Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

belajar membuat minisite

Posted by | Posted on 6:15 PM

Nama: belajar membuat minisite
Website: http://www.panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Panduan Membuat Minisite Pantas

Template Asas Minisite V1.0 telah pun dilancarkan
pada hari ini. Pelaburannya pula sangat berbaloi
dan jauh lebih murah berbanding mengupah designer.

Layari pautan tersebut dengan segera:

=> http://panduan-minisite.com

Tag;
panduan buat minisite, panduan membina minisite, panduan membuat minisite, panduan minisite, panduan minisite blogspot, panduan minisite mudah, belajar buat minisite, belajar membuat minisite, belajar minisite, belajar buat minisite, buat minisite, buat minisite dengan blogspot, buat minisite dengan wordpress, buat minisite guna blogspot, buat minisite percuma, cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, jasa buat minisite, panduan membuat minisite, servis buat minisite, software buat minisite, upah buat minisite, belajar buat minisite, buat minisite, buat minisite dengan blogspot, buat minisite dengan wordpress, buat minisite guna blogspot, buat minisite percuma, cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, jasa buat minisite, panduan buat minisite, servis buat minisite, software buat minisite, upah buat minisite, bina minisite, bina minisite dengan wordpress, cara bina minisite, servis bina minisite, tutorial bina minisite

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:57 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Blacklist, ccris & ctos boleh mohon!!!!
â' SYARAT PERMOHON
⇨ Warganegara Malaysia (AREA KL & SELANGOR SHJ)
⇨ Berpendapatan bulanan tetap minimum RM1500
⇨ Berkhidmat dalam sektor awam & syarikat swasta
⇨ Telah disahkan jawatan
â'¡DOKUMEN YANG DIPERLUKAN
⇨ Bank statement 3 bulan terkini
⇨ Slip gaji 3 bulan terkini
⇨ Surat pengesahan jawatan/Borang EA
⇨ Bil Api/Air rumah


CALL/WHATSAPP: 016-2595507 (EERA)
Terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Fast Loan! 016 4441174

Posted by | Posted on 1:53 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Anda Perlukan Wang Segera LULUS?
Fasha - 016 4441174
Website : www.pinjamankredit.com

Pinjaman Peribadi Segera!!! Call/Whatsapp eera 016-2595507

Posted by | Posted on 7:59 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanlaon.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Are You In Search Of A Legitimate Loan Apply Now

Posted by | Posted on 4:46 PM

Nama: Hamza Kumar
Website: Hamza Kumar
Isi Iklan:

Hello
Am a private loan lender,fully registered and licensed,i give out the best loan to my client at a very convenient rate.The interest rate of this loan is 3%. I give out loan to public and private individuals.For more information contact us, for Personal loan, Business loan, Home Loans, etc,we got you covered.
Please,only serious and genuine people should apply,no early repayment penalties,no matter your financial score,just a Valid ID,house address and you will be approved a loan. If you are a serious and ambitious person and wishes to apply for a loan contact us today at Email: hamzakumarfinance@gmail.com
call or add us on what's app +1 (646) 902-5821

Jutawan apps free download

Posted by | Posted on 5:56 AM

Nama: jutawanappdownload
Website: http://jutawanappdownload.blogspot.my
Isi Iklan:

Apa yang dikatakan di laman nie betul belaka. Semuanya betul. Saya berbangga sekarang dapat menjadi seorang yang duduk di rumah tak buat apa-apa, takyah kerja lagi dah weh! Kalau anda tak mahu kerja lagi seumur hidup selepas ini dan duduk hidup senang lenang di rumah, download…. Jangan tak download!

Klik sini >> http://jutawanappdownload.blogspot.my

Pak Hamid, Arau, Perlis

PINJAMAN MUDAH SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 2:44 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Bagi sesiapa yang ingin apply personal loan, anda boleh hubungi saya. Kakitangan Kerajaan,Swasta,Kilang,Hotel & Golongan Pencen layak memohon. Saya TIDAK MEMERLUKAN WANG PENDAHULUAN UNTUK PROSES LOAN. Terima kasih �
CALL/SMS/WHATSAPP EERA 0162595507
MUDAH!!! PINJAMAN SEGERA!!!!
Dokumen yang perlu disediakan :- ORIGINAL
* Penyata gaji 3 bulan (terkini)
* Penyata bank 3 bulan (terkini)
* Bil Elektrik & Bil Air (terkini)
* Surat Pengesahan Jawatan (disahkan majikan)
Terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

PAKEJ2 MENARIK ..PINJAMAN TANPA PENJAMIN..TUNAI SEGERA ..CALL/WATSAPP 017 6151454

Posted by | Posted on 9:43 PM

Nama: LIZA
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
www.pinjamanloan.com- OFIS DI SUNWAY , SERI KEMBANGAN , KL
Pinjaman bagi golongan blacklist/ctoss/crris.-Kerja swasta dan kerajaan
AREA SELANGOR/ KL SAHAJA
ANDA golongan BLACKLIST/ SENARAI HITAM ? Usah risau.. Kami boleh membantu anda..
PAKEJ2 MENARIK:
*PINJAMAN DARI RM1K - RM30K (TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
Bagi mereka yang telah disenarai hitam oleh bank dan institusi kewangan yang lain, TAPI masih mempunyai kemampuan untuk membuat bayaran balik,
Kami boleh membantu anda untuk memberikan pinjaman berdasarkan kepada gaji bersih anda DAN KELAYAKAN ANDA.Kami boleh membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda untuk jangka masa pendek/DAN WAKTU KECEMASAN.
Pinjaman dibuka untuk mereka yang menepati syarat-syarat dibawah:
1)Warganegara Malaysia.
2) Kakitangan kerajaan.
3) Pekerja swasta.
4)Pekerja kilang.
5) Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
6) Gaji diterima melalui bank(AUTOCREDIT ,CHQ). GAJI BERSIH RM1500 KE ATAS.
KAMI menawarkan interest yang boleh dirunding.. Hubungi LIZA 017 6151454
http://www.wasap.my/60176151454

PINJAMAN SEGERA!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:06 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

"PINJAMAN KREDIT"

Posted by | Posted on 5:55 PM

Nama: marissa
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Pemprosesan dokumentasi panjang dan bosan. Kami faham masalah dan kesulitan anda. Kami di Marissa personal loan boleh memberi bantuan kredit dengan cepat dan senang. Selesaikan masalah anda dengan kami. Untuk maklumat lanjut hubungi talian 019-7590155 ( marissa)

"creditloan"

Posted by | Posted on 2:12 AM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Bantuan Credit-Pedia boleh dijadikan sebagai pilihan yang baik untuk membayar hutang kecil, atau hutang kad kredit, dengan syarat kadar faedah pinjaman peribadi yang lebih rendah daripada kad kredit anda. Credit-Pedia mempunyai kadar faedah yang pasti menarik perhatian anda, Mendapatkan tunai kini lebih mudah dengan Pembiayaan Credit-Pedia. Nikmatilah akses mudah kepada dana yang diperlukan untuk menguruskan kewangan anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut hubungilah kami hari ini ditalian 019-7590155

"PINJAMAN PERIBADI"

Posted by | Posted on 6:20 PM

Nama: marissa
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Pinjaman pendahuluan tunai adalah bantuan kewangan yang ideal yang membolehkan anda menetapkan semua perbelanjaan anda tanpa sebarang kelewatan atau kekecohan. Anda boleh dengan mudah mendapatkan dana anda tanpa melalui proses kerja yang membosankan. Dalam kes pinjaman ini anda hanya mengisi permohonan dalam talian dengan butiran asas anda dan serahkannya.
http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M

"PINJAMAN PERIBADI"

Posted by | Posted on 6:20 PM

Nama: marissa
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Pinjaman pendahuluan tunai adalah bantuan kewangan yang ideal yang membolehkan anda menetapkan semua perbelanjaan anda tanpa sebarang kelewatan atau kekecohan. Anda boleh dengan mudah mendapatkan dana anda tanpa melalui proses kerja yang membosankan. Dalam kes pinjaman ini anda hanya mengisi permohonan dalam talian dengan butiran asas anda dan serahkannya.
http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M

Rahsia buat duit dengan affiliate

Posted by | Posted on 3:56 PM

Nama: Rahsia buat duit dengan affiliate
Website: http://duit-affiliate.com
Isi Iklan:

Saya pasti anda tertanya-tanya bagaimana nak jana komisen yang masyuk dengan affiliate.
Saya mahu kongsikan sesuatu dengan anda dahulu.
Sebenarnya nak buat duit dengan affiliate ni tidak lah sesusah mana..

Cuma kena guna cara yang betul dan memang terbukti berkesan sahaja..
Tak perlu buang masa post kat group banyak-banyak.
Pakai software yang mengarut-ngarut sampai akaun kena ban.
Haa? pernah terkena.

Lagi info, lihat sini ==> http://duit-affiliate.com

Terima kasih

Tag:
panduan affiliates, buku panduan affiliate, ebook panduan affiliate, panduan affiliate amazon, panduan affiliate jvzoo, panduan affiliate lokal, panduan affiliate marketing, panduan asas affiliate, panduan belajar affiliate marketing, bagaimana buat duit dengan affiliate, buat duit affiliate, buat duit dengan affiliate, buat duit dengan affiliate amazon, buat duit dengan affiliate program, buat duit dengan affiliate x, buku buat duit dengan affiliate, cara buat duit affiliate, cara buat duit dengan affiliate, affiliate rahsia emas, rahasia menjadi affiliate, rahsia affiliate, rahsia affiliate usd, rahsia pemasaran affiliate formula pendapatan affiliate, jana pendapatan dengan affiliate, jana pendapatan melalui affiliate, menjana pendapatan melalui affiliate, pendapatan affiliate, pendapatan affiliate junction, pendapatan dari affiliate

"PINJAMAN PERIBADI"

Posted by | Posted on 2:25 AM

Nama: marissa
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Marissa personal loan boleh membantu anda dalam mengurus beban hutang anda. Kami adalah pilihan yang baik untuk menyelesaikan hutang kad kredit atau hutang kecil anda. Kami mempunyai kadar faedah yang boleh diurus oleh anda. Nikmatilah akses mudah kepada dana yang diperlukan untuk menguruskan Kewangan anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut hubungilah kami hari ini ditalian 019-7590155 â€" Marissa
Marissa's personal loan can help you manage your debt burden. We are a good choice to settle your credit card debt or your small debt. We have interest rates that can be managed by you. Enjoy easy access to the funds needed to manage your Finance. Contact us for more information Contact us today at 019-7590155 â€" Marissa or sign up this form below

http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M

Pakej Fotografi Perkahwinan

Posted by | Posted on 9:10 PM

Nama: rashidcandidpictures
Website: http://rashidcandidpictures.blogspot.my/
Isi Iklan:

âž¡PakejðŸ"· bermula dari $750
-6produk kualitiðŸ'
-shoot tanpa hadâ›"
-cepat.mesra.berbaloi☺

Jom pakat2 Call/whatsapp ke 017.309.7677 SEKARANG

#weddingphoto #weddingphotographer#weddingphotography #weddingday#weddingmoments #weddingceremony#gambarkahwin #gambarcantik#raikancinta #pelamin #gambaroutdoor#pakejbajet #pakejmurah #picoftheday#malaysiaweddingphotographer#malaysiawedding #vscowedding#bridesmaids #grooms#jurufotoperkahwinan#rashidcandidpictures #butikperkahwinan#customalbum #pakejterlajakmurah#candid #pakejfotografiperkahwinan#pakejkatering

Pakej Fotografi Perkahwinan

Posted by | Posted on 9:10 PM

Nama: rashidcandidpictures
Website: http://rashidcandidpictures.blogspot.my/
Isi Iklan:

âž¡PakejðŸ"· bermula dari $750
-6produk kualitiðŸ'
-shoot tanpa hadâ›"
-cepat.mesra.berbaloi☺

Jom pakat2 Call/whatsapp ke 017.309.7677 SEKARANG

#weddingphoto #weddingphotographer#weddingphotography #weddingday#weddingmoments #weddingceremony#gambarkahwin #gambarcantik#raikancinta #pelamin #gambaroutdoor#pakejbajet #pakejmurah #picoftheday#malaysiaweddingphotographer#malaysiawedding #vscowedding#bridesmaids #grooms#jurufotoperkahwinan#rashidcandidpictures #butikperkahwinan#customalbum #pakejterlajakmurah#candid #pakejfotografiperkahwinan#pakejkatering

PINJAMAN BLACKLIST 10K!! 20K!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:18 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

"CREDITFORU"

Posted by | Posted on 6:15 PM

Nama: marissa
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Pemprosesan dokumentasi panjang dan bosan. Kami faham masalah dan kesulitan anda. Kami di Marissa personal loan boleh memberi bantuan kredit dengan cepat dan senang. Selesaikan masalah anda dengan kami. Untuk maklumat lanjut hubungi talian 019-7590155 ( marissa)

Fast Loan! 016 4441174

Posted by | Posted on 6:12 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Fast Loan! Fast Cash!
Kelulusan segera (30 minit)
Gaji bersih 1200 ke atas layak mohon!
Ada pinjaman disyarikat lain juga layak mohon!

Dokumen yang diperlukan:-

* 3 bulan slip gaji terkini
* 3 bulan statement bank terkini
* Surat pengesahan kerja
* Penyata KWSP (2016 & 2017)
* Bil air atau Bil elektrik terkini

Fasha 016 4441174
Website : www.pinjamankredit.com
Email : toppioneer88@gmail.com

PINJAMAN AREA KL & SELANGOR!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 2:32 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

MASALAH KEWANGAN ? KAMI SEDIA MEMBANTU !
🏧ðŸ'°ðŸ'°ðŸ'°ðŸ'¸ðŸ'¸ðŸ'¸ðŸ¦
~ kakitangan kerajaan
~ pekerja swasta
~ pencen / pesara / socso
~ AREA KL&SELANGOR
BLACKLIST, BLACKLIST CREDIT CARD, CTOS, CCRIS !!
KAMI JUGA BOLEH TOLONG SELESAIKAN PINJAMAN UNTUK ANDA YANG SUDAH PINJAM DI SYARIKAT LAIN...!!!!!!!
HP: 016-2595507(EERA)
terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

CREDIT LOAN SERVICE

Posted by | Posted on 12:48 AM

Nama: marissa
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Marissa personal loan
Kami terns memberi yang terbaik, agar anda boleh nikmati kestabilan kewangan. Tanpa prosedur yang rumit! MOHON SEKARANG!
APAKAH MANFAATNYA?
√ Kadar Faedah Rendah
√ Lulus Dalam 30 minit hinged 1 jam ( proses)
√ Dapat Tunai Segera
√ Jumlah Pinjaman Tinggi
@ WhatsApp 019-7590155(marissa) @ Marissa personal loan untuk pertanyaan lebih lanjut!!!

PINJAMAN SEGERA!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:21 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

â' SYARAT PERMOHON
⇨ Warganegara Malaysia
⇨ Berpendapatan bulanan tetap minimum RM1500
⇨ Berkhidmat dalam sektor awam & syarikat swasta
⇨ Telah disahkan jawatan
â'¡DOKUMEN YANG DIPERLUKAN
⇨ Bank statement 3 bulan terkini
⇨ Slip gaji 3 bulan terkini
⇨ Surat pengesahan jawatan/Borang EA
⇨ Bil Api/Air rumah

CALL/WHATSAPP: 016-2595507 (EERA)
Terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Perhatian kepada peniaga di facebook page.

Posted by | Posted on 6:14 PM

Nama: templatemudah.com
Website: http://templatemudah.com
Isi Iklan:

Perhatian kepada peniaga di facebook page.

Berapa ramai yang berniaga produkonline menggunakan Facebook page?
Berapa ramai yang guna timeline cover dan display picture dengan baik?
Berapa ramai yang cuba buat design sendiri tapi kurang menarik?
Berapa ramai yang ada gunakan servis design tapi casnya terlalu mahal?

Saya pun ada berniaga menggunakan facebook page, banyak page sehingga terlupa nak update cover bagi nampak menarik. Nak buat sendiri nampak senang tapi tak reti. Nak upah orang buatkan, kena kluar banyak modal pula..

Sehinggalah saya terima emel daripada seorang sahabat. Beliau ada buat design untuk facebook page cover.

Bukan untuk satu tapi 32 design, tambah 2 free. Jadi, kesemuanya ada 34 design.


Nak tahu? Klik link dibawah..

Lihat ini >> http://templatemudah.com


Saya harap ianya membantu anda.

Terima kasih


Tag:
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog

cabut bulu hingga ke akarnya

Posted by | Posted on 12:48 AM

Nama: mohd
Website: www.bisnes-dropship.blogspot.com
Isi Iklan:

Cabut bulu sehingga ke akarnya dengan hard wax tanpa strip.

Trial pack RM30 (100g)
Normal pack RM49 (220g)
* percuma jar tahan panas dan spatula

Postage RM8

¹Warmer / heater - RM79

PROMO!
Set warmer+normal pack+spatula+postage: RM120 only

Boleh cairkan tanpa heater dengan kaedah double boil .

Pertanyaan lanjut sila hubungi
mohd
011-37549558

Panduan Membuat Minisite Pantas

Posted by | Posted on 11:44 PM

Nama: panduan-minisite.com
Website: http://panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Template Asas Minisite V1.0 telah pun dilancarkan
pada hari ini. Pelaburannya pula sangat berbaloi
dan jauh lebih murah berbanding mengupah designer.

Layari pautan tersebut dengan segera:

=> http://panduan-minisite.com

tq

PanduanMinisite : Cara Mudah Membuat Minisite

Posted by | Posted on 4:15 PM

Nama: panduan-minisite.com
Website: http://panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Minisite merupakan salah satu
tool yang wajib ada bagi setiap
peniaga online tidak kira apa
atau jenis produk yang dijual.


Cara mudah yang digunakan oleh
kebanyakkan peniaga adalah dengan
mengupah designer berpengalaman.
Ianya memang mudah tetapi memerlukan
sedikit pelaburan untuk memastikan
ianya berjaya.


Satu lagi cara mudah yang digunakan
adalah dengan menggunakan template
yang sudah siap sepenuhnya. Anda
cuma perlu membuat sedikit perubahan
untuk memastikan tema sesuai digunakan
bersama dengan produk.

Ini dia template yang saya maksudkan
=> http://panduan-minisite.com


Kalau [firstname] ada masa boleh cuba.. :)
Saya sertakansekali lagi pautannya.
=> http://panduan-minisite.com

BANTUAN KREDIT

Posted by | Posted on 11:01 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

At Marissa personal loan we are focused on providing financial services with the highest levels of customer satisfaction. We will do everything we can to meet your expectations. With a variety of offerings to choose from, we’re sure you’ll be happy working with us. Please contact 019-7590155(Marissa)

"BANTUAN KREDIT"

Posted by | Posted on 6:07 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Anda mengalami MASALAH KEWANGAN Yang Belum Selesai ?
Ejen KEWANGAN PROFESIONAL Kami Sedia Membantu bagi mereka yang memerlukan bantuan Hanya siap dalam masa yang singkat (call / sms / whatsapp)
019-7590155 (marissa)
Untuk Dapatkan Maklumat serta pertanyaan lebih lanjut..
(Area Johor Bahru )
 Dokumen :
• Slip gaji 3 bulan
• Bil api/ air/ utility
• Fotokopi kad pengenalan ( 2 keping)
Jangan lepaskan peluang anda 

PINJAMAN KREDIT

Posted by | Posted on 6:22 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

“PERSONAL LOAN UNTUK RAKYAT JOHOR”
bagi rakyat johor yang bekerja disektor kerajaan, swasta, mahupun pencen,kebajikan, yang mengalami masalah Kewangan, pernah cuba untuk buat loan di bank, tetapi gagal? Prosedur banyak? Perlukan bantuan Kewangan dengan segera? Jangan risau!!, jangan khuatir !! finance consultant jb kami boleh membantu, segala kesulitan dapat diselesaikan !!
Untuk pertanyaan lanjut hubungi talian 019-7590155 ( mrs.marissa)

Jawatan Kosong Kilang Elektronik

Posted by | Posted on 1:14 AM

Nama: Efendi
Website: www.payungsuterautama.blogspot.my
Isi Iklan:

Jawatan Kosong
=============
Kemasukan Segera.
1) Jawatan Kosong : Operator Pengeluaran
2) Lokasi : Perindustrian Prai, Bukit Minyak, Bukit Tengah & Bayan Lepas

Kelayakan :
✅ Umur 18 - 50 tahun
✅ Boleh membaca dan menulis
✅ Boleh bekerja mengikut shift (2 shift)
✅ Gaji kasar RM 1500++
✅ EPF + SOCSO + OT + elaun

Kemudahan :
✅ Pengangkutan Di Sediakan
✅ Hostel Di Sediakan
===========================
Kalau berminat terus hubungi kami:
Tel / WhatsApp : +6014 6366 456

P/S:
✅ Mohon share dan mention nama pada kawan2 atau saudara yang memerlukan perkerjaan.
✅ Komisen diberikan kepada introducer.

Nota: Like page kami ye.. :)
https://web.facebook.com/payungsuterautama

PINJAMAN BUMIPUTRA!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:53 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

PINJAMAN KREDIT

Posted by | Posted on 6:07 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Marissa personal loan
Kami menawarkan pinjaman untuk memastikan pelanggan mendapat yang TERBAIK dari kami!
* Gaji habis pakai ?
* Tak cukup duit nak beli barang keperluan?
JANGAN PENINGKAN KEPALA ANDA, KAMI SEDIA MEMBANTU!
* Pinjaman khas untuk GOV/SWASTA/PENCEN
* Maklumat peribadi dirahsiakan
* Cara bayaran yang fleksible
* Proses yang tidak lama dengan syarat yang mudah
JANGAN TUNGGU LAGI! MOHON SEKARANG!!
Untuk sebarang pertanyaan hubungi segera di talian /Whatsapp 019-7590155(Marissa)

Komisyen RM200 BerTubi-Tubi

Posted by | Posted on 11:08 PM

Nama: Komisyen RM200 BerTubi-Tubi
Website: http://buktijutawanapp.blogspot.my
Isi Iklan:

Komisyen RM200 BerTubi-Tubi
Lihat Bukti Komisyen Jutawan App
Memang Lumayan Masyukk...
:
Join Sekarang >> http://buktijutawanapp.blogspot.my
:
:
Tag:
jutawan app, jutawan app affiliate, jutawan app afiq danial, jutawan app android, jutawan app apk, jutawan app betul atau tipu, jutawan app betul ke, jutawan app betul ke tipu, jutawan app com, jutawan app download, jutawan app free download, jutawan app install, jutawan app j, jutawan app login, jutawan app menipu, jutawan app penipu, jutawan app review, jutawan app robot, jutawan app tipu, jutawan app v3, jutawan app vip, jutawan application, jutawan apps download, jutawan aplikasi, jutawan aplikasi download, jutawan aplikasi tipu, bukti jutawan app, income jutawan app, jutawan app komisen, komisyen jutawan app, pendapatan jutawan app

Nak beli rumah, tapi tak cukup duit nak bayar downpayment?

Posted by | Posted on 11:05 PM

Nama: TakAdaDuitBeliRumah2u
Website: http://tinyurl.com/TakAdaDuitBeliRumah2u
Isi Iklan:

Nak beli rumah, tapi tak cukup duit nak bayar downpayment?

Ketahui rahsia bagaimana 16 pakar pelaburan hartanah ini berjaya membeli rumah dengan modal yang minima dan jimat berpuluh ribu ringgit!

Semuanya terbongkar dalam ebook "Takde Duit, Boleh Beli Rumah Ke?"

Apa yang anda akan dapat dalam ebook "Takde Duit, Boleh Beli Rumah Ke?"

1. 7 sebab utama kenapa anda wajib melabur dalam pelaburan hartanah yang ramai orang tak tahu.

2. Betul ke boleh beli rumah tanpa letak sebarang downpayment?

3. 3 cara berkesan yang anda boleh gunakan untuk buat pelaburan hartanah secara zero-downpayment.

4. Faktor penting menentukan lokasi terbaik untuk beli rumah pertama anda.

5. Bagaimana nak runding harga dengan pemilik rumah untuk dapat lebih banyak diskaun?

6. Bagaimana nak dapatkan diskaun dari pihak pemaju?

7. Kisah bagaimana 16 pelabur hartanah beli 100 biji rumah dengan modal yang minima.

Lagi info, Lihat sini >> http://tinyurl.com/TakAdaDuitBeliRumah2u

tq

PINJAMAN PERIBADI SEMPENA AWAL MUHARRAM

Posted by | Posted on 10:46 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

PINJAMAN PERIBADI BERSEMPENA SAMBUTAN AWAL MUHARRAM
Kami menawarkan pinjaman peribadi berlesen kepada sektor awam dan swasta gaji melalui bank sahaja.( AUTO CREDIT)
Pinjaman peribadi berlesen:
âœ"kelulusan pantas( 1 jam)
âœ"pinjaman sehingga 10K
âœ" pekerja kerajaan,swasta,kebajikan,pencen, layak memohon
âœ"tempoh jangka masa pinjaman selama setahun
âœ"tanpa penjamin/tanpa cagaran
âœ"proses mudah
âœ"komitmen luar tidak dikira
âœ"area JOHOR BAHRU
 Untuk maklumat serta pertanyaan sila hubungi/ whatsapp/ sms
(019-7590155) marissa
 Dokumen :
• Slip gaji 3 bulan
• Bil api/ air/ utility
• Fotokopi kad pengenalan ( 2 keping)
Hubungi talian 019-7590155 marissa

http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M

PINJAMAN SEHINGGA 20K!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:42 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Syarikat pinjaman wang berlesen
âœ" Kakitangan kerajaan
âœ" Swasta
âœ" Perkeso dan pencen
âœ" Pekerja kilang
âœ" Ingin menyelesaikan pinjaman dengan syarikat lain? tk perlu bimbang kita boleh tolong settlekan hutang
âœ" Urusan mudah dan cepat lulus
âœ" Proses dalam masa 1jam
âœ" Segala maklumat akan dirahsiakan
âœ" Lokasi: KL&SELANGOR
~ Whatsapp segera utk maklumat selanjutnya http://www.wasap.my/60162595507
016-2595507
EERA (CALL/WHATSAPP/SMS ) AVAILABLE

PINJAMAN PERIBADI

Posted by | Posted on 6:52 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

**Runsing pasal pinjaman peribadi?
**Kena Reject Bank atau Koperasi dan lain?
**Nama sudah Blacklist / CTOS /CCRIS?
**Memerlukan Wang Tunai Segera?

KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA..SILA HUBUNGI 016 - 7590155 UNTUK SEBARANG
PERTANYAAN..
Mengapa Memilih Syarikat Kami???
$$ Faedah serendah 1.5%
$$ Skim Pinjaman RM1000~RM10,000
$$ Tempoh Bayaran singkat
$$ Tanpa Penjamin
$$ Proses Dalam 1 jam
DOKUMEN YANG DIPERLUKAN :-
- Bil Air/Elektrik
- Slip Gaji 3 Bulan Terkini
- Penyata Bank 3 Bulan Terkini
- Surat Pengesahan Jawatan
- Kad Pengenalan

$$$ HUBUNGI SAYA SEKARANG :~
$$$ (marissa) 0197590155(CALL / SMS / WHATSAPP)

Fast Loan! 016 4441174

Posted by | Posted on 12:32 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Fast Loan! Fast Cash!
Kelulusan segera (30 minit)
Gaji bersih 1200 ke atas layak mohon!
Ada pinjaman disyarikat lain juga layak mohon!

Dokumen yang diperlukan:-

* 3 bulan slip gaji terkini
* 3 bulan statement bank terkini
* Surat pengesahan kerja
* Penyata KWSP (2016 & 2017)
* Bil air atau Bil elektrik terkini

Fasha 016 4441174
Website : www.pinjamankredit.com
Email : toppioneer88@gmail.com

PINJAMAN LULUS 1JAM!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:32 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

"PERSONAL LOAN AREA JB"

Posted by | Posted on 5:57 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

PERSONAL LOAN UNTUK AREA JB
019-7590155 (MRS. MARISSA)

Special offer kepada semua sektor...
Siapa Yang Layak Meminjam?
$ Kakitangan Kerajaan
$ Kakitangan Swasta
$ Golongan Pencen
$ Kebajikan

Hanya Perlu Dokumen Yang Ringkas:
* Comfirm letter
* 3 Bulan Payslip Gaji Terbaru
* Bil Api / Air Terkini
* Salinan Ic 2 Keping

*Tanpa Penjamin
*Proses Dalam Masa 1jam (Jika Maklumat Lengkap)
*Maklumat Dijamin Sulit
*Bayaran Fleksibel/Ansuran Disediakan
*Anda Pasti Akan Mendapat Layanan MESRA, CEPAT DAN TEPERINCI
Contact: 019-7590155 (Marissa)

PINJAMAN SEGERA JB & SABAH

Posted by | Posted on 1:59 AM

Nama: Nad Nadia
Website:
Isi Iklan:

SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN DI JOHOR DAN SABAH✅â˜'️
Pinjaman peribadi khas kepada :
- Kakitangan kerajaan
- Kakitangan swasta
- Golongan pencen
- Golongan perkeso
- Gaji AUTOKREDIT BANK sahaja
- Diutamakan pelanggan yang menetap di area JB & SABAH.
- Had pinjaman berdasarkan gaji dan kemampuan peminjam
- BLACKLIST / PTPTN / CTOSS / CCRIS JUGA LAYAK MEMOHON (Dipertimbangkan)
PROSES TIDAK MELEBIHI 1JAM (jika dokumen lengkap dan cantik)
Berminat ?? Segera whatsapp nadia *** 013-7717114***

PINJAMAN EXPRESS!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 1:38 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

kongsi masaalah kewangan anda dgn kami..hubungi 0162184666 anisa

Posted by | Posted on 1:01 AM

Nama: anisa
Website: www.pinjamanxpress.com
Isi Iklan:

KAMI DARI SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN ( JANGAN RISAU BAWAH KPKT LAGI )
KAMI MENAWARKAN 1.5% INTEREST SEBULAN ( WOWW RENDAH KAN )
KELAYAKAN NYA MESTI LAH YANG BEKERJA ( KALAU X KERJA MCM MANA NK BAYAR KAN )
GAJI DI BAYAR SECARA AUTO DEBIT ( MAAF YA KALAU CASH KAMI TAK AMBIL )

SYARAT SYARAT NYA SENANG AJE

3 BULAN PAY SLIP TERBARU …
3 BULAN BANK STATEMENT TERKINI
KWSP STATEMENT 2 TAHUN
BIL ELECTRIC YANG TERBARU
SURAT PENGESAHAN JAWATAN ATAU CONTRACT LETTER ATAU OFFER LETTER

HANYA DI KL & SELANGOR AJE

BOLEH EMAIL KAN SEMUA DOCUMENT BERIKUT UNTUK KAMI CHECKING KELAYAKAN
anisatoppioneer@gmail.com

BOLEH CALL / SMS / WHATSAAP 016 218 4666 ANISA /HASMAH


SENYUM ITU INDAH……HATI KENA JUGA INDAH UNTUK HARI HARI YANG INDAH

PAKEJ2 MENARIK..PINJAMAN DARI RM1K TO RM30K..CAL/WATSAPP 017 6151454

Posted by | Posted on 11:17 PM

Nama: LIZA
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
www.pinjamanloan.com- OFIS DI SUNWAY , SERI KEMBANGAN , KL
Pinjaman bagi golongan blacklist/ctoss/crris.-Kerja swasta dan kerajaan
AREA SELANGOR/ KL SAHAJA
ANDA golongan BLACKLIST/ SENARAI HITAM ? Usah risau.. Kami boleh membantu anda..
PAKEJ2 MENARIK:
*PINJAMAN DARI RM1K - RM30K (TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
Bagi mereka yang telah disenarai hitam oleh bank dan institusi kewangan yang lain, TAPI masih mempunyai kemampuan untuk membuat bayaran balik,
Kami boleh membantu anda untuk memberikan pinjaman berdasarkan kepada gaji bersih anda DAN KELAYAKAN ANDA.Kami boleh membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda untuk jangka masa pendek/DAN WAKTU KECEMASAN.
Pinjaman dibuka untuk mereka yang menepati syarat-syarat dibawah:
1)Warganegara Malaysia.
2) Kakitangan kerajaan.
3) Pekerja swasta.
4)Pekerja kilang.
5) Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
6) Gaji diterima melalui bank(AUTOCREDIT ,CHQ). GAJI BERSIH RM1500 KE ATAS.
KAMI menawarkan interest yang boleh dirunding.. Hubungi LIZA 017 6151454
http://www.wasap.my/60176151454

"loan credit 4u"

Posted by | Posted on 11:09 PM

Nama: NUR MASRISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

LAST CALL, BIG PROMOTION, BIG NEWS PROMOTION!!
ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'† ðŸ'†
✨ ✨ ✨ ✨ ✨✨ ✨ ✨ ✨
1⃣Blacklist ctos dan ccris layak apply。
2⃣Bayaran Flexible。
3⃣Menyelesaikan Pinjaman Syarikat Lain。
4⃣Bank Tak Dapat Loan, Kami Terima。
5⃣Diluluskan Dalam 1 Jam。
6⃣Tak Perlu Grantor atau Cagaran。
7⃣Document anda cantik, dapat lagi banyak amount pinjaman。
8⃣3% komisyen untuk Introducer bagi setiap loan yang lulus 😊

UNTUK PENGATAHUAN LANJUT, SEGERA HUBUNGI SAYA
☎HOTLINE: 0197590155 (MARISSA)/ ISI FORM DIBAWAH :

http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M

Kelas Al-Quran Oktober Dibuka

Posted by | Posted on 9:30 PM

Nama: Fatehah Learning Centre
Website:
Isi Iklan:

.
#Bestnyer kalau dapat lancar baca Al-Quran
.
.
Anda mempunyai salah satu dari cabaran ini?
.
✘ Siang hari sibuk bekerja, akhirnya tiada masa untuk mengaji?
.
✘ Boleh membaca Al-Quran, tapi hukum Tajwid tak tahu?
.
✘ Tengok orang lain baca Al-Quran lancar sahaja, tapi diri sendiri baca, tersangkut-sangkut?
.
✘ Best je tengok orang lain baca Al-Quran tapi diri ini hanya mampu melihat?
.
✘ Nak hadiahkan bacaan Al-Quran untuk arwah ayah/ibu, tapi tak mampu?
.
.
JANGAN risau dulu… InshaAllah Fatehah Learning Centre boleh membantu 😊
.
âœ" Kaedah yang digunakan sangat cepat dapat dan anti-lupa
.
âœ" Jadual kelas tidak mengganggu waktu kerja anda
.
âœ" Boleh ajak satu family belajar bersama-sama, di samping belajar Al-Quran, dapat eratkan hubungan dengan pasangan dan anak-anak
.
âœ" Mengaji tiada exam dan tekanan
.
.
Di Fatehah Learning Centre kami percaya bahawa syurga Allah boleh dicapai melalui Seronoknya mempelajari & mengamalkan Al-Quran
.
Oleh itu untuk menimbulkan rasa Cinta membaca Al-Quran, kami menggunakan kaedah yang cepat dapat dan anti-lupa. Di samping pendekatan yang senang & suasana belajar yang tenang, Kami juga memberi rakaman-rakaman video yang terbukti membantu.
.
Dalam mencapai impian anda dalam menggapai syurga, Kami ingin bersama-sama anda dalam perjalanan murni ini.
.
Dengan ini, Kami menjemput orang ramai di luar sana bersama-sama mendapatkan rasa Seronoknya Cinta Al-Quran di Fatehah Learning Centre, Kelas mengaji senang & tenang
.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang waktu dan perjalanan kelas di Fatehah Learning Centre, sila klik link di bawah ðŸ"²
www.wasap.my/601116217797
&
taip - kelas Quran & nama penuh anda ðŸ"²
.
Kami doakan anda dan seluruh ahli keluarga anda menjadi ahli syurga di akhirat nanti dan sentiasa dalam redha Allah di dunia ini.
.
.
.
#FatehahLearningCentre
#SeronoknyaCintaAlQuran
#KelasMengajiSenangDanTenang
.
.

PINJAMAN BUMIPUTRA!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:19 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

â' SYARAT PERMOHON
⇨ Warganegara Malaysia
⇨ Berpendapatan bulanan tetap minimum RM1500
⇨ Berkhidmat dalam sektor awam & syarikat swasta
⇨ Telah disahkan jawatan
â'¡DOKUMEN YANG DIPERLUKAN
⇨ Bank statement 3 bulan terkini
⇨ Slip gaji 3 bulan terkini
⇨ Surat pengesahan jawatan/Borang EA
⇨ Bil Api/Air rumah

CALL/WHATSAPP: 016-2595507 (EERA)
Terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Panduan Peperiksaan ONLINE PEGAWAI EKSEKUTIF Gred 41

Posted by | Posted on 5:59 AM

Nama: PegawaiEksekutifGred41
Website: http://tinyurl.com/PegawaiEksekutifGred41
Isi Iklan:

Panduan Peperiksaan ONLINE PEGAWAI EKSEKUTIF Gred 41

Tak Tahu Nak Prepare Apa Untuk
Peperiksaan ONLINE PEGAWAI EKSEKUTIF
20 SEPTEMBER 2017 ini?

USAH RISAU! Anda berada di tempat yang betul! Anda bakal mengenepikan RIBUAN CALON yang lain yang tidak menemui laman web ini. TAHNIAH!

Lagi info, klik link dibawah:

>>>> http://tinyurl.com/PegawaiEksekutifGred41

Tag:
bidang tugas pegawai eksekutif penaksiran gred 41, gaji pegawai eksekutif (pentadbiran) gred 41, gaji pegawai eksekutif penaksiran gred 41, pegawai eksekutif (kejuruteraan) gred 41, pegawai eksekutif (pengauditan) gred 41, pegawai eksekutif (teknologi maklumat) gred 41, pegawai eksekutif gred 41, pegawai eksekutif keselamatan gred 41, pegawai eksekutif penaksiran gred 41, pegawai eksekutif penaksiran gred 41 kontrak, pegawai eksekutif penaksiran gred 41 lhdn, pegawai eksekutif pentadbiran gred 41, pegawai eksekutif pentadbiran gred 41 lhdn, pegawai eksekutif perakaunan gred 41, pegawai eksekutif perundangan gred 41, skop kerja pegawai eksekutif penaksiran gred 41, tangga gaji pegawai eksekutif penaksiran gred 41, temuduga pegawai eksekutif penaksiran gred 41, tugas pegawai eksekutif penaksiran gred 41

"CREDIT4U"

Posted by | Posted on 1:23 AM

Nama: NUR MASRISSA
Website: nur-masrissa.webnode.com
Isi Iklan:

Marissa personal loan boleh membantu anda dalam mengurus beban hutang anda. Kami adalah pilihan yang baik untuk menyelesaikan hutang kad kredit atau hutang kecil anda. Kami mempunyai kadar faedah yang boleh diurus oleh anda. Nikmatilah akses mudah kepada dana yang diperlukan untuk menguruskan Kewangan anda. Hubungi kami untuk maklumat lanjut hubungilah kami hari ini ditalian 019-7590155 â€" Marissa
Marissa's personal loan can help you manage your debt burden. We are a good choice to settle your credit card debt or your small debt. We have interest rates that can be managed by you. Enjoy easy access to the funds needed to manage your Finance. Contact us for more information Contact us today at 019-7590155 â€" Marissa or sign up this form below

https://goo.gl/forms/PEtqBq20jxu54wDB3

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org