Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Rahsia Income Affiliate

Posted by | Posted on 12:55 AM

Nama: hakuryu_3
Website: http://bit.ly/RahsiaIncomeAffiliate
Isi Iklan:

ANDA PENAT MENCARI2 BISNES 4D?
.
APA BISNES 4D TU?
.
DUDUK
DIAM
DAPAT
DUIT
.
ADA KE KERJA MACAM TU?
.
RASA KERJA NI ADA...
.
DUDUK
RUMAH
DAPAT
DUIT
.
aka KERJA DARI RUMAH
.
Kalau anda nak DUDUK RUMAH DAPAT DUIT, cuba tengok sini
.
Rahsia Bagaimana 'Sifu-Sifu' Di Malaysia Jana 4 Hingga 5 Angka Dengan Affiliate Kini Didedahkan...
.
Klik bawah untuk selanjutnya
http://bit.ly/RahsiaIncomeAffiliate

Buat duit besar dengan eBay

Posted by | Posted on 12:50 AM

Nama: hakuryu_3
Website: http://bit.ly/RahsiaBuatDuitDenganEbay
Isi Iklan:

NAK BUAT BISNES ONLINE?

TAPI....
tak pandai buat iklan
tak tahu close sale
iklan dah buat, tapi tak ada pun "pm"
bajet kurang nak buat iklan berbayar
facebook asyik kena block sebab banyak sangat post kat fb group
sale sangat slow
........

ADA PENYELESAIAN UNTUK ANDA!!!
Memperkenalkan kepada anda satu panduan menjual yang tiada tandingannya.

Anda boleh lupakan semua masalah di atas sebab BISNES ni.....
tak perlu copywriting power
tak perlu buat iklan berbayar
tak perlu tunggu "pm"
tak perlu ada skrip close sale
tak perlu follow up prospek
tak perlu ada up sell

Macam mana? Anda BERMINAT nak tau?

Sila klik di link bawah ni:
bit.ly/RahsiaBuatDuitDenganEbay

Buat Headline Iklan Secara Automatik!

Posted by | Posted on 12:47 AM

Nama: hakuryu_3
Website: http://bit.ly/HeadlineGenerator2
Isi Iklan:

Nak buat ayat iklan power, tapi tak nak pergi seminar mahal-mahal dan jauh-jauh?

Klik sini >>http://bit.ly/HeadlineGenerator2

Sale dengan Fb Ads 24 jam

Posted by | Posted on 12:43 AM

Nama: hakuryu_3
Website: https://atmbiz.onpay.my/order/form/sfba24jcs/hakuryu_3
Isi Iklan:

“Adakah ANDA peniaga ONLINE yang masih belum menjana
RM5000 income di Facebook dan ingin kami bagi bantu?”

Jom Saya Tunjukkan Teknik & 
Strategi Saya Buat Instant 
Sales RM4Angka Dalam 24 Jam 
Tanpa Gagal Setiap Kali Saya
‘On’ Je Iklan FB Ads!

-Amat Taap Manshor-

Jom lihat sini

https://atmbiz.onpay.my/order/form/sfba24jcs/hakuryu_3

Download 17 FREE tool untuk marketing di Instagram

Posted by | Posted on 12:37 AM

Nama: hakuryu_3
Website: https://ordersini.com/view/lrOsohy?ref=1746&landing=yes
Isi Iklan:

Download 17 FREE tool untuk marketing di Instagram di sini

https://ordersini.com/view/lrOsohy?ref=1746&landing=yes

Rahsia LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN.

Posted by | Posted on 12:36 AM

Nama: TemudugaKerajaan2017
Website: http://tinyurl.com/TemudugaKerajaan2017
Isi Iklan:

Rahsia LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN.
Mengapa perlu bimbang lagi?
Dapatkan Contoh Soalan Temuduga Kerajaan
Hanya orang yang tak mahu BERJAYA asyik
menyalahkan TAKDIR dan diri sendiri tanpa berusaha.
:
NAK DAPAT KERJA KERAJAAN?
Dapatkan Tips dan Panduan Lengkap Di Sini:
:
Klikk sini >>> http://contohsoalantemudugakerajaan.blogspot.my
:
Terima Kasih
:
Tag:

cara menjawab soalan temuduga kerja, contoh soalan temuduga kerja, contoh soalan temuduga kerja kerajaan, contoh soalan temuduga kerja swasta, jawapan soalan temuduga kerja, soalan lazim temuduga kerja, soalan lazim temuduga kerja kerajaan, soalan lazim temuduga kerja uitm, soalan semasa temuduga kerja, soalan soalan temuduga kerja, soalan temuduga jabatan kerja raya, soalan temuduga jabatan tenaga kerja, soalan temuduga jurupulih cara kerja, soalan temuduga jurupulih perubatan cara kerja, soalan temuduga kenapa berhenti kerja, soalan temuduga kenapa nak kerja kerajaan, soalan temuduga kerja, soalan temuduga kerja bank, soalan temuduga kerja dan jawapan, soalan temuduga kerja kerajaan, soalan temuduga kerja kilang, soalan temuduga kerja majlis agama islam, soalan temuduga kerja mara, soalan temuduga kerja sosial usm, soalan temuduga kerja swasta, soalan temuduga kerjaya, soalan temuduga kerjaya kastam, soalan temuduga latihan jurupulih perubatan cara kerja, soalan untuk temuduga kerja, soalan yang ditanya semasa temuduga kerja, teknik menjawab soalan temuduga kerja kerajaan, tips menjawab soalan temuduga kerja, tips temuduga kerja bank, tips temuduga kerja di uitm, tips temuduga kerja kerajaan, tips temuduga kerja kerani, tips temuduga kerja kerani pejabat pos, tips temuduga kerja kilang, tips temuduga kerja petronas, tips temuduga kerja uitm, tips temuduga kerja untuk fresh graduate, tips untuk temuduga kerja kerajaan, cara temuduga kerja, cara temuduga kerja kerajaan, contoh soalan temuduga kerja swasta, panduan lulus temuduga kerja kerajaan, panduan temuduga kerja, panduan temuduga kerja kerajaan, pengalaman temuduga kerja di punb, pengalaman temuduga kerja di uitm, pengalaman temuduga kerja di um, pengalaman temuduga kerja kerajaan, pengalaman temuduga kerja kilang, pengalaman temuduga kerja uitm, soalan lazim temuduga kerja uitm, soalan temuduga jabatan kerja raya, soalan temuduga kerja bank, soalan temuduga kerja dan jawapan, soalan temuduga kerja kerajaan, soalan temuduga kerja kilang, soalan temuduga kerja majlis agama islam, soalan temuduga kerja mara, soalan temuduga kerja swasta, tips temuduga kerja, tips temuduga kerja bank, tips temuduga kerja di uitm, tips temuduga kerja kerajaan, tips temuduga kerja kerani, tips temuduga kerja kerani pejabat pos, tips temuduga kerja kilang, tips temuduga kerja petronas, tips temuduga kerja sambilan, tips temuduga kerja swasta, tips temuduga kerja uitm, tips temuduga kerja untuk fresh graduate, adab temuduga kerajaan, baju temuduga kerajaan, berjaya temuduga kerajaan, blog temuduga kerajaan, buku temuduga kerajaan, cara temuduga kerajaan, contoh temuduga kerajaan, dokumen temuduga kerajaan, etika temuduga kerajaan, gagal temuduga kerajaan,lulus temuduga kerajaan, menghadapi temuduga kerajaan, menghadiri temuduga kerajaan, pakaian temuduga kerajaan, pakaian temuduga kerajaan lelaki, pakaian temuduga kerajaan wanita, panduan temuduga kerajaan, pengalaman temuduga kerajaan, persediaan temuduga kerajaan, petua temuduga kerajaan, rahsia temuduga kerajaan, resume temuduga kerajaan, soalan lazim temuduga kerajaan dan jawapan, soalan temuduga jawatan kerajaan, soalan temuduga kerajaan, soalan temuduga kerajaan & jawapan, soalan temuduga kerajaan brunei,soalan temuduga kerajaan dan jawapan, soalan temuduga kerajaan johor, soalan temuduga kerajaan n17, soalan temuduga pegawai kerajaan, soalan temuduga pemandu kerajaan, temuduga agensi kerajaan, temuduga kakitangan kerajaan, temuduga kerajaan, temuduga kerajaan 2014, temuduga kerajaan 2015, temuduga kerajaan 2016,temuduga kerajaan 2017, temuduga kerajaan brunei, temuduga kerajaan ketika mengandung, temuduga kerajaan negeri kelantan, temuduga kerajaan terbuka, temuduga kerajaan terbuka 2015, temuduga kerajaan tips, temuduga kerani kerajaan brunei, temuduga kerja kerajaan, temuduga kerja kerajaan 2014, temuduga kerja kerajaan 2015, temuduga kerja kerajaan 2016, temuduga kerja kerajaan sabah, temuduga nurse kerajaan, temuduga pinjaman kerajaan negeri selangor, temuduga pinjaman pelajaran kerajaan negeri selangor, temuduga sekolah agama bantuan kerajaan, temuduga sektor kerajaan, temuduga terbuka jawatan kerajaan, temuduga terbuka jawatan kerajaan 2016, temuduga terbuka kerajaan 2014, temuduga terbuka kerajaan 2016, temuduga terbuka kerajaan april 2015, temuduga terbuka kerajaan dan swasta, temuduga terbuka kerajaan disember 2014, temuduga terbuka kerajaan disember 2015, temuduga terbuka kerajaan januari 2016, temuduga terbuka kerajaan johor, temuduga terbuka kerajaan julai 2015, temuduga terbuka kerajaan jun 2015, temuduga terbuka kerajaan kelantan, temuduga terbuka kerajaan mac 2015, temuduga terbuka kerajaan mac 2016, temuduga terbuka kerajaan mei 2015, temuduga terbuka kerajaan negeri kelantan, temuduga terbuka kerajaan negeri kelantan 2015, temuduga terbuka kerajaan november 2014, temuduga terbuka kerajaan november 2015, temuduga terbuka kerajaan ogos 2015, temuduga terbuka kerajaan oktober 2015, temuduga terbuka kerajaan sabah, temuduga terbuka kerajaan sabah 2015, temuduga terbuka kerajaan sabah 2016, temuduga terbuka kerajaan september 2015, temuduga terbuka pemandu kerajaan, temuduga terbuka sektor kerajaan, temuduga terbuka sektor kerajaan 2015, temuduga terbuka sektor kerajaan 2016, tips temuduga dengan kerajaan, tips temuduga jawatan kerajaan,tips temuduga kerajaan 2015, tips temuduga kerajaan negeri, tips temuduga kerajaan pembantu tadbir, tips temuduga kerajaan w17,video temuduga kerajaan, www.temuduga kerajaan.com, youtube temuduga kerajaan

Bina website ala Lazada

Posted by | Posted on 12:32 AM

Nama: hakuryu_3
Website: https://ordersini.com/view/qvOtOhQ?ref=1746&landing=yes
Isi Iklan:

Anda pernah lihat Website lazada?
Banyak produk kat situ kan?

Anda berminat nak buat website ala Lazada macam tu?
- anda ada banyak produk
- tak payah nak "pm"
- tak payah pening nak buat ayat iklan
- tak payah mengayat prospek semasa nak closing

Cuba tengok sini dulu, yang ni FREE je

https://ordersini.com/view/qvOtOhQ?ref=1746&landing=yes

SociGun: Senjata di Fb Page

Posted by | Posted on 12:28 AM

Nama: hakuryu_3
Website: https://amnetwork.antr.co/socigun/hakuryu
Isi Iklan:

Perhatian kepada semua PEMILIK FANPAGES
.
.
Kami telah mencipta satu software terbaru iaitu SociGun yang dapat membantu peniaga online..
.
.
Antara fungsi menarik SociGun:
.
Auto mesej prospek yang komen di post fanpage (AutoPM).
Auto reply komen.
Autolike komen.
Tukarkan prospek kepada subscriber setia.
Hantar mesej pukal kepada prospek terus ke inbox.
Unlimited Broadcast Message.
Unlimited List / Subscribers.
.
.
Sekiranya anda memiliki fanpages dan memerlukan kesemua fungsi di atas, kami ingin membantu memudahkan bisnes anda.
.
.
Syaratnya:
.
1) Klik di link ini https://amnetwork.antr.co/socigun/hakuryu

2) LEPAS TU BACA "Read More"

Instagrr Pro

Posted by | Posted on 12:24 AM

Nama: hakuryu_3
Website: https://ordersini.com/view/lrOsohy?ref=1746&landing=yes
Isi Iklan:

Sempoi software baru untuk instagram ni, real follower naik mendadak selepas guna. Kalau tak percaya boleh lihat di sini
https://ordersini.com/view/lrOsohy?ref=1746&landing=yes

Dapatkan juga 17 FREE tool untuk marketing di Instagram.

PAKEJ2 MENARIK ..PINJAMAN TANPA PENJAMIN..TUNAI SEGERA ..CALL/WATSAPP 017 6151454

Posted by | Posted on 9:45 PM

Nama: LIZA
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
www.pinjamanloan.com- OFIS DI SUNWAY , SERI KEMBANGAN , KL
Pinjaman bagi golongan blacklist/ctoss/crris.-Kerja swasta dan kerajaan
AREA SELANGOR/ KL SAHAJA
ANDA golongan BLACKLIST/ SENARAI HITAM ? Usah risau.. Kami boleh membantu anda..
PAKEJ2 MENARIK:
*PINJAMAN DARI RM1K - RM30K (TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
Bagi mereka yang telah disenarai hitam oleh bank dan institusi kewangan yang lain, TAPI masih mempunyai kemampuan untuk membuat bayaran balik,
Kami boleh membantu anda untuk memberikan pinjaman berdasarkan kepada gaji bersih anda DAN KELAYAKAN ANDA.Kami boleh membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda untuk jangka masa pendek/DAN WAKTU KECEMASAN.
Pinjaman dibuka untuk mereka yang menepati syarat-syarat dibawah:
1)Warganegara Malaysia.
2) Kakitangan kerajaan.
3) Pekerja swasta.
4)Pekerja kilang.
5) Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
6) Gaji diterima melalui bank(AUTOCREDIT ,CHQ). GAJI BERSIH RM1500 KE ATAS.
KAMI menawarkan interest yang boleh dirunding.. Hubungi LIZA 017 6151454
http://www.wasap.my/60176151454

PAKEJ2 MENARIK ..PINJAMAN TANPA PENJAMIN..TUNAI SEGERA ..CALL/WATSAPP 017 6151454

Posted by | Posted on 9:32 PM

Nama: LIZA
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
www.pinjamanloan.com- OFIS DI SUNWAY , SERI KEMBANGAN , KL
Pinjaman bagi golongan blacklist/ctoss/crris.-Kerja swasta dan kerajaan
AREA SELANGOR/ KL SAHAJA
ANDA golongan BLACKLIST/ SENARAI HITAM ? Usah risau.. Kami boleh membantu anda..
PAKEJ2 MENARIK:
*PINJAMAN DARI RM1K - RM30K (TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
Bagi mereka yang telah disenarai hitam oleh bank dan institusi kewangan yang lain, TAPI masih mempunyai kemampuan untuk membuat bayaran balik,
Kami boleh membantu anda untuk memberikan pinjaman berdasarkan kepada gaji bersih anda DAN KELAYAKAN ANDA.Kami boleh membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda untuk jangka masa pendek/DAN WAKTU KECEMASAN.
Pinjaman dibuka untuk mereka yang menepati syarat-syarat dibawah:
1)Warganegara Malaysia.
2) Kakitangan kerajaan.
3) Pekerja swasta.
4)Pekerja kilang.
5) Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
6) Gaji diterima melalui bank(AUTOCREDIT ,CHQ). GAJI BERSIH RM1500 KE ATAS.
KAMI menawarkan interest yang boleh dirunding.. Hubungi LIZA017 6151454
http://www.wasap.my/60176151454

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:49 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Saya mencari seseorang yang mempunyai masalah membuat pinjaman yang nama sudah ccris/blacklist dan memerlukan wang segera kami boleh bantu anda....
Area kl & selangor....
Jika anda berminat call/sms/whatsapp eera 016-2595507
Sila whatsapp eera terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Promosi Pinjaman Wang

Posted by | Posted on 7:01 PM

Nama: Terence
Website:
Isi Iklan:

3 HARI LAGI !! Promosi Deepavali !! Nak customer tak nak wang
Sila hubungi / SMS / Whatsapp :010-8083323
Lokasi: KL,PJ, Ampang, Cheras, Kepong, Bangi, Nilai, Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Shah Alam, Klang, Banting…..
Kami adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami ???
ðŸ'‰ Pinjaman dapat penuh
ðŸ'‰ Faedah pasti terendah
ðŸ'‰ Tanpa penjamin dan cagaran
ðŸ'‰ Pinjaman diluluskan dalam tempoh 30 minit
ðŸ'‰ Pembayaran Balik yang fleksibel
ðŸ'‰ Maklumat di rahsiakan
ðŸ'‰ Introducer peminjam kepada syarikat kami juga boleh mendapat komisen jika permohonan pinjaman itu diluluskan oleh kami.
Bagi Golongan :
â˜' Kakitangan Kerajaan
â˜' Pekerja Kilang
â˜' Pekerja Swasta
â˜' Perkeso
â˜' Pencen
Jika anda berminat, dokumen yang di perlukan :
âœ" 3 bulan slip gaji terbaru
âœ" 3 bulan penyata bank yang terkini
âœ" Penyata EPF (Sekiranya ada)
âœ" Bil Elektrik / Air yang terkini
Sila hubungi / SMS / Whatsapp :
010-8083323

Promosi Pinjaman Wang

Posted by | Posted on 7:01 PM

Nama: Terence
Website:
Isi Iklan:

3 HARI LAGI !! Promosi Deepavali !! Nak customer tak nak wang
Sila hubungi / SMS / Whatsapp :010-8083323
Lokasi: KL,PJ, Ampang, Cheras, Kepong, Bangi, Nilai, Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Shah Alam, Klang, Banting…..
Kami adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami ???
ðŸ'‰ Pinjaman dapat penuh
ðŸ'‰ Faedah pasti terendah
ðŸ'‰ Tanpa penjamin dan cagaran
ðŸ'‰ Pinjaman diluluskan dalam tempoh 30 minit
ðŸ'‰ Pembayaran Balik yang fleksibel
ðŸ'‰ Maklumat di rahsiakan
ðŸ'‰ Introducer peminjam kepada syarikat kami juga boleh mendapat komisen jika permohonan pinjaman itu diluluskan oleh kami.
Bagi Golongan :
â˜' Kakitangan Kerajaan
â˜' Pekerja Kilang
â˜' Pekerja Swasta
â˜' Perkeso
â˜' Pencen
Jika anda berminat, dokumen yang di perlukan :
âœ" 3 bulan slip gaji terbaru
âœ" 3 bulan penyata bank yang terkini
âœ" Penyata EPF (Sekiranya ada)
âœ" Bil Elektrik / Air yang terkini
Sila hubungi / SMS / Whatsapp :
010-8083323

Panduan Video Asas CPanel

Posted by | Posted on 5:23 PM

Nama: Panduan Video Asas CPanel
Website: http://www.panduancpanel.com
Isi Iklan:

Panduan Video Asas CPanel Utk Usahawan Internet

Padat dan lengkap, mudah dipraktikkan.
Satu-satunya pandua cpanel bahasa Malaysia
Dapatkan pengetahuan mengenai cpanel sekarang.
sila ke:

==> http://www.panduancpanel.com

Tag:
belajar cpanel, belajar cpanel free, belajar cpanel hosting, belajar cpanel pdf, belajar cpanel webhosting, belajar cpanel website, belajar membuat website dengan cpanel, belajar mengelola cpanel, belajar menggunakan cpanel, belajar tentang cpanel, belajar web cpanel, cara belajar cpanel, panduan belajar cpanel, buku panduan cpanel, panduan cpanel, panduan cpanel pdf, panduan cpanel web hosting, panduan instal wordpress di cpanel, panduan menggunakan cpanel, panduan penggunaan cpanel, cara akses cpanel, cara akses cpanel domain, cara aktifkan cpanel, cara backup cpanel, cara buat cpanel, cara buat cpanel sendiri, cara buka cpanel, cara buka cpanel hosting, cara cron job cpanel, cara daftar cpanel, cara download cpanel, cara edit cpanel, cara exploit cpanel, cara format cpanel, cara guna cpanel, cara gunakan cpanel, cara hack cpanel, cara hosting cpanel, cara install cpanel, cara install cpanel di vps, cara kerja cpanel, cara konfigurasi cpanel, cara login cpanel vps, cara login cpanel whm, cara login cpanel wordpress, cara login cpanel x, cara masuk cpanel, cara masuk cpanel wordpress, cara membuat cpanel, cara menggunakan cpanel, cara name server cpanel, cara pakai cpanel, cara pakai cpanel creator, cara pasang cpanel, cara pindah cpanel, cara proteksi cpanel, cara redirect cpanel, cara register cpanel, cara registrasi cpanel, cara reset cpanel, cara restart cpanel, cara restore cpanel, cara root cpanel, cara scan cpanel, cara setting cpanel, cara setup cpanel, cara ssh cpanel, cara ssl cpanel, cara suspend cpanel, cara unsuspend cpanel, cara update cpanel, cara upload cpanel

Plumbing dan renovation wiring 0176239476 azlan afik taman melati

Posted by | Posted on 7:29 AM

Nama: azlan afik
Website: azlan plumber
Isi Iklan:

PERHIDMATAN KAMI...

UBAHSUAI RUMAH

MENGECAT RUMAH

UBAHSUAI BILIK AIR

PASANG PARTITION

PASANG PINTU DAN FRAME

PASANG TINGKAP DAN FRAME

PASANG TILES

TUKAR TOMBOL KUNCI

BUAT TEBLE TOP

BUAT PORCH PARKING

BUAT PAGAR TEMBOK

BAIKI ATAP BOCOR

BAIKI SLAB KONKRIT BOCOR

BAIKI BILIK AIR BOCOR

KERJA KERJA PAIP

BAIKI PAIP BOCOR DALAM DINDING

PENUKARAN KEPALA PAIP BARU

PEMASANGAN PAIP AIR BARU

BAIKI TANDAS TERSUMBAT

BAIKI SINGKI TERSUMBAT

BAIKI FLOOR TRAP TERSUMBAT

BAIKI MAINHOLE TERSUMBAT

BAIKI TANGKI AIR OVERFLOW

PASNAG TANGKI AIR BARU

CUCI TANGKI AIR

PASANG WATER PUMP

PASANG WATER FILTER

PASANG WATER HEATER

WIRING PASANG KIPAS LAMPU PLUG

BINCANG PASAL SEBUT HARGA HUBUNGI...

WHATSAPP /CALL.. 0176239476 AZLAN AFIK HARGA BOLEH DI RUNDING...

Plumbing dan renovation wiring 0176239476 azlan afik taman setiawangsa

Posted by | Posted on 7:28 AM

Nama: azlan afik
Website: azlan plumber
Isi Iklan:

PERHIDMATAN KAMI...

UBAHSUAI RUMAH

MENGECAT RUMAH

UBAHSUAI BILIK AIR

PASANG PARTITION

PASANG PINTU DAN FRAME

PASANG TINGKAP DAN FRAME

PASANG TILES

TUKAR TOMBOL KUNCI

BUAT TEBLE TOP

BUAT PORCH PARKING

BUAT PAGAR TEMBOK

BAIKI ATAP BOCOR

BAIKI SLAB KONKRIT BOCOR

BAIKI BILIK AIR BOCOR

KERJA KERJA PAIP

BAIKI PAIP BOCOR DALAM DINDING

PENUKARAN KEPALA PAIP BARU

PEMASANGAN PAIP AIR BARU

BAIKI TANDAS TERSUMBAT

BAIKI SINGKI TERSUMBAT

BAIKI FLOOR TRAP TERSUMBAT

BAIKI MAINHOLE TERSUMBAT

BAIKI TANGKI AIR OVERFLOW

PASNAG TANGKI AIR BARU

CUCI TANGKI AIR

PASANG WATER PUMP

PASANG WATER FILTER

PASANG WATER HEATER

WIRING PASANG KIPAS LAMPU PLUG

BINCANG PASAL SEBUT HARGA HUBUNGI...

WHATSAPP /CALL.. 0176239476 AZLAN AFIK HARGA BOLEH DI RUNDING...

Plumbing dan renovation wiring 0176239476 azlan afik taman keramat

Posted by | Posted on 7:27 AM

Nama: azlan afik
Website: azlan plumber
Isi Iklan:

PERHIDMATAN KAMI...

UBAHSUAI RUMAH

MENGECAT RUMAH

UBAHSUAI BILIK AIR

PASANG PARTITION

PASANG PINTU DAN FRAME

PASANG TINGKAP DAN FRAME

PASANG TILES

TUKAR TOMBOL KUNCI

BUAT TEBLE TOP

BUAT PORCH PARKING

BUAT PAGAR TEMBOK

BAIKI ATAP BOCOR

BAIKI SLAB KONKRIT BOCOR

BAIKI BILIK AIR BOCOR

KERJA KERJA PAIP

BAIKI PAIP BOCOR DALAM DINDING

PENUKARAN KEPALA PAIP BARU

PEMASANGAN PAIP AIR BARU

BAIKI TANDAS TERSUMBAT

BAIKI SINGKI TERSUMBAT

BAIKI FLOOR TRAP TERSUMBAT

BAIKI MAINHOLE TERSUMBAT

BAIKI TANGKI AIR OVERFLOW

PASNAG TANGKI AIR BARU

CUCI TANGKI AIR

PASANG WATER PUMP

PASANG WATER FILTER

PASANG WATER HEATER

WIRING PASANG KIPAS LAMPU PLUG

BINCANG PASAL SEBUT HARGA HUBUNGI...

WHATSAPP /CALL.. 0176239476 AZLAN AFIK HARGA BOLEH DI RUNDING...

Plumbing dan renovation wiring 0176239476 azlan afik taman melawati

Posted by | Posted on 7:26 AM

Nama: azlan afik
Website: azlan plumber
Isi Iklan:

PERHIDMATAN KAMI...

UBAHSUAI RUMAH

MENGECAT RUMAH

UBAHSUAI BILIK AIR

PASANG PARTITION

PASANG PINTU DAN FRAME

PASANG TINGKAP DAN FRAME

PASANG TILES

TUKAR TOMBOL KUNCI

BUAT TEBLE TOP

BUAT PORCH PARKING

BUAT PAGAR TEMBOK

BAIKI ATAP BOCOR

BAIKI SLAB KONKRIT BOCOR

BAIKI BILIK AIR BOCOR

KERJA KERJA PAIP

BAIKI PAIP BOCOR DALAM DINDING

PENUKARAN KEPALA PAIP BARU

PEMASANGAN PAIP AIR BARU

BAIKI TANDAS TERSUMBAT

BAIKI SINGKI TERSUMBAT

BAIKI FLOOR TRAP TERSUMBAT

BAIKI MAINHOLE TERSUMBAT

BAIKI TANGKI AIR OVERFLOW

PASNAG TANGKI AIR BARU

CUCI TANGKI AIR

PASANG WATER PUMP

PASANG WATER FILTER

PASANG WATER HEATER

WIRING PASANG KIPAS LAMPU PLUG

BINCANG PASAL SEBUT HARGA HUBUNGI...

WHATSAPP /CALL.. 0176239476 AZLAN AFIK HARGA BOLEH DI RUNDING...

plumbing dan renovation wiring 0176239476 azlan afik wangsa maju

Posted by | Posted on 7:22 AM

Nama: azlan afik
Website: mohdazlanafik1.blogspot.com
Isi Iklan:

PERHIDMATAN KAMI...

UBAHSUAI RUMAH

MENGECAT RUMAH

UBAHSUAI BILIK AIR

PASANG PARTITION

PASANG PINTU DAN FRAME

PASANG TINGKAP DAN FRAME

PASANG TILES

TUKAR TOMBOL KUNCI

BUAT TEBLE TOP

BUAT PORCH PARKING

BUAT PAGAR TEMBOK

BAIKI ATAP BOCOR

BAIKI SLAB KONKRIT BOCOR

BAIKI BILIK AIR BOCOR

KERJA KERJA PAIP

BAIKI PAIP BOCOR DALAM DINDING

PENUKARAN KEPALA PAIP BARU

PEMASANGAN PAIP AIR BARU

BAIKI TANDAS TERSUMBAT

BAIKI SINGKI TERSUMBAT

BAIKI FLOOR TRAP TERSUMBAT

BAIKI MAINHOLE TERSUMBAT

BAIKI TANGKI AIR OVERFLOW

PASNAG TANGKI AIR BARU

CUCI TANGKI AIR

PASANG WATER PUMP

PASANG WATER FILTER

PASANG WATER HEATER

WIRING PASANG KIPAS LAMPU PLUG

BINCANG PASAL SEBUT HARGA HUBUNGI...

WHATSAPP /CALL.. 0176239476 AZLAN AFIK HARGA BOLEH DI RUNDING...

PINJAMAN AREA KL & SELANGOR!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Masalah kewangan membelenggu hidup anda!!!
ðŸ"´Loan bank tak lulus
ðŸ"´Nama blacklist
ðŸ"´Nak settelkan hutang lama
ðŸ'²ðŸ'²ðŸ'²
Jangan malu jangan segan pm/whatsapp/call
Kami now ðŸ"˜ðŸ"˜ðŸ"˜
016-2595507
â˜'EERAâ˜'
terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Panduan Membuat Minisite Pantas

Posted by | Posted on 6:11 AM

Nama: Panduan Membuat Minisite Pantas
Website: http://www.panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Panduan Membuat Minisite Pantas

Template Asas Minisite V1.0 telah pun dilancarkan
pada hari ini. Pelaburannya pula sangat berbaloi
dan jauh lebih murah berbanding mengupah designer.

Layari pautan tersebut dengan segera:

=> http://www.panduan-minisite.com

Tag;
panduan buat minisite, panduan membina minisite, panduan membuat minisite, panduan minisite, panduan minisite blogspot, panduan minisite mudah, belajar buat minisite, belajar membuat minisite, belajar minisite, belajar buat minisite, buat minisite, buat minisite dengan blogspot, buat minisite dengan wordpress, buat minisite guna blogspot, buat minisite percuma, cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, jasa buat minisite, panduan membuat minisite, servis buat minisite, software buat minisite, upah buat minisite, belajar buat minisite, buat minisite, buat minisite dengan blogspot, buat minisite dengan wordpress, buat minisite guna blogspot, buat minisite percuma, cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, jasa buat minisite, panduan buat minisite, servis buat minisite, software buat minisite, upah buat minisite, bina minisite, bina minisite dengan wordpress, cara bina minisite, servis bina minisite, tutorial bina minisite

PINJAMAN BUMIPUTRA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 3:59 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

PINJAMAN SEGERA DENGAN KADAR FAEDAH YANG BOLEH DI BINCANG.....
*AREA KL & SELANGOR SAHAJA
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS DI ALU-ALUKAN
*PINJAMAN BOLEH DIMOHON 3-5 KALI
*GAJI BERSIH DARI RM1500 KE ATAS!!!
*PROSES 1JAM
CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507
terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

PINJAMAN SEHINGGA 10X GAJI DI TOP PIONEER CAPITAL

Posted by | Posted on 1:55 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

PINJAMAN KL & SELANGOR..
ANDA CCRIS ? 
ANDA CTOS ? 
ANDA BLACKLIST ? 
MEMERLUKAN WANG SEGERA ? 
BUNTU ? TERDESAK ? 

SYARIKAT KITA SEDIA MEMBANTU ANDA SEKARANG !! 
- FAEDAH SERENDAH 1.5% 

** (ANDA INGIN SELESAIKAN HUTANG DI SYARIKAT LAIN ?) 
- KAMI BOLEH MEMBANTU ANDA SEKARANG ! DENGAN KADAR FAEDAH YANG LEBIH MURAH ! 

(TANPA PENJAMIN) 
(TIADA UPFRONT PAYMENT) 
(BAYARAN FLEKSIBEL) 
(PROSES DALAM 30 MIN) 
(BLACKLIST LAYAK PINJAM) 
(MAKLUMAT DIJAMIN SULIT) 

PINJAMAN TERBUKA KEPADA : 
- KAKITANGAN KERAJAAN 
- KAKITANGAN SWASTA 
- GOLONGAN PENCEN 
- GOLONGAN PERKESO 

HUBUNGI SEGERA : FASHA 016 4441174

PINJAMAN SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:39 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

JANA INCOME RM471,861.20 DENGAN MODAL HANYA RM30

Posted by | Posted on 5:59 PM

Nama: paklong001
Website: http://easynext2u.blogspot.my/
Isi Iklan:

EasyNext.Biz adalah sebuah "Program Affiliate Pengiklanan" Perniagaan dan Boleh Menjana Pendapatan Luar Biasa Secara "Real Time" Terus Masuk Ke Akaun Bank Anda

Program Ini disediakan untuk mengajak anda semua keluar dari kesempitan yang semakin hari semakin menghimpit... usah nafikan... Orang pandai akan nampak kurang cerdik bila tak ada duit...tapi orang kurang cerdik akan nampak cerdik bila banyak duit. Fikir-fikirkanlah.. Pendapatan satu hari masuk RM20 - RM200 Sehari.. siapa nak bagi..? Betul tak..


Mahukah anda 'transform' kemiskinan anda
menjadi KEKAYAAN yang boleh digunakan sampai bila-bila dengan
Hanya Bermodalkan minima Rm30?

APA PILIHAN TERBAIK KITA HARI INI?..

Jom buat duit SAMPINGAN Secara
ONLINE dan SANTAI dengan EASYNEXT

Kerja Urus Email (RM90-RM630/Seminggu) (Seluruh Malaysia)

Posted by | Posted on 6:30 AM

Nama: Puan Masnah
Website: http://ez.bozzv6.net/ajaibsambilanemail
Isi Iklan:

Kami sedang mencari sesiapa yang mahu berkerja mengurus
email di rumah. Anda dibayar RM90 setiap kerja email yang
berjaya dilaksanakan. Kerja pengurusan email ini sangat
mudah dilakukan untuk menambahkan pendapatan di waktu
lapang. Memerlukan komputer dan keinginan menjana pendapatan
lumayan.
Maklumat lanjut: http://ez.bozzv6.net/ajaibsambilanemail
- Tawaran: Seluruh Malaysia
- Pendapatan: RM90 per email job
- SMS: Puan Masnah 0176535639

INTEREST SERENDAH 1.5% SEBULAN!

Posted by | Posted on 12:21 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Pinjaman Peribadi Mudah dan Cepat

*Faedah Yang Rendah 
*Proses Pinjaman Cepat Dan Mudah 
*Sedia Untuk Menyelesai Hutang Lama 

Syarat-syarat Yang diperlukan: 

1)Slip Gaji 3 Bulan Terbaru 
2)Bank Statement 3 Bulan Terbaru
3)Bil api & Elektrik 
4)Penyata EPF
5)Surat Pengesahan Jawatan

Untuk Keterangan Lanjut Sila Hubungi: 
Fasha - 016 4441174
Email - toppioneer88@gmail.com

PINJAMAN SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 10:26 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Pinjam 10k, 20k, 30k hari yang sama dapat duit.....
Promosi pakej terbaik!!!!
Ikut terma & syarat
Apa tunggu lagi hubungi saya : eera 016-2595507
whatsapp terus http://www.wasap.my/60162595507

Personal Loan 1.5%

Posted by | Posted on 9:01 PM

Nama: katarinashani
Website: http://www.wasap.my/60108082292
Isi Iklan:

Personal Loan
Pinjaman Berlesen / Money lenders
Interest 1.5% To 6%
(http://www.wasap.my/60108082292)
Area:Kuala lumpur , Johor Bahru, Selangor , Negeri Sembilan ,Penang
Ansuran Bayaran 1 Tahun - 5 Tahun / 1 year - 5 year
Gaji Bersih Minimum Rm500 Sebulan
*Ada Pinjam dekat tempat lain juga layak memohon Tanpa selesai tempat lain.
*Faedah Terendah *Maklumat sulit *Perkenalkan orang dapat komisen
Khas Untuk : Kakitangan Kerajaan , Pencen , Kilang , swasta , perkeso.
(Cubalah Tanya , Kami Akan Membantu !!)
::
Promosi Now: None
::
Pakej :
1.Dapat tanggan Penuh , Bayar Balik Banya sikit.
2.Dapat tanggan tak Penuh , Stast bayar next bulan (Contoh Bulan 6 pinjam , bulan 8 start bayar)
3.Tak Nak Ambil Pakej .
(Terus Tanya 0108082292 Bagi Dia Dokumen , Nanti akan bagi tahu Boleh dapat mana satu Pakej)
::
Loan amount (RM) (1.5% - 6%)
Pinjam 1000 Bayar 1015 / 1060
Pinjam 2000 Bayar 2030 / 2120
Pinjam 5000 Bayar 2060 / 5300
Pinjam 10000 Bayar 10150 / 10600
(Max Loan Amount RM 100,000)
::
Dokumen / DocumenT
*Slip gaji 3 bulan
*Bank Statement 3 Bulan
*Bil air atau elektrik
::
Contact Nombor: 0108082292
Form :
https://docs.google.com/forms/d/1Kgn13xtdp6NkIVSM17v_RyHkP-EQ3YKJHf2B7Y7ki64/edit
Borang :
https://docs.google.com/forms/d/1wwycyHiCbb8AXhdYj0pHq0L1X0AK2oq8ThtXERi57Pw/edit
::
Bulanan Bayaran: (interest 6% Punya)
Pinjam Rm5000
1Th Bulanan Bayar Rm442 , 2TH Bulanan Bayar Rm 233
Pinjam Rm10000
1Th Bulanan Bayar Rm883 , 2TH Bulanan Bayar Rm 467 , 3TH Rm328 , 4TH Rm258
Pinjam Rm 20000
1Th bulanan Bayar Rm1767 , 2th Bulanan Bayar Rm933 , 3th Bulanan Bayar Rm 656 , 4th Bulanan Bayar Rm 517 , 5th Bulanan Bayar Rm433
Pinjam 50000
1th Bulanan Bayar Rm 4417 , 2th bulanan bayar Rm2333 , 3th bulanan Bayar Rm1639 , 4th Bulan bayar Rm1292 , 5th Bulanan bayar Rm 1083
(ini Contor Interest 6% Punya , Semua kena tengok documen dulu . Have T&C)

Nak Buat Instant Sales Dengan FB Ads?

Posted by | Posted on 7:53 PM

Nama: Nak Buat Instant Sales Dengan FB Ads?
Website: http://tinyurl.com/instantprofit24jam
Isi Iklan:

Nak Buat Instant Sales Dengan FB Ads?
Jom Saya Tunjukkan Teknik & Strategi
Bagaimana Saya Buat Instant Sales RM4 Angka
Dalam Masa 24 Jam Sahaja
Tanpa Gagal Setiap Kali Saya
‘On’ Je Iklan FB Ads!

Klik sini >>> http://tinyurl.com/instantprofit24jam

tq

panduan buat minisite

Posted by | Posted on 7:43 PM

Nama: panduan-minisite.com
Website: http://www.panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Panduan Membuat Minisite Pantas

Template Asas Minisite V1.0 telah pun dilancarkan
pada hari ini. Pelaburannya pula sangat berbaloi
dan jauh lebih murah berbanding mengupah designer.

Layari pautan tersebut dengan segera:

=> http://www.panduan-minisite.com

Tag;
panduan buat minisite, panduan membina minisite, panduan membuat minisite, panduan minisite, panduan minisite blogspot, panduan minisite mudah, belajar buat minisite, belajar membuat minisite, belajar minisite, belajar buat minisite, buat minisite, buat minisite dengan blogspot, buat minisite dengan wordpress, buat minisite guna blogspot, buat minisite percuma, cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, jasa buat minisite, panduan membuat minisite, servis buat minisite, software buat minisite, upah buat minisite, belajar buat minisite, buat minisite, buat minisite dengan blogspot, buat minisite dengan wordpress, buat minisite guna blogspot, buat minisite percuma, cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, jasa buat minisite, panduan buat minisite, servis buat minisite, software buat minisite, upah buat minisite, bina minisite, bina minisite dengan wordpress, cara bina minisite, servis bina minisite, tutorial bina minisite

"PINJAMAN PERIBADI ANDA"

Posted by | Posted on 1:52 AM

Nama: NUR MARISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

FOR LOAN â€" 019-7590155 (mrs.marissa)

kawasan JOHOR BAHRU DIUTAMAKAN

âœ" Swasta / Kerajaan
âœ" Pencen / Socso
âœ" Pinjaman Wang MUDAH LULUS

* tanpa PENJAMIN
* tanpa UPFRONT
* tanpa CAGARAN
* pembayaran yang FLEKSIBEL
* selesaikan HUTANG TEMPAT LAIN

Pertanyaan lanjut call :
0197590155 ( marissa)

PINJAMAN BLACKLIST!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:12 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

PINJAMAN SEGERA UNTUK SEMUA SEKTOR

Posted by | Posted on 3:48 AM

Nama: FASTLOAN
Website:
Isi Iklan:

PENGUMUMAN !!!!
PINJAMAN WANG BERLESEN !!!!
1 MALAYSIA
## SAPE-SAPE YANG ADA CTOS, CCRIS, BLACKLIST LAYAK BUAT ( SWASTA, KERAJAAN, PENCEN, HOTEL, KWSP, KILANG, PASARAYA DLL )
## POLIS, ASKAR DAN PENIAGA TIDAK LAYAK
## HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI DARI TEMPAT LAIN
## BAYARAN IKUT KEMAMPUAN ANDA
BANYAK PAKEJ MENARIK UNTUK ANDA
## SETTLE PINJAMAN TEMPAT LAIN

UNTUK YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA

SILA HUBUNGI SAYA SEGERA
SERENA
017-3196300
www.wasap.my/60173196300

PINJAMAN BERLESEN...INTEREST RENDAH DAN CEPAT

Posted by | Posted on 2:20 AM

Nama: pinjaman segera
Website:
Isi Iklan:

PENGUMUMAN !!!!
PINJAMAN WANG BERLESEN !!!!
1 MALAYSIA
## SAPE-SAPE YANG ADA CTOS, CCRIS, BLACKLIST LAYAK BUAT ( SWASTA, KERAJAAN, PENCEN, HOTEL, KWSP, KILANG, PASARAYA DLL )
## POLIS, ASKAR DAN PENIAGA TIDAK LAYAK
## HAD PINJAMAN LEBIH TINGGI DARI TEMPAT LAIN
## BAYARAN IKUT KEMAMPUAN ANDA
BANYAK PAKEJ MENARIK UNTUK ANDA
## SETTLE PINJAMAN TEMPAT LAIN

UNTUK YANG BENAR-BENAR SERIUS SAHAJA

SILA HUBUNGI SAYA SEGERA
SERENA
017-3196300
www.wasap.my/60173196300

Personal Loan 1.5% Interest

Posted by | Posted on 1:21 AM

Nama: katarinashani
Website: http://www.wasap.my/60108082292
Isi Iklan:

Personal Loan
Pinjaman Berlesen / Money lenders
Interest 1.5% To 6%
(http://www.wasap.my/60108082292)
Area:Kuala lumpur , Johor Bahru, Selangor , Negeri Sembilan ,Penang
Ansuran Bayaran 1 Tahun - 5 Tahun / 1 year - 5 year
Gaji Bersih Minimum Rm500 Sebulan
*Ada Pinjam dekat tempat lain juga layak memohon Tanpa selesai tempat lain.
*Faedah Terendah *Maklumat sulit *Perkenalkan orang dapat komisen
Khas Untuk : Kakitangan Kerajaan , Pencen , Kilang , swasta , perkeso.
(Cubalah Tanya , Kami Akan Membantu !!)
::
Promosi Now: None
::
Pakej :
1.Dapat tanggan Penuh , Bayar Balik Banya sikit.
2.Dapat tanggan tak Penuh , Stast bayar next bulan (Contoh Bulan 6 pinjam , bulan 8 start bayar)
3.Tak Nak Ambil Pakej .
(Terus Tanya 0108082292 Bagi Dia Dokumen , Nanti akan bagi tahu Boleh dapat mana satu Pakej)
::
Loan amount (RM)
Pinjam 1000 Bayar 1015 / 1060
Pinjam 2000 Bayar 2030 / 2120
Pinjam 5000 Bayar 2060 / 5300
Pinjam 10000 Bayar 10150 / 10600
(Max Loan Amount RM 100,000)
::
Dokumen / DocumenT
*Slip gaji 3 bulan
*Bank Statement 3 Bulan
*Bil air atau elektrik
::
Contact Nombor: 0108082292
Form :
https://docs.google.com/forms/d/1Kgn13xtdp6NkIVSM17v_RyHkP-EQ3YKJHf2B7Y7ki64/edit
Borang :
https://docs.google.com/forms/d/1wwycyHiCbb8AXhdYj0pHq0L1X0AK2oq8ThtXERi57Pw/edit

"PINJAMAN KREDIT"

Posted by | Posted on 1:11 AM

Nama: NUR MARISSA
Website: http://www.emailmeform.com/builder/form/xBcqJcpz0M
Isi Iklan:

Contact: 019-7590155 (Profesional Finance Consultant JB
Facebook: marissa nur/facebook.com/nur.iera.9693
Website: mrissapersonalloan
E-borang ;https://goo.gl/forms/xTFyBU7ShEB7E9Nu2
Email: marissafastloan@yahoo.com
1) Nak cepat klik link nie jer
www.wasap.my/0197590155( MRS. MARISSA)
Adakah anda buntu untuk mendapatkan pinjaman kerana nama disenarai hitam oleh sesetengah pihak?.
kami ada jalan penyelesaian.
Kami di syarikat kewangan berlesen menyediakan pelbagai pelan pinjaman peribadi untuk pekerja
yang berada di sektor awam/swasta/pncen/kebajikan dengan kadar yang murah dan fleksibel.
Kelebihan berurusan dengan pihak kami adalah :-
* KELULUSAN SEGERA (1 jam)
* TANPA PENJAMIN
* PINJAMAN SEGERA HINGGA 30K
* TEMPOH PEMBAYARAN YANG FLEKSIBEL
Hanya beberapa dokumen diperlukan untuk menyokong permohonan pinjaman anda :-
* 3BLN SLIP GAJI TERKINI
* BIL API/ AIR KEDIAMAN
*SALINAN IC 2 KEPING

***Setelah Permohonan anda mendapat kelulusan, wang pinjaman Akan terus diberi pada anda secara serta merta
tanpa perlu menunggu lama hingga beberapa jam/hari
khas untuk kesenangan urusan para pelanggan kami.DIJAMIN***
TUNGGU APA LAGI? JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI! KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA!!!

Fast Loan! 016 4441174

Posted by | Posted on 11:52 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Pinjaman KL & Selangor
Buntu memikirkan masalah kewangan anda????
Kami disini sedia membantu!!
Dengan hanya masa 1 jam pinjaman anda diluluskan!!
Dengan interest serendah 1.5%!!

Dokumen yang kita perlukan:
>Slip gaji 3 bulan
>3 bulan statement bank
>Bil air & elektrik
>Surat pengesahan kerja
>Penyata EPF

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami
Email kami di toppioneer88@gmail.com
Website : www.pinjamankredit.com
Fasha 016 4441174

PINJAMAN AREA KL & SELANGOR!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

~ kakitangan kerajaan
~ pekerja swasta
~ pencen / pesara / socso
~ AREA KL&SELANGOR
BLACKLIST, BLACKLIST CREDIT CARD, CTOS, CCRIS !!
KAMI JUGA BOLEH TOLONG SELESAIKAN PINJAMAN UNTUK ANDA YANG SUDAH PINJAM DI SYARIKAT LAIN...!!!!!!!
HP: 016-2595507(EERA)
terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Tukang Cat Mengecat Bangunan/Rumah Kediaman

Posted by | Posted on 5:03 PM

Nama: Noble Resolve Enterprise
Website: www.facebook.com/nobleresolve
Isi Iklan:

Menawarkan Perkhidmatan Tukang Cat Mengecat Bangunan/Rumah Kediaman Sekitar Selangor KL Putrajaya

Hubungi/SMS/Whatsapp
Faisal @ Hamas
0113-2011777 / 0104213301

Lihat Bukti Komisyen Jutawan App

Posted by | Posted on 9:14 AM

Nama: Review Jutawan App
Website: http://jutawanappdownload.blogspot.my
Isi Iklan:

Apa yang dikatakan di laman nie betul belaka. Semuanya betul. Saya berbangga sekarang dapat menjadi seorang yang duduk di rumah tak buat apa-apa, takyah kerja lagi dah weh! Kalau anda tak mahu kerja lagi seumur hidup selepas ini dan duduk hidup senang lenang di rumah, download…. Jangan tak download!

Klik sini >> http://jutawanappdownload.blogspot.my

Pak Hamid, Arau, Perlis

Bekerja Bersama Kami Hari Ini - Dapat RM90 per email

Posted by | Posted on 5:37 AM

Nama: Puan Masnah
Website: http://ez.bozzv6.net/ajaibsambilanemail
Isi Iklan:

Kami sedang mencari sesiapa yang mahu berkerja mengurus
email di rumah. Anda dibayar RM90 setiap kerja email yang
berjaya dilaksanakan. Kerja pengurusan email ini sangat
mudah dilakukan untuk menambahkan pendapatan di waktu
lapang. Memerlukan komputer dan keinginan menjana pendapatan
lumayan.
Maklumat lanjut: http://ez.bozzv6.net/ajaibsambilanemail
- Tawaran: Seluruh Malaysia
- Pendapatan: RM90 per email job
- SMS: Puan Masnah 0176535639

personal loan...don't shy to call 016 2184666 anisa

Posted by | Posted on 1:21 AM

Nama: anisa
Website: www.pinjamanxpress.com
Isi Iklan:

HAVING DIFFICULTIES IN APPLYING LOAN IN BANK ?
BLACLISTED, CTOS, CCRIS IN BANK ??
Well… We are here to help you !!

Just need to bring :
++ 3 months’ salary slip
++ 3 months bank statement
++ KWSP statement (2016 & 2017)
++ Conformation letter
++ Water/Electric bill

Friendly staff will assist you…
Loan for as fast as 1 hour process only

Interested ??
Call/Whatsapp me now at 0162184666 (Anisa) or email me at anisatoppioneer@gmail.com
Website : www.pinjamanxpress.com

PAKEJ2 MENARIK ..PINJAMAN TANPA PENJAMIN..TUNAI SEGERA ..CALL/WATSAPP 017 6151454

Posted by | Posted on 9:51 PM

Nama: LIZA
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
www.pinjamanloan.com- OFIS DI SUNWAY , SERI KEMBANGAN , KL
Pinjaman bagi golongan blacklist/ctoss/crris.-Kerja swasta dan kerajaan
AREA SELANGOR/ KL SAHAJA
ANDA golongan BLACKLIST/ SENARAI HITAM ? Usah risau.. Kami boleh membantu anda..
PAKEJ2 MENARIK:
*PINJAMAN DARI RM1K - RM30K (TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
# PINJAM RM10K, BAYARAN DARI RM500..(TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
Bagi mereka yang telah disenarai hitam oleh bank dan institusi kewangan yang lain, TAPI masih mempunyai kemampuan untuk membuat bayaran balik,
Kami boleh membantu anda untuk memberikan pinjaman berdasarkan kepada gaji bersih anda DAN KELAYAKAN ANDA.Kami boleh membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda untuk jangka masa pendek/DAN WAKTU KECEMASAN.
Pinjaman dibuka untuk mereka yang menepati syarat-syarat dibawah:
1)Warganegara Malaysia.
2) Kakitangan kerajaan.
3) Pekerja swasta.
4)Pekerja kilang.
5) Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
6) Gaji diterima melalui bank(AUTOCREDIT ,CHQ). GAJI BERSIH RM1500 KE ATAS.
KAMI menawarkan interest yang boleh dirunding.. Hubungi LIZA 017 6151454
http://www.wasap.my/60176151454

PINJAMAN LULUS SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 9:06 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Panduan Video Asas CPanel

Posted by | Posted on 6:52 PM

Nama: panduancpanel.com
Website: http://www.panduancpanel.com
Isi Iklan:

Panduan Video Asas CPanel Utk Usahawan Internet

Padat dan lengkap, mudah dipraktikkan.
Satu-satunya pandua cpanel bahasa Malaysia
Dapatkan pengetahuan mengenai cpanel sekarang.
sila ke:

==> http://www.panduancpanel.com

Tag:
belajar cpanel, belajar cpanel free, belajar cpanel hosting, belajar cpanel pdf, belajar cpanel webhosting, belajar cpanel website, belajar membuat website dengan cpanel, belajar mengelola cpanel, belajar menggunakan cpanel, belajar tentang cpanel, belajar web cpanel, cara belajar cpanel, panduan belajar cpanel, buku panduan cpanel, panduan cpanel, panduan cpanel pdf, panduan cpanel web hosting, panduan instal wordpress di cpanel, panduan menggunakan cpanel, panduan penggunaan cpanel, cara akses cpanel, cara akses cpanel domain, cara aktifkan cpanel, cara backup cpanel, cara buat cpanel, cara buat cpanel sendiri, cara buka cpanel, cara buka cpanel hosting, cara cron job cpanel, cara daftar cpanel, cara download cpanel, cara edit cpanel, cara exploit cpanel, cara format cpanel, cara guna cpanel, cara gunakan cpanel, cara hack cpanel, cara hosting cpanel, cara install cpanel, cara install cpanel di vps, cara kerja cpanel, cara konfigurasi cpanel, cara login cpanel vps, cara login cpanel whm, cara login cpanel wordpress, cara login cpanel x, cara masuk cpanel, cara masuk cpanel wordpress, cara membuat cpanel, cara menggunakan cpanel, cara name server cpanel, cara pakai cpanel, cara pakai cpanel creator, cara pasang cpanel, cara pindah cpanel, cara proteksi cpanel, cara redirect cpanel, cara register cpanel, cara registrasi cpanel, cara reset cpanel, cara restart cpanel, cara restore cpanel, cara root cpanel, cara scan cpanel, cara setting cpanel, cara setup cpanel, cara ssh cpanel, cara ssl cpanel, cara suspend cpanel, cara unsuspend cpanel, cara update cpanel, cara upload cpanel

Perkhidmatan Semakan Penulisan akademik

Posted by | Posted on 3:29 AM

Nama: fateh
Website:
Isi Iklan:

Subject: Perkhidmatan Menyemak Penulisan Akademik

Item Type 1: Others
Area: Cheras


Description:
Menyediakan perkhidmatan untuk menyemak penulisan akademik anda termasuk:

1) ejaan
2) tatabahasa
3) sintesis
4) format penulisan akademik
5) penulisan rujukan
6) APA style
7) lain2 berkaitan penulisan akademik

semakan ini penting sebelum sesuatu assignment, tugasan, kajian, proposal
sebelum dihantar.

hubungi

fateh
01153555095

download template percuma fanpage facebook

Posted by | Posted on 1:28 AM

Nama: templatemudah.com
Website: http://www.templatemudah.com
Isi Iklan:

template percuma fanpage facebook

Perlukan design fb cover menarik untuk page bisnes anda? Kenapa tidak anda lakukan sendiri. Jimat masa, jimat wang. Template Segera penyelesaiannya.

Lihat ini >> http://templatemudah.com


Saya harap ianya membantu anda.

Terima kasih

Tag:
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:16 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Perlukan wang segera? Takut ditipu dengan lintah darat?
Anda boleh berurusan dengan kami.
Pakej kami tiada tandingan dengan tempat lain....
Kami tidak mengenakan sebarang charge/upfront. Segala urusan dijalankan di office.
Anda hanya perlu submit dokumen anda kepada kami.
Proses 30 MINIT sahaja.
Untuk yang bekerja disektor :
kerajaan,
swasta,
hotel,
kilang,
restaurant,
pencen atau perkeso.
Untuk keterangan lanjut boleh hubungi~
NO HP: 016-2595507 eera ( SMS/WHATSAPP)
Terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org