Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

KELULUSAN PINJAMAN SEHINGGA 20K!!LULUS SEGERA!! CALL AYU 017-6151454

Posted by | Posted on 10:57 PM

Nama: ziela
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!
*KAMI JUGA MENERIMA CAGARAN RUMAH DAN JUGA SURAT PAJAK!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
AYU:- 017-6151454(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanperibadi.biz

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..

Posted by | Posted on 10:22 PM

Nama: NEW HOUSE ENTERPRISE
Website:
Isi Iklan:

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..
Adakah anda mengalami masalah-masalah seperti ini menjelang musim perayaan?Perlukan duit lebih untuk beraya?
• tiada duit minyak untuk balik kampung
• tiada duit beli baju raya
• tiada duit nak beraya sakan

INI KALILAH !!
Pinjaman segera!! Percuma duit raya..

Antara kelebihan promosi ini adalah :-
• Pinjam RM1000 dapat RM1000.
• Duit raya janji diberikan.
• Yuran proses dijamin terendah.
• Tanpa caj tambahan.
(tertakluk terma dan syarat)

Kenapa harus ragu? Anda hanya perlu hantarkan dokumen lengkap atau anda boleh terus menghubungi kami di talian :-

Tel : 017-334 3562
Sms : 017-334 3562
Email : pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Website : http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/


Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!

PROMOSI MELETOP ! 15 HARI TANPA FAEDAH !!

Posted by | Posted on 9:45 PM

Nama: iera
Website: www.pinjaman.biz
Isi Iklan:

MELETOP PROMOSI RAYA !!

15 HARI TANPA FAEDAH !!
HANYA DI KL DAN SELANGOR !!
BULANAN DARI RM98 !!
INTEREST HANYA 1.5% !!
CTOS ,CCRIS DAN BLACKLIST LAYAK !!
KERAJAAN DAN SWASTA KECUALI BADAN BERKANUN !!

SYARAT :
BEKERJA/BERNIAGA
MEMPUNYAI PAYSLIP
GAJI MASUK BANK
MEMPUNYAI EPF (KECUALI KERAJAAN)
MEMPUNYAI SSM DAN CURRENT ACC
BEKERJA MELEBIHI 3BULAN
BERNIAGA LEBIH 1TAHUN

DOKUMEN UNTUK PERSONAL LOAN :
~PAYSLIP 3BULAN
~BANK STATEMENT 3BULAN
~EPF STATEMENT KECUALI KERAJAAN
~SURAT PENGESAHAN JAWATAN
~BIL API/AIR/ASTRO

DOKUMEN UNTUK BUSINESS LOAN :
~SSM
~CURRENT ACC 6BULAN
~BIL API/AIR/ASTRO KEDAI DAN RUMAH

HUBUNGI IERA 0362574899/0163043291/ ieratopmacro@gmail.com

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 9:45 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman tunai segera kami tawarkan juga pada para pekerja fastfood
711.
subway.
kfc
mcdonald
satabak
coffebean dll...

syaratnya:
lokasi tu kl/selangor
gaji autocredit
kija lebih 6/7bulan
status kija :tetap
jika kontrak,lampirkan surat kontrak

mudah kan??

loan kita ni kecik2 je...
ikot gaji anda..
gaji bersih 1k boleh mohon 1k jak...

byr dlm kadar segera.
pinjam ari ni ujung bulan pon boleh bayar habis

mudah saja
call 012 9198314 for info
kita kat ampang selangor citos crris blaclist,3 beradik ni boleh mohon...jika kena syaratnya

jgn risau
kita bukan CIK ALONG...,kita bagi ikot klayakan...kalau x layak tu x boleh la..
yg layak je kita amik... x dala main sebat2 sesuka ati,sesiapa jak boleh pinjam..ishh xda tu...

ahaa...satu lagi..pinjaman kita ni xda paksaan...sapa nak pinjam jika layak ..pinjam la...

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 9:45 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman tunai segera kami tawarkan juga pada para pekerja fastfood
711.
subway.
kfc
mcdonald
satabak
coffebean dll...

syaratnya:
lokasi tu kl/selangor
gaji autocredit
kija lebih 6/7bulan
status kija :tetap
jika kontrak,lampirkan surat kontrak

mudah kan??

loan kita ni kecik2 je...
ikot gaji anda..
gaji bersih 1k boleh mohon 1k jak...

byr dlm kadar segera.
pinjam ari ni ujung bulan pon boleh bayar habis

mudah saja
call 012 9198314 for info
kita kat ampang selangor citos crris blaclist,3 beradik ni boleh mohon...jika kena syaratnya

jgn risau
kita bukan CIK ALONG...,kita bagi ikot klayakan...kalau x layak tu x boleh la..
yg layak je kita amik... x dala main sebat2 sesuka ati,sesiapa jak boleh pinjam..ishh xda tu...

ahaa...satu lagi..pinjaman kita ni xda paksaan...sapa nak pinjam jika layak ..pinjam la...

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 9:44 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman tunai segera kami tawarkan juga pada para pekerja fastfood
711.
subway.
kfc
mcdonald
satabak
coffebean dll...

syaratnya:
lokasi tu kl/selangor
gaji autocredit
kija lebih 6/7bulan
status kija :tetap
jika kontrak,lampirkan surat kontrak

mudah kan??

loan kita ni kecik2 je...
ikot gaji anda..
gaji bersih 1k boleh mohon 1k jak...

byr dlm kadar segera.
pinjam ari ni ujung bulan pon boleh bayar habis

mudah saja
call 012 9198314 for info
kita kat ampang selangor citos crris blaclist,3 beradik ni boleh mohon...jika kena syaratnya

jgn risau
kita bukan CIK ALONG...,kita bagi ikot klayakan...kalau x layak tu x boleh la..
yg layak je kita amik... x dala main sebat2 sesuka ati,sesiapa jak boleh pinjam..ishh xda tu...

ahaa...satu lagi..pinjaman kita ni xda paksaan...sapa nak pinjam jika layak ..pinjam la...

PENING FIKIR PASAL HUTANG!!! PINJAMAN SEGERA HUBUNGI EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:48 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,500
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 45 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja dan menetap area kl dan selangor sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**SURAT PAJAK DITERIMA

Sila layari : www.pinjamanloan.com untuk maklumat lanjut

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan (confirmation Letter)
4) EA Form dan Penyata EPF (sekiranya ada)
5) Utiliti bil elektrik & air yang terkini
6) Gaji melalui online pay (autopay auto credit)

Hubungi EERA di talian 016-2595507
Inginkan kelayakan segera sila faks atau emailkan dokumen dahulu untuk semakan.
No Faks:03-56219963/Email:spc_74@yahoo.com

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..

Posted by | Posted on 7:49 PM

Nama: pinjaman wang berlesen
Website:
Isi Iklan:

Adakah anda mengalami masalah-masalah seperti ini menjelang musim perayaan?Perlukan duit lebih untuk beraya?
• tiada duit minyak untuk balik kampung
• tiada duit beli baju raya
• tiada duit nak beraya sakan

INI KALILAH !!
Pinjaman segera!! Percuma duit raya..

Antara kelebihan promosi ini adalah :-
• Pinjam RM1000 dapat RM1000.
• Duit raya janji diberikan.
• Yuran proses dijamin terendah.
• Tanpa caj tambahan.
(tertakluk terma dan syarat)

Kenapa harus ragu? Anda hanya perlu hantarkan dokumen lengkap atau anda boleh terus menghubungi kami di talian :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : newhouse0407@gmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/


Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!

BADRUL TUKANG CAT DAN TUKANG PAIP 0172192142 TAMAN MELAWATI 53100, KL

Posted by | Posted on 2:03 PM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL TUKANG CAT DAN TUKANG PAIP 0172192142 TAMAN BUKIT MULIA 68000,AMPANG

Posted by | Posted on 2:01 PM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BLACKLIST??ANDA MASIH LAYAK MEMOHON PINJAMAN!! CALL AYU 017-6151454

Posted by | Posted on 10:11 PM

Nama: ayu
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!
*KAMI JUGA MENERIMA CAGARAN RUMAH DAN JUGA SURAT PAJAK!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
AYU:- 017-6151454(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanperibadi.biz

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:45 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:) ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:) ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:) ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( ^_^ )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:45 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:) ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:) ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:) ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( ^_^ )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:45 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:) ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:) ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:) ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( ^_^ )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:45 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:) ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:) ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:) ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( ^_^ )

AREA KL & SELANGOR!! PINJAMAN SEHINGGA 15K IKUT KELAYAKAN. CALL EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:29 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,500
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 45 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja dan menetap area kl dan selangor sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**SURAT PAJAK DITERIMA

Sila layari : www.pinjamanloan.com untuk maklumat lanjut

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan (confirmation Letter)
4) EA Form dan Penyata EPF (sekiranya ada)
5) Utiliti bil elektrik & air yang terkini
6) Gaji melalui online pay (autopay auto credit)

Hubungi EERA di talian 016-2595507
Inginkan kelayakan segera sila faks atau emailkan dokumen dahulu untuk semakan.
No Faks:03-56219963/Email:spc_74@yahoo.com

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..

Posted by | Posted on 8:20 PM

Nama: NEW HOUSE ENTERPRISE
Website:
Isi Iklan:

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..
Adakah anda mengalami masalah-masalah seperti ini menjelang musim perayaan?Perlukan duit lebih untuk beraya?
• tiada duit minyak untuk balik kampung
• tiada duit beli baju raya
• tiada duit nak beraya sakan

INI KALILAH !!
Pinjaman segera!! Percuma duit raya..

Antara kelebihan promosi ini adalah :-
• Pinjam RM1000 dapat RM1000.
• Duit raya janji diberikan.
• Yuran proses dijamin terendah.
• Tanpa caj tambahan.
(tertakluk terma dan syarat)

Kenapa harus ragu? Anda hanya perlu hantarkan dokumen lengkap atau anda boleh terus menghubungi kami di talian :-

Tel : 017-334 3562
Sms : 017-334 3562
Email : pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Website : http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/


Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!

LOAN SENANG LULUS RM20,000

Posted by | Posted on 5:56 AM

Nama: zul osman
Website: zulosmanpersonalloan.com
Isi Iklan:

LOAN SENANG LULUS
**RM20,000**

KAD ANDA SANGKUT???
KAMI BOLEH BANTU
BOLEH TEBUS KAD ANDA DI LAIN TEMPAT

UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN
BADAN-BADAN BERKANUN / GLC
PUBLIC LISTED CO & PESARA

TANPA SEMAK KOMITMEN / CCRIS
BLACKLIST LAYAK

AREA KL / PUTRAJAYA / SELANGOR
NEGERI SEMBILAN / MELAKA
LAIN LAIN AREA BOLEH CUBA

Pertanyaan call / sms / whatsApp

Zul 013-287 4367
call 013-365 7777

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..

Posted by | Posted on 8:15 PM

Nama: pinjaman wang berlesen
Website:
Isi Iklan:

Adakah anda mengalami masalah-masalah seperti ini menjelang musim perayaan?Perlukan duit lebih untuk beraya?
• tiada duit minyak untuk balik kampung
• tiada duit beli baju raya
• tiada duit nak beraya sakan

INI KALILAH !!
Pinjaman segera!! Percuma duit raya..

Antara kelebihan promosi ini adalah :-
• Pinjam RM1000 dapat RM1000.
• Duit raya janji diberikan.
• Yuran proses dijamin terendah.
• Tanpa caj tambahan.
(tertakluk terma dan syarat)

Kenapa harus ragu? Anda hanya perlu hantarkan dokumen lengkap atau anda boleh terus menghubungi kami di talian :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : newhouse0407@gmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/


Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 TAMAN SETAPAK INDAH

Posted by | Posted on 9:47 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 TAMAN PERMATA

Posted by | Posted on 9:46 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 TAMAN LEMBAH KERAMAT AU 5

Posted by | Posted on 9:45 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 TAMAN LEMBAH KERAMAT AU 4

Posted by | Posted on 9:43 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 WANGSA MELAWATI

Posted by | Posted on 9:41 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 SEKSYEN 5 WANGSA MAJU

Posted by | Posted on 9:39 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

BADRUL RENOVATION DAN PLUMBING 0172192142 SEKSYEN 6 WANGSA MAJU

Posted by | Posted on 9:37 AM

Nama: badrul
Website:
Isi Iklan:

KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN ;
-ubahsuai rumah
-ubahsuai pejabat/ office
-ubahsuai bilik air
-buat porct dan dapur
-kerja-kerja paip, tersumbat,bocor,tekanan air slow
dan tukar paiping baru
-buat / pasang tile, tiles, jubin
-buat / pasang dinding partation
-buat / pasang table top dan cabinet
-buat / pasang plaster celling
-buat / baiki atap bocor dan bumbung
-buat / pasang pintu dan tingkap
-buat pagar, tembok
-tukar / pasang tangki air
-buat / baiki tandas sumbat dan singki
-kerja-kerja wiring lampu,kipas,waterhiter,waterpum dan pendawaian
-mengecat rumah dan pejabat/office
-buat / pasang grill dan awning dll.

***berkualiti dan harga berpatutan
***bertangung jawab
***kami juga memberi warranty selepas pambaikan
***SEKIRA BERMINAT SILA HUBUNGI
EN BADRUL
HP 017-2192142

AHMAD RIDWAN RENOVATION&PLUMBING SRI RAMPAI 0273370578

Posted by | Posted on 6:24 AM

Nama: mhmd ridwan
Website:
Isi Iklan:

PERHIPMATAN KAMI
kami menyediakan perkhidmatan
Plumbing Dan Renovation
-bina rumah
-Ubah suai rumah dan pejabat/office
-Pasang tiles dan plaster siling
-Buat teble top dan kabinet
-Kerja-kerja paip,tersumbat,bocor,tekanan air slow dan tukar sistem paip baru
-Baiki atap bocor/bumbung
-Kerja-kerja wiring
-Pasang tangki tangki air dan cuci tangki
-Pasang pintu dan tingkap
-Grill dan awning dll
-Pasang diding partation
-Baiki atap bocor/bumbung
-MENGECAT perkhidmatan kami dijamin berkualiti
\"harga boleh runding-TANPA CAS TRANSPORT dan kerja dijamin bertanggung jawabSekiranya Berminat Sila Hubungi:
Nama: MHMD RIDWAN
Telefon: 0173370578
Poskod: 53100
Bandar: KUALA LUMPUR
Negeri: Selangor

AHMAD RIDWAN RENOVATION&PLUMBING SETAPAK 0173370578

Posted by | Posted on 6:24 AM

Nama: mhmd ridwan
Website:
Isi Iklan:

PERHIPMATAN KAMI
kami menyediakan perkhidmatan
Plumbing Dan Renovation
-bina rumah
-Ubah suai rumah dan pejabat/office
-Pasang tiles dan plaster siling
-Buat teble top dan kabinet
-Kerja-kerja paip,tersumbat,bocor,tekanan air slow dan tukar sistem paip baru
-Baiki atap bocor/bumbung
-Kerja-kerja wiring
-Pasang tangki tangki air dan cuci tangki
-Pasang pintu dan tingkap
-Grill dan awning dll
-Pasang diding partation
-Baiki atap bocor/bumbung
-MENGECAT perkhidmatan kami dijamin berkualiti
\\\"harga boleh runding-TANPA CAS TRANSPORT dan kerja dijamin bertanggung jawabSekiranya Berminat Sila Hubungi:
Nama: MHMD RIDWAN
Telefon: 0173370578
Poskod: 53100
Bandar: KUALA LUMPUR
Negeri: Selangor

AHMAD RIDWAN RENOVATION&PLUMBING GOMBAK 027337057

Posted by | Posted on 6:23 AM

Nama: mhmd ridwan
Website:
Isi Iklan:

PERHIPMATAN KAMI
kami menyediakan perkhidmatan
Plumbing Dan Renovation
-bina rumah
-Ubah suai rumah dan pejabat/office
-Pasang tiles dan plaster siling
-Buat teble top dan kabinet
-Kerja-kerja paip,tersumbat,bocor,tekanan air slow dan tukar sistem paip baru
-Baiki atap bocor/bumbung
-Kerja-kerja wiring
-Pasang tangki tangki air dan cuci tangki
-Pasang pintu dan tingkap
-Grill dan awning dll
-Pasang diding partation
-Baiki atap bocor/bumbung
-MENGECAT perkhidmatan kami dijamin berkualiti
\"harga boleh runding-TANPA CAS TRANSPORT dan kerja dijamin bertanggung jawabSekiranya Berminat Sila Hubungi:
Nama: MHMD RIDWAN
Telefon: 0173370578
Poskod: 53100
Bandar: KUALA LUMPUR
Negeri: Selangor

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 1:58 AM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 1:58 AM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 1:57 AM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 1:57 AM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 1:57 AM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..

Posted by | Posted on 11:33 PM

Nama: NEW HOUSE ENTERPRISE
Website: http://pinjamanwangberlesenpj.blogspot.com
Isi Iklan:

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..
Adakah anda mengalami masalah-masalah seperti ini menjelang musim perayaan?Perlukan duit lebih untuk beraya?
• tiada duit minyak untuk balik kampung
• tiada duit beli baju raya
• tiada duit nak beraya sakan

INI KALILAH !!
Pinjaman segera!! Percuma duit raya..

Antara kelebihan promosi ini adalah :-
• Pinjam RM1000 dapat RM1000.
• Duit raya janji diberikan.
• Yuran proses dijamin terendah.
• Tanpa caj tambahan.
(tertakluk terma dan syarat)

Kenapa harus ragu? Anda hanya perlu hantarkan dokumen lengkap atau anda boleh terus menghubungi kami di talian :-

Tel : 017-334 3562
Sms : 017-334 3562
Email : pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Website : http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/


Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!

PINJAMAN SEGERA HINGGA 5KALI GAJI IKUT KELAYAKAN!! CALL 017-6151454 ZIELA

Posted by | Posted on 10:00 PM

Nama: ziela
Website: www.pinjamanperibadi.biz
Isi Iklan:

Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI GAJI BERSIH!!!
*KAMI JUGA MENERIMA CAGARAN RUMAH DAN JUGA SURAT PAJAK!!!

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI
ANA/ZIELA:- 017-6151454(call,viber,whatsapp)
@
EMAIL:- ((spgroup_79@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanperibadi.biz

NAK GUNA WANG DENGAN SEGERA?? TAPI BLACKLIST DENGAN BANK? CALL TASHA 016-2595507/03-56339963

Posted by | Posted on 9:45 PM

Nama: tasha
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……

Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempitan wang. Kami akan pastikan anda berpuashati dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

**AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA**DENGAN PAKEJ YANG LEBIH MURAH DARIPADA SEKARANG…….

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

****surat pajak juga diterima****

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi
TASHA (PERUNDING ANDA)
No hp : 016-2595507/018-3180558
No faks : 03-56219963
Email : spc_78@yahoo.com
Website : www.pinjamanloan.com

PENING PASAL HUTANG!!! PINJAMAN LULUS SEGERA. CALL EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:46 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,500
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 45 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja dan menetap area kl dan selangor sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**SURAT PAJAK DITERIMA

Sila layari : www.pinjamanloan.com untuk maklumat lanjut

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan (confirmation Letter)
4) EA Form dan Penyata EPF (sekiranya ada)
5) Utiliti bil elektrik & air yang terkini
6) Gaji melalui online pay (autopay auto credit)

Hubungi EERA di talian 016-2595507
Inginkan kelayakan segera sila faks atau emailkan dokumen dahulu untuk semakan.
No Faks:03-56219963/Email:spc_74@yahoo.com

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

pinjaman wang berlesen

Posted by | Posted on 7:18 PM

Nama: NEW HOUSE ENTERPRISE
Website:
Isi Iklan:

PINJAMAN SEGERA!!! PERCUMA DUIT RAYA..
Adakah anda mengalami masalah-masalah seperti ini menjelang musim perayaan?Perlukan duit lebih untuk beraya?
• tiada duit minyak untuk balik kampung
• tiada duit beli baju raya
• tiada duit nak beraya sakan

INI KALILAH !!
Pinjaman segera!! Percuma duit raya..

Antara kelebihan promosi ini adalah :-
• Pinjam RM1000 dapat RM1000.
• Duit raya janji diberikan.
• Yuran proses dijamin terendah.
• Tanpa caj tambahan.
(tertakluk terma dan syarat)

Kenapa harus ragu? Anda hanya perlu hantarkan dokumen lengkap atau anda boleh terus menghubungi kami di talian :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : newhouse0407@gmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/


Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!

AHMAD RIDWAN RENOVATION&PLUMBING SRI RAMPAI 0273370578

Posted by | Posted on 5:32 AM

Nama: mhmd ridwan
Website:
Isi Iklan:

PERHIPMATAN KAMI
kami menyediakan perkhidmatan
Plumbing Dan Renovation
-bina rumah
-Ubah suai rumah dan pejabat/office
-Pasang tiles dan plaster siling
-Buat teble top dan kabinet
-Kerja-kerja paip,tersumbat,bocor,tekanan air slow dan tukar sistem paip baru
-Baiki atap bocor/bumbung
-Kerja-kerja wiring
-Pasang tangki tangki air dan cuci tangki
-Pasang pintu dan tingkap
-Grill dan awning dll
-Pasang diding partation
-Baiki atap bocor/bumbung
-MENGECAT perkhidmatan kami dijamin berkualiti
\"harga boleh runding-TANPA CAS TRANSPORT dan kerja dijamin bertanggung jawabSekiranya Berminat Sila Hubungi:
Nama: MHMD RIDWAN
Telefon: 0173370578
Poskod: 53100
Bandar: KUALA LUMPUR
Negeri: Selangor

AHMAD RIDWAN RENOVATION&PLUMBING SETAPAK 0173370578

Posted by | Posted on 5:31 AM

Nama: mhmd ridwan
Website:
Isi Iklan:

PERHIPMATAN KAMI
kami menyediakan perkhidmatan
Plumbing Dan Renovation
-bina rumah
-Ubah suai rumah dan pejabat/office
-Pasang tiles dan plaster siling
-Buat teble top dan kabinet
-Kerja-kerja paip,tersumbat,bocor,tekanan air slow dan tukar sistem paip baru
-Baiki atap bocor/bumbung
-Kerja-kerja wiring
-Pasang tangki tangki air dan cuci tangki
-Pasang pintu dan tingkap
-Grill dan awning dll
-Pasang diding partation
-Baiki atap bocor/bumbung
-MENGECAT perkhidmatan kami dijamin berkualiti
\"harga boleh runding-TANPA CAS TRANSPORT dan kerja dijamin bertanggung jawabSekiranya Berminat Sila Hubungi:
Nama: MHMD RIDWAN
Telefon: 0173370578
Poskod: 53100
Bandar: KUALA LUMPUR
Negeri: Selangor

AHMAD RIDWAN RENOVATION&PLUMBING GOMBAK 027337057

Posted by | Posted on 5:31 AM

Nama: mhmd ridwan
Website:
Isi Iklan:

PERHIPMATAN KAMI
kami menyediakan perkhidmatan
Plumbing Dan Renovation
-bina rumah
-Ubah suai rumah dan pejabat/office
-Pasang tiles dan plaster siling
-Buat teble top dan kabinet
-Kerja-kerja paip,tersumbat,bocor,tekanan air slow dan tukar sistem paip baru
-Baiki atap bocor/bumbung
-Kerja-kerja wiring
-Pasang tangki tangki air dan cuci tangki
-Pasang pintu dan tingkap
-Grill dan awning dll
-Pasang diding partation
-Baiki atap bocor/bumbung
-MENGECAT perkhidmatan kami dijamin berkualiti
\"harga boleh runding-TANPA CAS TRANSPORT dan kerja dijamin bertanggung jawabSekiranya Berminat Sila Hubungi:
Nama: MHMD RIDWAN
Telefon: 0173370578
Poskod: 53100
Bandar: KUALA LUMPUR
Negeri: Selangor

PINJAMAN AREA SUNWAY & KL!!! CALL EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 10:50 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,500
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 45 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja dan menetap area kl dan selangor sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**SURAT PAJAK DITERIMA

Sila layari : www.pinjamanloan.com untuk maklumat lanjut

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan (confirmation Letter)
4) EA Form dan Penyata EPF (sekiranya ada)
5) Utiliti bil elektrik & air yang terkini
6) Gaji melalui online pay (autopay auto credit)

Hubungi EERA di talian 016-2595507
Inginkan kelayakan segera sila faks atau emailkan dokumen dahulu untuk semakan.
No Faks:03-56219963/Email:spc_74@yahoo.com

PINJAMAN BUMIPUTRA AREA SUNWAY!! CALL EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:52 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Assalamualaikum dan salam sejahtera……

BLACKLIST, CTOSS, CRISS dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain???

~BUMIPUTRA SAHAJA

Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami menawarkan Pinjaman Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. Kami akan pastikan perkhidmatan terbaik untuk anda.

*gaji melalui bank
*gaji bersih dari RM1,500
*tanpa penjamin dan cagaran
*pinjaman diluluskan 45 minit
*tiada pembayaran upfront (tidak perlu risau untuk mencuba apply)
*maklumat peminjam dirahsiakan
*yang bekerja dan menetap area kl dan selangor sahaja
*bukan badan beruniform (polis, bomba, tentera yg berkaitan)

**SURAT PAJAK DITERIMA

Sila layari : www.pinjamanloan.com untuk maklumat lanjut

Perlu sediakan:
1) Pay slip 3 bulan (slip gaji terbaru)
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Surat pengesahan jawatan (confirmation Letter)
4) EA Form dan Penyata EPF (sekiranya ada)
5) Utiliti bil elektrik & air yang terkini
6) Gaji melalui online pay (autopay auto credit)

Hubungi EERA di talian 016-2595507
Inginkan kelayakan segera sila faks atau emailkan dokumen dahulu untuk semakan.
No Faks:03-56219963/Email:spc_74@yahoo.com

miliki pinjaman TUNAI SEGERA KL & SELANGOR 011 27002008-012 9198314

Posted by | Posted on 8:32 PM

Nama: khadeejah
Website: pinjamantunaisegera.weebly.com
Isi Iklan:

pinjaman jangkamasa pendek kita tawarkan kpd:
KElulusan sehari !!

~~~pkrja gov (tapi bkn bdn berkanun)
~~~pkerja swasta /pkerja bank2
~~~ kilang2 /pkerja2 stesen minyak
~~~promoter2/pasaraya2/pkrja fastfood
~~~hotel2
~~~pmbntu2 clinic
~~~pencen/pekeso di alu alukan

:D ~~~~ yg penting :anda berkerja tetap,bergaji rm 1000 & ke atas.brkerja lebih 6bln & keatas,bergaji autocredit/gaji mlalui bank,kl & selangor sja..

:D ~~~~ perlu anda tahu ~> loan kita loan kecik2 ikot gaji.byr dlm masa jangkamasa pendek sahaja

:D ~~~~ utk yg berminat hubungi 012 9198314 utk info
ampang 11am to 4pm.isnin jumaat

jgn risau..kami bukan encik ALONG.
xperlu penjamin,x perlu cagaran,lulus segera... ( :D )

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org