Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

PINJAMAN LULUS SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 8:56 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

BLACKLIST, CTOSS, CRISS!!!! BOLEH MOHON TANPA RAGU-RAGU.....
Kami syarikat pinjaman wang berlesen
âœ" Kakitangan kerajaan
âœ" Swasta
âœ" Perkeso dan pencen
âœ" Pekerja kilang
âœ" Ingin menyelesaikan pinjaman dengan syarikat lain? tk perlu bimbang kita boleh tolong settlekan hutang
âœ" Urusan mudah dan cepat lulus
âœ" Proses dalam masa 1jam
âœ" Segala maklumat akan dirahsiakan
âœ" Lokasi: KL&SELANGOR
~ Whatsapp segera utk maklumat selanjutnya http://www.wasap.my/60162595507
016-2595507
EERA (CALL/WHATSAPP/SMS ) AVAILABLE

Panduan Tarik Rezeki Lebat

Posted by | Posted on 6:38 PM

Nama: hakuryu_3
Website: http://bit.ly/FormulaTarikRezekiLebat
Isi Iklan:

ANDA SEDANG DALAM KESUSAHAN?

KESUSAHAN DALAM
1) Pekerjaan
2) Ekonomi
3) Hutang
4) Hubungan suami/isteri
5) Hubungan dengan mak ayah
6) Hubungan dengan adik beradik
7) Hubungan dengan jiran
8) Hubungan dengan rakan2
9) Hubungan dengan masyarakat
10) Hubungan dengan Allah
11) Anak2 bermasalah
12) Belum dapat zuriat
13) Masalah kesihatan
14) Bermacam2 masalah lagi....

Kenali punca2 penyebab masalah ini.

InsyaAllah boleh di atasi melalui TINDAKAN dari kita sendiri.

ANDA mungkin perlukan bantuan/panduan untuk menyelesaian masalah2 yabg dihadapi.


Boleh rujuk DI SINI untuk mengetahui ringkasan Panduan Tarik Rezeki Lebat

http://bit.ly/FormulaTarikRezekiLebat

Panduan Tarik Rezeki Lebat

Posted by | Posted on 6:37 PM

Nama: hakuryu_3
Website: http://bit.ly/FormulaTarikRezekiLebat
Isi Iklan:

ANDA SEDANG DALAM KESUSAHAN?

KESUSAHAN DALAM
1) Pekerjaan
2) Ekonomi
3) Hutang
4) Hubungan suami/isteri
5) Hubungan dengan mak ayah
6) Hubungan dengan adik beradik
7) Hubungan dengan jiran
8) Hubungan dengan rakan2
9) Hubungan dengan masyarakat
10) Hubungan dengan Allah
11) Anak2 bermasalah
12) Belum dapat zuriat
13) Masalah kesihatan
14) Bermacam2 masalah lagi....

Kenali punca2 penyebab masalah ini.

InsyaAllah boleh di atasi melalui TINDAKAN dari kita sendiri.

ANDA mungkin perlukan bantuan/panduan untuk menyelesaian masalah2 yabg dihadapi.


Boleh rujuk DI SINI untuk mengetahui ringkasan Panduan Tarik Rezeki Lebat

http://bit.ly/FormulaTarikRezekiLebat

PINJAMAN TUNAI SEGERA!

Posted by | Posted on 2:01 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Pinjaman segera! kelulusan 30 minit sahaja!

Untuk Warga kl/Selangor! 
Anda mengalami krisis kewangan! 
Cuba loan d bank tak lepas-lepas! 
Nak duit segera? 
kelulusan dalam tempoh 24jam! 
Tak perlu penjamin! 
Saya boleh bantu anda! 
hubungi saya sgera! Fasha - 016 4441174
Email : toppioneer88@gmail.com

Dokumen yang diperlukan! 
> 3 bulan slip gaji terbaru 
> 3 bulan statement bank terbaru 
> Bill elektrik/air 
> Penyata EPF 
> Confirmation letter 

**Pastikan anda membawa dokumen ori!

Kereta sewa murah area Cheras

Posted by | Posted on 1:41 AM

Nama: satu solution
Website: http://keretasewacheras.com/sewakereta/
Isi Iklan:

https://www.facebook.com/satusolutioncarrental/
Kereta Sewa Cheras â€" 016.441.5600
ANDA MENCARI KERETA SEWA?
TIDAK MEMPUNYAI KENDERAAN?
MALAS MENAIKI KENDERAAN AWAM?
MENCARI KERETA SEWA HARGA YANG MURAH?
SEKITAR LEMBAH KLANG,AMPANG & CHERAS?
Di sini kami menawarkan servis kereta sewa yang murah untuk anda yang berada di sekitar kawasan Kuala Lumpur. Kami sediakan Myvi Auto & Viva Auto SAHAJA
Kami di www.KeretaSewaCheras.com menawarkan kereta sewa pada harga yang mampu sewa. Pastikan anda sewa kereta daripada pihak kami yang sentiasa menumpukan kepada perkhidmatan yang tiptop untuk keselesaan anda.
Korang ingin berjalan-jalan ?
Bercuti ?
Dan seangkatan dengannya tapi tak tahu mana nak cari kereta sewa area kuala lumpur dengan harga yang murah?
Jangan risau!
Kami di keretasewacheras.com ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa pada harga yang berpatutan. Pastinya kami juga menawarkan harga yang murah disamping memberi perkhidmatan yang baik kepada korang.
Antara harga yang kami tawarkan adalah seperti berikut:
MYVI AUTO
1 HARI = RM130
3 HARI = RM350
SEMINGGU = RM700
SEBULAN = RM1800
VIVA AUTO
1 HARI = RM90
3 HARI = RM225
SEMINGGU = RM460
SEBULAN = RM1300
Call : 016.441.5600 (Puan Fara)
WasapSaya.com/60164415600 (wasap)
Pejabat kami di Cheras, Bandar Sri Permaisuri
Jangan lupa bawa sekali dokumen ini semasa datang ambil kereta :
salinan ic
salinan lesen memandu
bil elektrik / bil air
slip gaji / business card
student card (jika anda seorang student)
salinan ic penjamin
Kereta yang kami sewakan ini akan memberi kepuasan dan keselesaan kepada korang.
Seperti yang korang tahu tahu myvi dan viva merupakan kereta yang menjimatkan minyak.
Semoga anda selamat tiba ke destinasi anda dengan kereta sewa kami.

Contoh Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik

Posted by | Posted on 8:11 PM

Nama: Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik
Website: http://ptdmalaysia.blogspot.my
Isi Iklan:

Download Contoh Soalan Pegawai Tadbir Diplomatik

1) Berikan perbezaan antara kuasa2 yang ada pada Kerajaan Persekutuan, Negeri dan Pihak Berkuasa Tempatan (PBT)?
2) Apa yang ada dlm Perlembagaan Persekutuan?
3) Apa yang dimaksudkan dengan ’seperation of powers’?
4) Apa kaitan antara PTD dgn Parlimen Malaysia?
5) Berapa bidang tugas PTD?
6) Senaraikan dasar2 luar Presiden baru Amerika Syarikat Barrack Obama
7) Apa setiausaha negara US Hillary Clinton buat kat China skang?
8) Apa pula yang bakal dibuat beliau (Hillary) di Middle East next month?
9) Apa sumbangan yang boleh diberikan oleh anda sekiranya terpilih menjadi seorang PTD?

Lagi Info, Sila Ke:


Daftar sini >> http://ptdmalaysia.blogspot.my


Terima kasih

berjaya temuduga ptd, bila temuduga ptd, buku temuduga ptd, cara temuduga ptd, ebook temuduga ptd, gagal temuduga ptd, jadual temuduga ptd, jawapan temuduga ptd, keputusan temuduga ptd, keputusan temuduga ptd m41, lulus temuduga ptd, nota temuduga ptd, pakaian temuduga ptd, panggilan temuduga ptd, pengalaman temuduga ptd, pengalaman temuduga ptd m41, persediaan temuduga ptd, proses temuduga ptd, resume temuduga ptd, semak temuduga ptd, semakan temuduga ptd, semakan temuduga ptd m41, semakan temuduga spa ptd, soalan temuduga ptd, soalan temuduga ptd m41, spa temuduga ptd, tarikh temuduga ptd, temuduga pegawai ptd, temuduga ptd, temuduga ptd blog, temuduga ptd blogspot, temuduga ptd m41, tip temuduga ptd, tips temuduga ptd, tips temuduga ptd m41

PINJAMAN MUDAH LULUS!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:42 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

PINJAMAN BUMIPUTRA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 2:34 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Syarikat pinjaman wang berlesen
âœ" Kakitangan kerajaan
âœ" Swasta
âœ" Perkeso dan pencen
âœ" Pekerja kilang
âœ" Ingin menyelesaikan pinjaman dengan syarikat lain? tk perlu bimbang kita boleh tolong settlekan hutang
âœ" Urusan mudah dan cepat lulus
âœ" Proses dalam masa 1jam
âœ" Segala maklumat akan dirahsiakan
âœ" Lokasi: KL&SELANGOR
~ Whatsapp segera utk maklumat selanjutnya http://www.wasap.my/60162595507
016-2595507
EERA (CALL/WHATSAPP/SMS ) AVAILABLE

INTEREST SERENDAH 1.5% SEBULAN!

Posted by | Posted on 8:39 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Pinjaman KL & Selangor
Buntu memikirkan masalah kewangan anda????
Kami disini sedia membantu!!
Dengan hanya masa 1 jam pinjaman anda diluluskan!!
Dengan interest serendah 1.5%!!

Dokumen yang kita perlukan:
>Slip gaji 3 bulan
>3 bulan statement bank
>Bil air & elektrik
>Surat pengesahan kerja
>Penyata EPF

Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami
Email kami di toppioneer88@gmail.com
Website : www.pinjamankredit.com
Fasha 016 4441174

PINJAMAN LULUS SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:48 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 11:18 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Panduan Buat Minisite Pantas

Posted by | Posted on 5:23 PM

Nama: panduan-minisite.com
Website: http://www.panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Panduan Buat Minisite Mudah

Teknik Pantas buat minisite

Lihat sini >> http://www.panduan-minisite.com

Terima kasih

Tag:
cara buat minisite, cara buat minisite amazon, cara buat minisite blogspot, cara buat minisite dengan wordpress, cara buat minisite percuma, panduan buat minisite,
panduan buat minisite, panduan membina minisite, panduan membuat minisite, panduan minisite, panduan minisite blogspot, panduan minisite mudah, belajar buat minisite,
belajar membuat minisite, belajar minisite

INTEREST SERENDAH 1.5% SEBULAN!

Posted by | Posted on 8:11 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

PINJAMAN PERIBADI BERLESEN SEGERA..

KUALA LUMPUR & SELANGOR
BLACKLIST CCTOS CCRIS BOLEH APPLY
GOVERNMENT BOLEH MOHON
SWASTA BOLEH MOHON

SYARAT PINJAMAN :

SLIP GAJI TERBARU - 3 BULAN
PENYATA BANK TERBARU - 3 BULAN
SURAT PENGESAHAN JAWATAN
PENYATA KWSP
BIL ELEKTRIK - 1 BULAN TERKINI

FASHA : 016 4441174
EMAIL : toppioneer88@gmail.com

PINJAMAN TUNAI SEGERA!

Posted by | Posted on 11:17 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Cepat dan mudah lulus

Tidak perlu bawa penjamin

Dokumen yang ringkas

Dokumen yang kami perlukan :

1. Slip gaji 3 bulan terbaru
2. Penyata Bank 3 bulan terbaru (Online banking mesti ada)
3. Surat Pengesahan Jawatan
4. Penyata KWSP
5. Bil Elektrik / Bil Air terbaru
6. Salinan IC

Fasha : 016 4441174
Email : toppioneer88@gmail.com

pinjaman peribadi & pinjaman perniagaan hubungi 016 2184666 anisa

Posted by | Posted on 10:26 PM

Nama: anisa
Website: www.pinjamaxpress.com
Isi Iklan:

Kami Syarikat Kewangan Berlesen Yang Sah Dari KPKT !

Tak perlu risau, tiada wang pendahuluan
Tanpa penjamin yang diperlukan
Kadar interest serendah 1.5% sebulan !

Syaratnya :
Bekerja dan menetap di kl selangor 
Gaji minimum 1000 keatas
Gaji autopay bank

Ada Lagi Yang Lebih Menarik Untuk Anda

#pinjaman peribadi
#pinjaman perniagaan 
#pinjaman semula rumah 
#pinjaman cagaran 
#pinjaman pencen
#pinjaman pindahan baki hutang

JANGAN TUNGGU LAGI!!!!HUBUNGI KAMI SEGERA!!! 
SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!! 

[ANISA - 016 2184666 ]
[ANISA - 016 2184666 ]
[ANISA - 016 2184666 ]

**CALL/WHATSAPP PUN BOLEH ;)
**NAMA SAYA ANISA

★ ★ ★PERSONAL DIRECT BANK LOAN ★ ★ ★

Posted by | Posted on 10:14 PM

Nama: (NUR) 016-4476706
Website: http://www.pinjamantunai.com
Isi Iklan:

★ ★ ★PERSONAL DIRECT BANK LOAN ★ ★ ★
(PERSONAL LOAN & PINJAMAN PERNIAGAAN REFINANCE/COLLATERAL)
PINJAMAN SUMMIT DIRECT BANK LOAN
KAMI AKAN BANTU ANDA MENYELESAI MASALAH KEWANGAN.
KAMI MEMBERI PERKHIDMATAN
âœ" CEPAT! âœ" MUDAH! âœ"RAHSIA!
* TEMPOH PINJAMAN JANGKA MASA PANJANG
* BAYARAN BULANAN YANG FLEKSIBEL DAN IKUT BAJET ANDA
* TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN / SWASTA
* BLACKLISTED / CTOS / CCRIS LAYAK MEMOHON
*KAMI AKAN BANTU CLEARKAN PINJAMAN YG LAMA..
(AREA KUALA LUMPUR & SELANGOR)
CONTOH DOKUMEN DIPERLUKAN
*3 SALINAN P/SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
*PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI ( WAJIB ADA
INTERNET BANKING)
*SURAT PENGESAHAN JAWATAN
*BIL API / AIR YANG TERKINI
*PENYATA KWSP 2 TAHUN 2016/2017
*1 SALINAN KAD PENGENALAN
JIKA BERMINAT SEGERA HUBUNGI SAYA :
Hubungi saya ~ ðŸ"ž016-4476706 (NUR)
Whatapps: ~ ðŸ"ž016-4476706 (NUR)
Web Site ~ www.pinjamantunai.com

PINJAMAN LULUS SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:07 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Template percuma fanpage facebook

Posted by | Posted on 6:07 PM

Nama: Template percuma fanpage facebook
Website: http://www.templatemudah.com
Isi Iklan:

Template percuma fanpage facebook

Perlukan design fb cover menarik untuk page bisnes anda? Kenapa tidak anda lakukan sendiri. Jimat masa, jimat wang. Template Segera penyelesaiannya.

Lihat ini >> http://www.templatemudah.com


Saya harap ianya membantu anda.

Terima kasih

Tag:
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog

CHLORINE

Posted by | Posted on 2:05 AM

Nama: aini yahaya
Website:
Isi Iklan:

Chlorine Tablet hanya RM13.50/kg
RM630/50KG(PER DRUM)

Chlorine Powder - China RM15/kg
RM450/40kg (PER DRUM)

Chlorine Powder - Japan RM17/kg
RM550/45KG (PER DRUM)

Beli banyak lagi murah

*Tidak termasuk postage atau transportation charge.
*Agent dan dropship diperlukan segera.

Untuk order boleh hubungi atau whatsapp nombor di bawah:

010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611

CHLORINE

Posted by | Posted on 2:05 AM

Nama: aini yahaya
Website:
Isi Iklan:

Chlorine Tablet hanya RM13.50/kg
RM630/50KG(PER DRUM)

Chlorine Powder - China RM15/kg
RM450/40kg (PER DRUM)

Chlorine Powder - Japan RM17/kg
RM550/45KG (PER DRUM)

Beli banyak lagi murah

*Tidak termasuk postage atau transportation charge.
*Agent dan dropship diperlukan segera.

Untuk order boleh hubungi atau whatsapp nombor di bawah:

010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611
010-2881611

Email Ads

Posted by | Posted on 12:05 AM

Nama: Nur Aruni
Website: http://bozzv8.net/go/pengurusemail26807
Isi Iklan:

Mula Segera Hari Ini - Daftar Sekarang - RM90 per email

isi:
Kami Menawarkan Kerja Pengurusan Email
Berkerja Hanya di Rumah
Anda Tentukan Sendiri Berapa Bilangan Email
Klik Di Bawah Untuk Bermula Hari Ini

-> Bayaran: RM90/sehari
-> SMS Puan Masnah 0176535639
-> http://bozzv8.net/go/pengurusemail26807

Komisyen RM200 BerTubi-Tubi

Posted by | Posted on 10:29 PM

Nama: Komisyen RM200 BerTubi-Tubi
Website: http://tinyurl.com/FazilIsmail
Isi Iklan:

NAK TAHU RAHSIA DAPAT RM200 SEHARI TANPA PERLU MODAL RIBUU-RIBUU!!!

Ramai yang mempunyai impian untuk mendapatkan income ratusan ringgit sehari.

Saya akan kongsikan cara bagaimana saya mampu menjana ratusan ringgit sehari hanya dengan menggunakan 1 aplikasi canggih melalui handphone android sahaja.

Klik sini >>> http://tinyurl.com/FazilIsmail

Tag:
jutawan app, jutawan app affiliate, jutawan app afiq danial, jutawan app android, jutawan app apk, jutawan app betul atau tipu, jutawan app betul ke, jutawan app betul ke tipu, jutawan app com, jutawan app download, jutawan app free download, jutawan app install, jutawan app j, jutawan app login, jutawan app menipu, jutawan app penipu, jutawan app review, jutawan app robot, jutawan app tipu, jutawan app v3, jutawan app vip, jutawan application, jutawan apps download, jutawan aplikasi, jutawan aplikasi download, jutawan aplikasi tipu, bukti jutawan app, income jutawan app, jutawan app komisen, komisyen jutawan app, pendapatan jutawan app

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:51 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

PINJAMAN BUMIPUTRA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 1:16 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

ANDA BOLEH MOHON PINJAMAN SEKARANG!!!
Blacklist, ctoss , criss dan Mempunyai Pinjaman Dengan Syarikat Pinjaman Berlesen Lain??? Kami boleh selesaikan....
Whatsapp / Call 016 2595507 - Eera
Copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Promosi Pinjaman Hujung Tahun

Posted by | Posted on 9:09 PM

Nama: Terence
Website:
Isi Iklan:

Promosi Pinjaman Hujung Tahun !!
Tempoh bayar selama 60bulan/5tahun
Sila hubungi / SMS / Whatsapp :010-8083323
Lokasi: KL,PJ, Ampang, Cheras, Kepong, Bangi, Nilai, Cyberjaya, Putrajaya, Puchong, Shah Alam, Klang, Banting…..
Kami adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami ???
ðŸ'‰ Boleh tolong settlekan company yang lain
ðŸ'‰ Faedah pasti terendah
ðŸ'‰ Tanpa penjamin dan cagaran
ðŸ'‰ Pinjaman diluluskan dalam tempoh 30 minit
ðŸ'‰ Pembayaran Balik yang fleksibel
ðŸ'‰ Maklumat di rahsiakan
ðŸ'‰ Introducer peminjam kepada syarikat kami juga boleh mendapat komisen jika permohonan pinjaman itu diluluskan oleh kami.
Jika anda berminat, Sila hubungi / SMS / Whatsapp :
010-8083323

PINJAMAN BLACKLIST!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:17 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Renovation dan plumbing Datuk Keramat 0172960959

Posted by | Posted on 3:07 AM

Nama: Asrizal
Website:
Isi Iklan:

salam sejahtera!
Kami menawarkan perhidmatan ubahsuai rumah dan plumbing, seperti:
1. Ubahsuai rumah, perjabat, dan kedai
2. Kerja2 pemasangan segala jenis tile
3. Mengecat
4. Plaster ceiling dan kornis
5. Membuat porch/parking kereta dan Gate
6. Membuat Tabletop dan Kitchen Kabinet
7. Kerja - Kerja Paip
8. Kerja - Kerja Elektrikal
9. Membaiki tandas dan sinki sumbat
10. Membaiki atap bocor
11. Grill dan Awning
12. Potong pokok, dan lain sebagainya

Harga boleh bincang, bertanggung jawab dan berpengalaman. Kami juga memberi WARRANTY selepas pembaikan/pembuatan.
Berminat sila hubungi :
0172960959 ASRIZAL (whatsApp)

Renovation dan plumbing Ampang Prima 0172960959

Posted by | Posted on 3:06 AM

Nama: Asrizal
Website:
Isi Iklan:

salam sejahtera!
Kami menawarkan perhidmatan ubahsuai rumah dan plumbing, seperti:
1. Ubahsuai rumah, perjabat, dan kedai
2. Kerja2 pemasangan segala jenis tile
3. Mengecat
4. Plaster ceiling dan kornis
5. Membuat porch/parking kereta dan Gate
6. Membuat Tabletop dan Kitchen Kabinet
7. Kerja - Kerja Paip
8. Kerja - Kerja Elektrikal
9. Membaiki tandas dan sinki sumbat
10. Membaiki atap bocor
11. Grill dan Awning
12. Potong pokok, dan lain sebagainya

Harga boleh bincang, bertanggung jawab dan berpengalaman. Kami juga memberi WARRANTY selepas pembaikan/pembuatan.
Berminat sila hubungi :
0172960959 ASRIZAL (whatsApp)

Renovation dan plumbing Ampang Utama 0172960959

Posted by | Posted on 3:05 AM

Nama: Asrizal
Website:
Isi Iklan:

salam sejahtera!
Kami menawarkan perhidmatan ubahsuai rumah dan plumbing, seperti:
1. Ubahsuai rumah, perjabat, dan kedai
2. Kerja2 pemasangan segala jenis tile
3. Mengecat
4. Plaster ceiling dan kornis
5. Membuat porch/parking kereta dan Gate
6. Membuat Tabletop dan Kitchen Kabinet
7. Kerja - Kerja Paip
8. Kerja - Kerja Elektrikal
9. Membaiki tandas dan sinki sumbat
10. Membaiki atap bocor
11. Grill dan Awning
12. Potong pokok, dan lain sebagainya

Harga boleh bincang, bertanggung jawab dan berpengalaman. Kami juga memberi WARRANTY selepas pembaikan/pembuatan.
Berminat sila hubungi :
0172960959 ASRIZAL (whatsApp)

Renovation dan plumbing Ampang Jaya 0172960959

Posted by | Posted on 3:01 AM

Nama: Asrizal
Website:
Isi Iklan:

salam sejahtera!
Kami menawarkan perhidmatan ubahsuai rumah dan plumbing, seperti:
1. Ubahsuai rumah, perjabat, dan kedai
2. Kerja2 pemasangan segala jenis tile
3. Mengecat
4. Plaster ceiling dan kornis
5. Membuat porch/parking kereta dan Gate
6. Membuat Tabletop dan Kitchen Kabinet
7. Kerja - Kerja Paip
8. Kerja - Kerja Elektrikal
9. Membaiki tandas dan sinki sumbat
10. Membaiki atap bocor
11. Grill dan Awning
12. Potong pokok, dan lain sebagainya

Harga boleh bincang, bertanggung jawab dan berpengalaman. Kami juga memberi WARRANTY selepas pembaikan/pembuatan.
Berminat sila hubungi :
0172960959 ASRIZAL (whatsApp)

Fast Loan! 016 4441174

Posted by | Posted on 12:41 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

RUNSING PASAL PINJAMAN PERIBADI ??
ADA PINJAMAN DI SYARIKAT LAIN ??
KENA REJECT BANK @ KOPERASI DLL ??
MEMERLUKAN PINJAMAN WANG SEGERA SEHINGGA RM100 RIBU ??

PINJAMAN PERIBADI KHAS UNTUK :-
$$ KAKITANGAN KERAJAAN
$$ KAKITANGAN SWASTA
$$ GOLONGAN PENCEN

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN : -

SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI
SURAT PENGESAHAN JAWATAN
PENYATA KWSP
1 BULAN BIL ELEKTRIK TERKINI

ALAMAT EMAIL : toppioneer88@gmail.com
FASHA 016 4441174

Bisnes Air Balang Income RM7K sebulan

Posted by | Posted on 8:26 PM

Nama: Bisnes Air Balang Income RM7K sebulan
Website: http://jualairbalang.blogspot.my
Isi Iklan:

Nak Buat Bisnes & Nak Cari Duit Lebih!
Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Saya Menjana RM7,000 Sebulan Dengan Hanya Menjual Air Sahaja!

Klik sini ===> http://jualairbalang.blogspot.my



bisnes air balang, balang air untuk di jual, bisnes air balang pdf, modal bisnes air balang, cara jual air balang, harga air balang kenduri, harga balang air besar, harga balang air kaca, harga balang air minuman, harga balang air niaga, harga balang air pasar malam, harga balang air plastik, harga balang air untuk berniaga, harga balang jual air, jual air balang, jual balang air murah, kedai jual balang air, keuntungan jual air balang, pengalaman jual air balang, resepi jual air balang, tips jual air balang, untung jual air balang, bisnes air balang, bisnes air balang pdf, bisnes air batu, bisnes air batu campur, bisnes air bazar ramadhan, bisnes air big cup, bisnes air blended, bisnes air botol, bisnes air buah, bisnes air bulan puasa, bisnes air cawan besar, bisnes air cendol, bisnes air cincau, bisnes air coconut shake, bisnes air coffee, bisnes air cup besar, bisnes air dalam botol, bisnes air detox, bisnes air dr sukida, bisnes air gas, bisnes air gedegang, bisnes air gelas besar, bisnes air giant cup, bisnes air goncang, bisnes air green tea, bisnes air hairul, bisnes air hipster, bisnes air jagung, bisnes air jambu, bisnes air jambu batu, bisnes air jus buah, bisnes air kacang soya, bisnes air kangen, bisnes air karbonat, bisnes air kelapa, bisnes air kelapa laut, bisnes air kelapa muda, bisnes air kopi, bisnes air kotak, bisnes air laut dalam, bisnes air mangga, bisnes air mata kucing, bisnes air mesin, bisnes air milo, bisnes air milo pasar malam, bisnes air mineral, bisnes air minuman, bisnes air minuman ro, bisnes air paper bag, bisnes air pasar malam, bisnes air rm5, bisnes air ro, bisnes air shake, bisnes air soya, bisnes air sukida, bisnes air tapis, bisnes air tebu, bisnes air tebu botol, bisnes air teh hijau, bisnes air tembikai, bisnes air tepi jalan, bisnes air tin, bisnes air yogurt, bisnes air zam zam, bisnes ikan air tawar, bisnes jual air, bisnes jual air kelapa, bisnes jual air milo, bisnes jual air mineral, bisnes jual air soya, bisnes jual air tebu, bisnes jual air tepi jalan, bisnes kolam ikan air tawar, bisnes kolam pancing air masin, bisnes mesin air alkali, bisnes mesin air dr sukida, bisnes mesin air layan diri, bisnes mesin air mineral, bisnes mesin air ro, bisnes mesin air tin, bisnes mesin penapis air, bisnes mesin vending air, bisnes online air, bisnes penapis air, bisnes jual air pasar malam

Template percuma fanpage facebook 2017

Posted by | Posted on 8:24 PM

Nama: Template percuma fanpage facebook
Website: http://www.templatemudah.com
Isi Iklan:

Template percuma fanpage facebook

Perlukan design fb cover menarik untuk page bisnes anda? Kenapa tidak anda lakukan sendiri. Jimat masa, jimat wang. Template Segera penyelesaiannya.

Lihat ini >> http://www.templatemudah.com


Saya harap ianya membantu anda.

Terima kasih

Tag:
template fanpage mudah, template segera, template fanpage, template pantas, template canggih, template sempoi, template profesional, fanpage template, tutorial membuat template website, download template percuma, template fanpage percuma, download free fanpage template, cara buat template facebook, cara buat template website, cara membuat template blog

Kereta sewa murah Dwitasik

Posted by | Posted on 8:09 PM

Nama: satu solution
Website: http://keretasewacheras.com/sewakereta/
Isi Iklan:

https://www.facebook.com/satusolutioncarrental/

Kereta Sewa Cheras - 016.441.5600

ANDA MENCARI KERETA SEWA?
TIDAK MEMPUNYAI KENDERAAN?
MALAS MENAIKI KENDERAAN AWAM?
MENCARI KERETA SEWA HARGA YANG MURAH?
SEKITAR LEMBAH KLANG,AMPANG & CHERAS?

Di sini kami menawarkan servis kereta sewa yang murah untuk anda yang berada di sekitar kawasan Kuala Lumpur. Kami sediakan Myvi Auto & Viva Auto SAHAJA

Kami di www.KeretaSewaCheras.com menawarkan kereta sewa pada harga yang mampu sewa. Pastikan anda sewa kereta daripada pihak kami yang sentiasa menumpukan kepada perkhidmatan yang tiptop untuk keselesaan anda.

Korang ingin berjalan-jalan ?
Bercuti ?
Dan seangkatan dengannya tapi tak tahu mana nak cari kereta sewa area kuala lumpur dengan harga yang murah?

Jangan risau!
Kami di keretasewacheras.com ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa pada harga yang berpatutan. Pastinya kami juga menawarkan harga yang murah disamping memberi perkhidmatan yang baik kepada korang.

Antara harga yang kami tawarkan adalah seperti berikut:

MYVI AUTO

1 HARI = RM130
3 HARI = RM350
SEMINGGU = RM700
SEBULAN = RM1800

VIVA AUTO
1 HARI = RM90
3 HARI = RM225
SEMINGGU = RM460
SEBULAN = RM1300

Call : 016.441.5600 (Puan Fara)
WasapSaya.com/60164415600 (wasap)

Pejabat kami di Cheras, Bandar Sri Permaisuri

Jangan lupa bawa sekali dokumen ini semasa datang ambil kereta :
salinan ic
salinan lesen memandu
bil elektrik / bil air
slip gaji / business card
student card (jika anda seorang student)
salinan ic penjamin
Kereta yang kami sewakan ini akan memberi kepuasan dan keselesaan kepada korang.

Seperti yang korang tahu tahu myvi dan viva merupakan kereta yang menjimatkan minyak.

Semoga anda selamat tiba ke destinasi anda dengan kereta sewa kami.

PINJAMAN AREA KL & SELANGOR!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:59 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Shopievo 2.0

Posted by | Posted on 7:10 PM

Nama: hakuryu_3
Website: https://shopievo.antr.co/shopievo-2/hakuryu
Isi Iklan:

Shopievo 2.0

JUALAN BAKAL DIBUKA. STAY TUNE!!!

https://shopievo.antr.co/shopievo-2/hakuryu

Rahsia bisnes cenderahati

Posted by | Posted on 7:03 PM

Nama: hakuryu_3
Website: http://bit.ly/RahsiaBisnesCenderahati
Isi Iklan:

{JUALAN DIBUKA SEMULA}!!!

ANDA MASIH MENCARI2 BISNES NAK BUAT?
.
SEDANG MENGANGGUR & TAKDE TAWARAN DARI MANA2 SYARIKAT?
.
APA KATA ANDA CUBA BISNES NI...
.
SEDARA AZHAR AZMAN NI DAH PERNAH DAPAT SALE RM15,000 SEBULAN BUAT BISNES NI SECARA part time JE...
.
AMACAM?
KAGUM?
ANDA TAK TERLIUR KE NAK DAPAT DUIT SEBANYAK TU?
.
ANDA PUN MAMPU BUAT KALAU IKUT JE APA YANG DIA AJAR.
.
HARGA PROMOSI DAH TAMAT, TAPI ANDA MASIH BOLEH BELI DENGAN HARGA YANG MASIH SANGAT MURAH.
.
SEDARA AZHAR AZMAN MUNGKIN AKAN NAIKKAN LAGI HARGA BERPERINGKAT.
.
CEPAT! SEBELUM HARGA DINAIKKAN LAGI....
.
LIHAT SINI
bit.ly/RahsiaBisnesCenderahati

Iklankan GengIM & dapatkan KOMISYEN

Posted by | Posted on 7:00 PM

Nama: hakuryu_3
Website: https://gengim.com/join/?ref=hakuryu_3
Isi Iklan:

Nak jadi ejen affiliate produk GengIM?

Jom daftar percuma di sini
https://gengim.com/join/?ref=hakuryu_3
DAN
dapatkan KOMISYEN

Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah Nora Yusof

Posted by | Posted on 12:22 AM

Nama: Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah Nora Yusof
Website: http://www.formula-rezeki.com
Isi Iklan:

Formula Menarik Rezeki Melimpah Ruah Nora Yusof

Mengapa rezeki semakin sempit,semakin bocor?
Teknik menarik rezeki yang berkesan
Tips rezeki pantas, bersih kolam jiwa
Bonus rezeki, Pelengkap rezeki

Lagi info, klik sini:

>>>> http://www.formula-rezeki.com

Tag:
formula luas rezeki, tarik rezeki, rezeki melimpah, kebahagiaan hati, kekayaan harta, kekayaan jiwa, keberkatan hidup, sedekah dan rezeki, dhuha dan rezeki, nak kaya, duit bukan rezeki, konsep rezeki, minta rezeki, mohon rezeki, rezeki luarbiasa, syukur rezeki, rezeki tak disangka, nikmat rezeki, rezeki melimpah ruah, jemput rezeki, rezeki Allah, murah rezeki, rezeki berkat

PINJAMAN LULUS SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 12:19 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

• PINJAMAN MUDAH DILULUSKAN
• TANPA PENJAMIN
• TANPA CAGARAN
• PEMBAYARAN FLEKSIBEL
• PINJAMAN TINGGI
• BUNGA YANG RENDAH
• BLACKLISTED LAYAK
• MAKLUMAT ANDA DIRAHSIAKAN
DOKUMEN
• SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
• PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI
• PENGESAHAN JAWATAN / BORANG EA
• BIL ELETRIK & AIR TERKINI
KELULUSAN BERGANTUNG KEPADA TERMA & SYARAT
CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507
terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Fast Loan! 016 4441174

Posted by | Posted on 8:51 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Pinjaman segera! kelulusan 30 minit sahaja!

Untuk Warga kl/Selangor! 
Anda mengalami krisis kewangan! 
Cuba loan d bank tak lepas-lepas! 
Nak duit segera? 
kelulusan dalam tempoh 24jam! 
Tak perlu penjamin! 
Saya boleh bantu anda! 
hubungi saya sgera! Fasha - 016 4441174
Email : toppioneer88@gmail.com

Dokumen yang diperlukan! 
> 3 bulan slip gaji terbaru 
> 3 bulan statement bank terbaru 
> Bill elektrik/air 
> Penyata EPF 
> Confirmation letter 

**Pastikan anda membawa dokumen ori!

ICGwcECgLLWHTRb

Posted by | Posted on 3:31 AM

Nama: JimmiNi
Website: BCUhqezhZFxnimdYEWZ
Isi Iklan:

sw066J http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com

HTTP_USER_AGENT: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)
REMOTE_ADDR: 5.188.211.10
REMOTE_HOST:

Jutawan App Download 2017

Posted by | Posted on 5:38 PM

Nama: Jutawan App Download 2017
Website: http://jutawanappdownload.blogspot.my
Isi Iklan:

Jutawan App Download 2017

Biarkan Robot yg Kerja utk Anda
Komisyen Jutawan App Bertubi-tubi masyuk.
Daftar sekarang..

Klik >>> https://jutawanappdownload.blogspot.my


Tag:
jutawan app, jutawan app affiliate, jutawan app afiq danial, jutawan app android, jutawan app apk, jutawan app betul atau tipu, jutawan app betul ke, jutawan app betul ke tipu, jutawan app com, jutawan app download, jutawan app free download, jutawan app install, jutawan app login, jutawan app menipu, jutawan app penipu, jutawan app review, jutawan app robot, jutawan app tipu, jutawan app v3, jutawan app v8, jutawan app vip, jutawan application, jutawan apps download,

Penang Home Tuition

Posted by | Posted on 2:55 AM

Nama: Teacher Tan
Website: penanghometution.weebly.com
Isi Iklan:

We provide 1 to 1 home tuition for KSSR Standard 1,2,3,4,5,6, Form 1,2,PT3, Form 4, SPM, Home Schooling,International School, IGCSE, UEC,UCSCAM, O-Level, July Paper.

we are university graduates, [Full Time Tutors] and have more than 15 years of teaching experience.

All areas in Penang Island,

SINGLE / ALL SUBJECTS

Tel: 012-4774998 Dr.Teacher

PINJAMAN SEGERA!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 10:32 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Masalah kewangan membelenggu hidup anda!!!
ðŸ"´Loan bank tak lulus
ðŸ"´Nama blacklist
ðŸ"´Nak settelkan hutang lama
ðŸ'²ðŸ'²ðŸ'²
Jangan malu jangan segan pm/whatsapp/call
Kami now ðŸ"˜ðŸ"˜ðŸ"˜
016-2595507
â˜'EERAâ˜'
terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

INTEREST SERENDAH 1.5% SEBULAN!

Posted by | Posted on 7:41 PM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Pinjaman untuk KL & SELANGOR..
Lokasi pejabat di Bandar Baru ampang..

* BLACKLIST (CTOS / CCRIS)
* TANPA PENJAMIN
* KELULUSAN SEGERA
* TEMPOH PEMBAYARAN BALIK YANG FLEKSIBEL

Hanya email pada kami :
3 bulan slip gaji terbaru
3 bulan penyata bank terbaru
Surat pengesahan jawatan
Penyata EPF
1 bulan bil elektrik terbaru

Email : toppioneer88@gmail.com
Call/Whats app : Fasha 016 4441174

PINJAMAN BLACKLIST!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 12:05 AM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

SYARIKAT PINJAMAN WANG PERIBADI BERLESEN !!
YANG BOLEH DIPERCAYAI
EERA â€" 016 2595507

âœ"Kami Ada Office Tetap & Berdaftar
âœ"Kami Menyediakan Agreement
âœ"Pinjaman Berdasarkan Gaji & Kemampuan
âœ"Anda Setuju Baru Pinjaman Lulus & Sign Agreement...

SEKTOR :-
âœ" Swasta / Kerajaan
âœ" Pencen / Socso
âœ" Blacklist/CTOS/CCRIS Layak Apply
âœ" Pinjaman Wang MUDAH LULUS

AREA/NEGERI :-
âœ" KUALA LUMPUR
âœ" SELANGOR
âœ" PUTRAJAYA

DOKUMEN : -
âœ" Payslip 3 Bulan Terkini
âœ" Bank Statement 3 Bulan Terkini
âœ" Bil Air / Elektrik

Note: Pinjaman ini tiada kaitan dgn Ah Long..Ini adalah Pinjaman Alternatif selain dari Bank..Kita adalah syarikat Pinjaman Wang Berlesen yang SAH & Berdaftar..

Hubungi Kami Dengan Segera !!
HP : EERA - 016 2595507
Terus ke link ini http://www.wasap.my/60162595507

Pinjaman wang berlesen 1.5%

Posted by | Posted on 11:20 PM

Nama: katarinashani
Website: http://www.wasap.my/60108082292
Isi Iklan:

Personal Loan
Pinjaman Berlesen / Money lenders
Interest 1.5% To 6%
(http://www.wasap.my/60108082292)
Area:Kuala lumpur , Johor Bahru, Selangor , Negeri Sembilan ,Penang
Ansuran Bayaran 1 Tahun - 5 Tahun / 1 year - 5 year
Gaji Bersih Minimum Rm500 Sebulan
*Ada Pinjam dekat tempat lain juga layak memohon Tanpa selesai tempat lain.
*Faedah Terendah *Maklumat sulit *Perkenalkan orang dapat komisen
Khas Untuk : Kakitangan Kerajaan , Pencen , Kilang , swasta , perkeso.
(Cubalah Tanya , Kami Akan Membantu !!)
::
Promosi Now: None
::
Pakej :
1.Dapat tanggan Penuh , Bayar Balik Banya sikit.
2.Dapat tanggan tak Penuh , Stast bayar next bulan (Contoh Bulan 6 pinjam , bulan 8 start bayar)
3.Tak Nak Ambil Pakej .
(Terus Tanya 0108082292 Bagi Dia Dokumen , Nanti akan bagi tahu Boleh dapat mana satu Pakej)
::
Loan amount (RM) (1.5% - 6%)
Pinjam 1000 Bayar 1015 / 1060
Pinjam 2000 Bayar 2030 / 2120
Pinjam 5000 Bayar 2060 / 5300
Pinjam 10000 Bayar 10150 / 10600
(Max Loan Amount RM 100,000)
::
Dokumen / DocumenT
*Slip gaji 3 bulan
*Bank Statement 3 Bulan
*Bil air atau elektrik
::
Contact Nombor: 0108082292
Form :
https://docs.google.com/forms/d/1Kgn13xtdp6NkIVSM17v_RyHkP-EQ3YKJHf2B7Y7ki64/edit
Borang :
https://docs.google.com/forms/d/1wwycyHiCbb8AXhdYj0pHq0L1X0AK2oq8ThtXERi57Pw/edit
::
Bulanan Bayaran: (interest 6% Punya)
Pinjam Rm5000
1Th Bulanan Bayar Rm442 , 2TH Bulanan Bayar Rm 233
Pinjam Rm10000
1Th Bulanan Bayar Rm883 , 2TH Bulanan Bayar Rm 467 , 3TH Rm328 , 4TH Rm258
Pinjam Rm 20000
1Th bulanan Bayar Rm1767 , 2th Bulanan Bayar Rm933 , 3th Bulanan Bayar Rm 656 , 4th Bulanan Bayar Rm 517 , 5th Bulanan Bayar Rm433
Pinjam 50000
1th Bulanan Bayar Rm 4417 , 2th bulanan bayar Rm2333 , 3th bulanan Bayar Rm1639 , 4th Bulan bayar Rm1292 , 5th Bulanan bayar Rm 1083
(ini Contor Interest 6% Punya , Semua kena tengok documen dulu . Have T&C)

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 7:34 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

Anda Menghadapi Masalah Kewangan .?
Gagal Membuat Pinjaman Peribadi di Bank.?
Anda ada
-Blacklist
-Crisis
-Ctos
Assalammualaikum & salam sejahtera..
Pinjaman Tanpa Penjamin
Zaman Sekarang jika nak buat Pinjaman Peribadi mesti kena ada PENJAMIN kan..? siapa
yang sanggup nak jadi PENJAMIN kita kalau kita nak buat Pinjaman Peribadi..betul x..?
Kami Bantu anda..
Kami menawarkan PINJAMAN PERIBADI kepada
kakitangan kerajaan & swasta ( KL & SELANGOR )
Kelulusan Segera.
Tanpa Penjamin.
Pendapatan Bersih Minimum RM 1,500 sebulan layak memohon
( Area Lembah Klang sahaja )
-jika berminat sediakan:-
~ 3 bln payslip terkini
~ 3 bln statement bank terkini
~ surat pengesahan jawatan/EA
~ Bil Elektrik @ Bil Air Terbaru
*gaji mesti online bank (auto pay/auto credit)
whatsapp / call 016 2595507 - Eera
copy je link ini terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

INTEREST SERENDAH 1.5% SEBULAN!

Posted by | Posted on 1:47 AM

Nama: FASHA
Website: www.pinjamankredit.com
Isi Iklan:

Kepada yang memerlukan pinjaman di area Ampang boleh hubungi Fasha di talian 016 4441174

Senarai dokumen yang diperlukan ialah : -
Slip gaji 3 bulan terkini
Penyata bank 3 bulan terkini
Surat pengesahan jawatan
Penyata Epf
Bil elektrik 1 bulan terkini

Email address : toppioneer88@gmail.com
Website : www.pinjamankredit.com

RAHSIA KEKAYAAN MASA HADAPAN

Posted by | Posted on 12:47 AM

Nama: Azman b.a.
Website: https://bit.ly/2kIyQRT
Isi Iklan:

INFO‼
ELECTRONIUM...
Dia mcm bitcoin dulu...
Bitcoin dulu tahun 2009...
Open market harga cuma...
1bitcoin rm1.50
Skrng ni October 2017
1bitcoin rm24K
Bermakna modal rm1.50
Dpt rm24,000
Jka modal rm150
Dpt rm2400000
Rm2juta 400ribu...
Wow..wow..wow..
Tapi apakan daya...
Dah terlepas..
Skrg giliran eletroneum coin
Singkatan....
Etn coin...
Skrg offer...
1coin usd0.01
Bermakna....
1000coin usd10
Open market November INI
Jka harga....
10sen
1000coin jdi usd100
Jka harga...
1dollar
1000coin jdi usd 1000
Jka harga...
10dollar
1000coin jdi usd10,000
Jka harga...
100dollar
1000coin jdi usd100,000
ðŸ'†ðŸ'†ðŸ'†yg ni sy tak lepas
Sy try dgn usd12
1450coin usd12
Tunggu November ni
Beberapa hari je lagi😀
Yg berminat....
Sila dftr dgn klik linkðŸ'‡
https://bit.ly/2kIyQRT

Nak beli 1bitcoin...
Dah terlalu mahal...
Beli etn coin...
Tidak jadi miskin...
Jka beli etncoin...
Malah nak kaya...
Peluangnya ada....
Hanya beberapa hari lagi.

Dahulu wang siling...
Kmudian Wang kertas..
Kmudian Wang plastic..
Skrng Wang crypto...
Kita hanya ikut...
Perkembangan semasa...
Trend terkini...
Jka tidak mahu ketinggalan.ðŸ'


[Social Rewards | Electroneum] is good,have a look at it! https://my.electroneum.com/social-rewards
https://bit.ly/2kIyQRT

INI ADA LAGI PELUANG
ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡
PROGRAM MINING.
AURORAMINE.COM

1. Daftar percuma dapat free coins

2.Tempoh 10 hari jer dapat modal

3.Lepas tu untung sampai bila-bila

4.just tunggu duit masuk

5.RM 60 dah boleh beli minimun 500gh/s dapat 5-6 usd sehari

6.hari-hari withdraw masuk bitcoin ke wallet luno dan blockchain.

# Pelaburan program perlombongan yang sebenar

# 10% membayar setiap hari

# 10 hari pulangan pelaburan

#free 100GHs sekali mendaftar

# 3 kredit automatik ke accnt anda setiap bulan (walaupun anda hanya tidur @ tidak membuat deposit)
Jangan buang masa untuk tidak melakukan apa-apa .

REGISTER PERCUMA

https://www.auroramine.com/?ref=19677

LAGI LAGI PELUANG
ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡ðŸ'‡
Bitcoin semakin meroket...
Jgn tunggu sampai mencecah rm40K sebelum 2020 INI...
Cepat join diðŸ'‡ðŸ'‡
https://goo.gl/ZPPeBT

Hanya dgn usd1 shj...
Bukan usd10
Bukan usd100
Bukan usd1K
Hanya usd1 shj...
Copypaste link iniðŸ'‡ðŸ'‡
https://goo.gl/ZPPeBT

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)

.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :. Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping Terengganu Rafflesia Home Furnishing .: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI] =========================================================================================

Ping Artikel Dari Busuk.org