Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Untuk kakitangan Kerajaan

Posted by | Posted on 10:48 PM

Nama: zura
Website: http://pinjaman10koperasi.blogspot.com
Isi Iklan:

Abang-abang, kakak-kakak yang kerja KERAJAAN..
Dah nak hujung tahun ni, banyak nk guna duit kan? Ada yang nak renovate rumah,nak bayar hutang kad kredit,ptptn..

TAPI...
Hantar personal loan kat bank,semua kena reject!! Kenapa ekkk??

3 sebab utama personal loan anda TIDAK LULUS
> KOMITMEN LUAR payslip terlalu tinggi
> CCRIS - bayaran bulanan di bank tak cantik
> CTOS - jadi guarantor, tapi peminjam gagal membayar di bank

Mohonlah PINJAMAN PERIBADI KOPERASI UKHWAH sekarang!
Syarat utama:
> KAKITANGAN KERAJAAN sahaja
> Berstatus tetap
> Telah disahkan dalam perkhidmatan


Keistimewaan pinjaman:
> Masalah CCRIS (bayaran bulanan di bank tidak cantik) layak memohon
> CTOS (bayaran tertangguh lama di bank/masalah gerento) layak memohon. Amount CTOS mesti kurang 25k.
> Tidak mengira komitmen di luar slip gaji. Potongan terkini mesti kurang 60%
> Interest serendah 4.35%
> Payout 88-89%
> Bayaran balik melalui Biro Angkasa

Yang TIDAK LAYAK memohon:
> Semua jawatan TENTERA
> Bekerja sendiri,swasta, surirumah
> Kakitangan kerajaan berstatus KONTRAK, SEMENTARA, TEMPOH PERCUBAAN
> Potongan dalam slip gaji sudah MELEBIHI 60%

Macam mana nak apply?
? ?WHATSAPP PAYSLIP TERKINI KE 017 3571707
? ?WHATSAPP PAYSLIP TERKINI KE 017 3571707
? ?WHATSAPP PAYSLIP TERKINI KE 017 3571707

NOTA PENTING!!!

KOPERASI UKHWAH adalah di bawah BANK NEGARA MALAYSIA. Requirement loan akan berubah dari masa ke semasa.

hubungi 017 3571707 Farah

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org