Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Jana Pendapatan Dari Rumah

Posted by | Posted on 11:10 PM

Nama: Muhammad Rejab
Website: https://www.facebook.com/muhammad.rejab.731/posts/114806605917071
Isi Iklan:

Assalammualaikum dan selamat tengahari
hari ini saya nak menerangkan kegunaan utama teknologi blockchain ini adalah sebenarnya PELABURAN.
Dengan ada ilmu blockchain ini anda telah tidak lagi bergantung dengan ruang lingkup pelaburan di malaysia yang semuanya dikontrol oleh bank-bank.
Ramai orang telah cuba "beat the system" dengan mengambil loan dari satu produk A kemudian melabur dalam satu produk B. Anda tidak akan berjaya kerana margin/spread telah ditetapkan oleh bank pada julat 0.1% hingga 0.9% untuk jarak loan fasiliti dan interest fasiliti. Bank bukan bodoh sangat.
Sampai tua anda tak akan dapat "beat the system" dan terus menerus jadi mangsa bank (Sebenar nya mangsa riba)
Contoh yang jelas ialah ambil loan asb untuk labur dalam asb.
Kenapa bank tak mahu adakan margin/spread yang tinggi antara loan fasiliti dan interest fasiliti, contoh 5%
Maka ramailah manusia duduk kat rumah goyang kaki makan hasil ambil loan kat A dan labur kat B ambil interest tak payah kerja dan akhirnya menyebabkan economy distortion.
Ok...mungkin ada yang cakap, saya tak ambil loan tapi pakai duit sendiri masuk asb. Jadi awak dapat lah 7% setahun sesuai untuk golongan yg kena cucuk hidung dengan bank.
Cuba bukakan mata tu dan belajarlah ilmu blockchain ini.
Berapa pulangan interest atau untung yang blockchain boleh offer?
Secara spesifik bila merujuk kepada BCC coin yang hanya bernilai usd 1.00 pada januari 2017 dan sekarang pada julai 2017 adalah usd 50.00
kenaikan 5000 % itu hanya dalam 6 bulan dalam bab staking je, just beli coin BCC parking dalam wallet dan tunggu aje.
Belong masuk bab trading, investment dan mining punya aktiviti.
Jika anda baru baca petikan ini dan mungkin terpinga-pinga, jangan risau itu tugas saya untuk mengajar tentang bagaimana guna blockchain. Sila baca kesemua post dari yang pertama hingga yang terkini di facebook Bitconnect Coin Malaysia
Anda tak akan menyesal meluangkan sedikit masa untuk membacanya.
https://bitconnect.co/?ref=azrin3991

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org