICAMPUR DENGAN INCOME US DOLLAR SETIAP MINGGU YANG SAYA DAPAT)

Bisnis Global Online yang Terkini Di Malaysia, Singapura, Thailand, Brunei dan Indonesia.
Memperkenalkan Perniagaan On-line yang dilengkapi Sistem Automatik yang bekerja 24 jam sehari untuk anda, memberikan anda Pendapatan Lumayan pada setiap hari dan setiap minggu

KRISIS WANG MELANDA HIDUP ANDA?? INGIN DIBANTU?? CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 2:01 AM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

GLUTATHIONE KOJIC + VITAMIN C SOAP .. . hot giler!!! UNTUK HILANGKAN JERAWAT, JERAGAT DAN SEBAGAINYE!!

Posted by | Posted on 1:52 AM

Nama: eifaha
Website:
Isi Iklan:

SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA DENGAN GABUNGAN MANTAP GLUTATHIONE + KOJIC + VIT C + VIT B HANYA DALAM SATU SABUN. GLUTATHIONE KOJIC + VITAMIN C SOAP .. . hot giler!!!(TERLARIS)
**** HARGA PALING RENDAH. PM/ SMS 012-9829390 ******
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2191994896692.60385.1751752158&type=3&l=0947066f63
SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.. UNTUK KEGUNAAN SELURUH BADAN / MUKA
INGIN JADIKAN KULIT ANDA CANTIK MENAWAN? , CERAH BERSERI SECARA SEMULAJADI TANPA KESAN SAMPINGAN.IA JUGA MEMBANTU MENGHILANGKAN JERAWAT DAN PARUT DARI DALAM SECARA ALAMI. MEMBANTU KESIHATAN DAN AWET MUDA… PRODUK SABUN GLUTA KOJI + VIT C + VIT B ADALAH JAWAPANNYA.
Kebaikan:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD
GUARANTEED Authentic, Original Product
KELULUSAN KKM : NOT120301904K
DIAKUAI FARMASI : 049062
?HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH YANG MEMBELENGGU.. CUBA LAH!!
White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap diformulasi khas untuk kulit lebih cerah,gebu, licin digabung dan dianalisis oleh ahli farmasi serta diperbuat dari sumber pencerahan kulit yang berkesan . White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap mampu menjadikan kulit lebih muda, segar dan cantik serta mulus
White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap disarankan kepada semua yang impikan kulit cantik, cerah, putih , licin serta membantu menyelesaian masalah kulit yang membelenggu seperti masalah parut, jerawat, kulit kusam dll
Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah,muda,berseri & sekata tanpa masalah dari hari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela-cela dimuka dan badan dapat dihilangkan.
Berminat mahu oder blh buat pembayaran ke: MAYBANK- 103016165739 NAMA : ESHAH BINTI HASSAN Selepas Buat Pembayaran PM Alamat Dan No tel kepada Saya Utk Pertanyaan blh call /sms : 0129829390 (reeifah)

PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTRA UNTUK PROMOSI PAKEJ RAYA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 12:32 AM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

skim pinjaman wang berlesen.. kelulusan terpantas!! tanpa cagaran @ penjamin call/sms ziela 0176151454

Posted by | Posted on 12:31 AM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 12:09 AM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

Serama BBQ herbal

Posted by | Posted on 11:35 PM

Nama: serama park
Website:
Isi Iklan:

serama bbq herbal mula beroperasi dri 1 jun 2012...menu makan eksotik seperti burung unta,burung puyuh,burung merpati dan ayam mutiara terdapat di sini...operasi bermula dari jam 6 ptg sehingga 11 mlm...

NAK APPLY LOAN TAPI DAH BLACKLIST. JANGAN RISAU CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 9:03 PM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

PINJAMAN JANGKA PENDEK. WANG TUNAI SEGERA. CALL TASHA 03-56339963

Posted by | Posted on 12:14 AM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1)3 bulan payslip terkini
2)Internet banking (gaji on line bank)
3)Bil elektrik atau bil air
4)Surat pengesahan jawatan / EA letter
5)Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com

Pinjaman peribadi dan perniagaan..hubungi kami untuk pertanyaaan

Posted by | Posted on 10:58 PM

Nama: melati
Website: www.pinjamankl.net
Isi Iklan:

Skim pinjaman bumiputera
Assalamualaikum @ Salam Sejahtera
Kami menyediakan perkhidmatan PINJAMAN PERIBADI untuk kakitangan kerajaan dan swasta
Tanpa penjamin dan cagaran. Kelulusan segera dalam tempoh satu jam.

* TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG BEKERJA DAN GAJI DI BAYAR OLEH MAJIKAN MELALUI BANK.
* Pesara dan perkeso
* Rm 500 hngga 20000
* Membantu menyelesaikan pinjaman lama / pinjaman di tempat lain
* Bayaran Bulanan / Bayaran jangkamasa panjang (bergantung pada kelayakan)


Sila bawa dokumen yang asal
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah di kemaskinikan atau 3 bulan penyata bank yang terkni dan disahkan
3) Utiliti Bil Electrik dan Bil Air yang terkini.

Untuk keterangan lanjut, sila Email kepada kami;
(psagroups@yahoo.com) atau hubungi : Melati 03-42703662 /
H/p : 017-3948176 / 016 3414129

TAK TAU MANE NAK PINJAM DUIT???CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 8:51 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI. KELULUSAN 40MINIT SAHAJA. CALL ZIELA 017-6151454

Posted by | Posted on 8:50 PM

Nama: ZIELA
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com

SAPA NAK BAGI TIAP2 BULAN MASYUKKK HANYA LABUR EMAS SERENDAH 150USD BERSAMA RGCX.

Posted by | Posted on 3:31 AM

Nama: rm4gold
Website: http://www.rgcxglobal.com/RM4GOLD
Isi Iklan:

JOM REBUT PELUANG INVEST EMAS SERENDAH 150 USD..X BUAT APA2 DAPAT DIVIDEN SETIAP BULAN 10-15%..


RAPIDGCX Real Investment + Real Company + Real Trading
Program yang dinantikan sudah tiba, RGCX merupakan Broker Gold pertama menawarkan dividen bulanan + Trading Gold akaun, sesuai bagi mereka yang inginkan Income Pasif bulanan. 100% tanpa melakukan apa-apa anda tetap mendapat keuntungan 10 -15% setiap bulan

KENAPA RAPID GOLD??
Menawarkan Income Pasif Dan Aktif
Modal permulaan serendah 150 USD
Mendapat dividen tetap bulanan 10 â€" 15%
Keuntungan Trading Gold Online 1-20% sebulan
Menawarkan Bonus Referral yang lumayan
Minima tukar dividen/bonus ke Bank 10 USD
Modal pokok boleh di keluarkan kembali

JOM KLIK DISINI :
http://www.rgcxglobal.com/RM4GOLD

PELUANG MELANJUTKAN PENGAJIAN KE PONDOK MODERN DARUSSALAM GONTOR

Posted by | Posted on 1:31 AM

Nama: PondokGontor
Website: http://www.daulahmedic.com
Isi Iklan:

Peluang bagi ibubapa di Malaysia yang ingin menghantar anak untuk melanjutkan Pengajian/Sekolah ke Pondok Modern Darussalam Gontor, Jawa Timur, Indonesia.

Pondok Modern Darussalam Gontor merupakan sebuah institusi pendidikan yang sangat terkenal di negara Indonesia. Bahasa pertuturan di Pondok Gontor hanya bahasa arab dan inggeris sahaja. Gabungan mata pelajaran akademi dan pengajian islam membuatkan lulusan Pondok Gontor mampu melanjutkan pengajian keperingkat university dalam berbagai bidang samada bidang sains mahupun bidang pengajian islam.

Pelajar di Pondok Modern Darussalam Gontor terdiri dari seluruh negeri/provinsi Indonesia dan ditambah dengan pelajar yang datang dari negara Malaysia, Brunai, Singapore, Thailand, Australia, Amerika, Arab Saudi dan lain-lain.

Syarat kemasukan :

1.Tamat sekolah rendah atau yang setara dengannya ( 12 tahun ke atas )
2.Dapat mengerjakan ibadah sehari-hari dengan baik
3.Dapat membaca Al-Qur’an
4.Dapat menulis tulisan jawi/arab

Dapatkan maklumat lanjut di website kami http://www.daulahmedic.com atau boleh hubungi Syed Fuad Syed Othman di talian 013-2090322.

http://www.daulahmedic.com

Gold Investment

Posted by | Posted on 10:01 AM

Nama: SYED
Website:
Isi Iklan:

SALAM 1 MALAYSIA....

salam, kami adalah wakil dari sebuah syarikat pelaburan yang mengendalikan Pelaburan Emas sepenuhnya. Kami menggunakan platform FA Markets (www.famarkets.com) sebagai medium pelaburan emas tersebut.

Pelaburan tersebut berbentuk 2 ways market(stock market). Jual/Beli dijalankan setiap hari mengikut pasaran semasa. Kami telah diberi kursus khas yg efektif dalam mengendalikan jual/beli tersebut bagi kepentingan setiap pelabur-pelabur kami agar berpuas hati dengan pulangan yang memberangsangkan dan mengikut kehendak para pelabur setiap hari.

Anggaran pulangan yang dijanjikan adalah USD 100=RM360 sehari setiap trade yang di jalankan.

Untuk pertanyaan lanjut dan untuk dapatkan proposal, emailkan s8_qlate@yahoo.com /syed-014-8336517

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org