Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Kau jahat! Kenapa tak bagitahu aku dari dulu Projek Tornado?

Posted by | Posted on 8:29 PM

Nama: nasir
Website: http://www.projek7hari7ribu.com/berita-terkini/projek-tornado.html
Isi Iklan:

Kalau kau beritahu aku dari dulu, aku rasa sekarang aku dah buat busuk2 pun income RM200’000 bro! Tapi kenapa kau lambat bagitahu sangat?

‘Hurm, rilek bro.’

Projek ni baru jer mula, baru sebulan lebih. Aku pun tengah pulun ni. Mana nak tahan, skali sales income cecah RM3000 untuk F13. RM6000 income untuk F16, giler beb! Jom jom! Kita pulun sama2, biar dorg jer dok leka lagi. Hahaha. Duit ringgit pun dah melepasi pointer ahmad maslan, aku tak nak tggu ekonomi parah. Baik aku tambah baik ekonomi sendiri.

KLIK http://www.projek7hari7ribu.com/berita-terkini/projek-tornado.html

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)



.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================