Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Bisnes di Shopee Lagi Masyukk

Posted by | Posted on 12:33 AM

Nama: PanduanShopee2u
Website: https://tinyurl.com/PanduanShopee2u
Isi Iklan:

Bisnes di Shopee Lagi Masyukk

Nak berniaga di Shopee tapi tak ada produk?
Excel file lebih 200 produk untuk anda upload dan jual di kedai Shopee anda.
Tak simpan stok dan Dropship je.
Nak tahu?
Lagi info, KLIK => https://tinyurl.com/PanduanShopee2u


Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee

Produk PLR yg HOT 2018.

Posted by | Posted on 12:31 AM

Nama: PLRTerbaik2018
Website: https://tinyurl.com/PLRTerbaik2018
Isi Iklan:

3 Produk PLR Lengkap dgn Website Jualan

Produk PLR yg HOT 2018.
Dapatkan Sekarang Sebelum Jualan Di TUTUP.
Lagi info, klik >> https://tinyurl.com/PLRTerbaik2018

Terima kasih

Panduan Lengkap Google Adwords 2018

Posted by | Posted on 3:10 PM

Nama: Panduan Lengkap Google Adwords 2018
Website: https://tinyurl.com/PanduanadWords2018
Isi Iklan:

Panduan Lengkap Google Adwords 2018

- panduan menggunakan google adwords
- panduan lengkap google adwords
- buku panduan google adwords
- panduan google adwords
- cara google adwords beriklan

Klik sini ==> https://tinyurl.com/PanduanadWords2018

TQ

tag;
panduan menggunakan google adwords,panduan lengkap google adwords,buku panduan google adwords,panduan google adwords,cara google adwords beriklan,cara menggunakan google adwords keyword tool,cara google adwords keyword tools,cara menggunakan google adwords keyword planner,cara menggunakan google adwords keyword tools,panduan adwords pdf,panduan google adwords,
ebook panduan adwords,panduan menggunakan google adwords,panduan lengkap google adwords,panduan adwords,buku panduan google adwords

Panduan Raja Adsense Revive 2018

Posted by | Posted on 3:08 PM

Nama: Panduan Raja Adsense Revive
Website: http://tinyurl.com/RajaAdsense2017
Isi Iklan:

Berita baik untuk anda kerana sudah ada panduan terbaru dalam Bahasa Malaysia yang mudah untuk anda faham dan buat. Panduan ini "straight to point" sahaja. Ia sesuai untuk mereka yang pernah kena ban sebelum ni atau mereka yang masih baru dengan blogging dan buat duit online. Soalannya nak ke tak nak?

Panduan Raja Adsense Pertama Dalam Bahasa Malaysia

==> http://tinyurl.com/RajaAdsense2017


TQ

Ubi Pokok Kucai Untuk Di Jual

Posted by | Posted on 4:15 AM

Nama: Ubi Pokok Kucai
Website: http://www.ubikucai.com
Isi Iklan:

Tanam sekali boleh tuai berkali2 utk tempoh yg lama & berterusan (bertahun-tahun). Menanam dan menjaga amat mudah. Boleh tanam atas tanah, dalam pasu atau dalam kotak polistrine. Benih yang saya jual berupa ubi pokok kucai. Sejambak terdiri dari 4 ke 5 batang ubi pokok kucai. Tahan lasak. Boleh pos kemana sahaja.

BERMINAT?
Lagi info, Klik sini >> http://www.ubikucai.com

Terima kasih

Tags:
tanam kucai, tanam kucai dalam pasu, tanam kucai dalam botol, tanam kucai hidroponik, cara tanam kucai dari biji, tanam pokok kucai, tanam sendiri kucai, tanam sayur kucai, mudahnya tanam kucai, panduan tanam kucai, cara tanam kucai dari biji benih, cara tanam benih kucai, cara tanam bawang kucai, cara tanam kucai dari benih, tanam bawang kucai, bercocok tanam kucai, blog tanam kucai, cara tanam kucai, cara tanam kucai dalam pasu, cara tanam daun kucai, jarak tanam kucai, masa tanam kucai, media tanam kucai, cara nak tanam pokok kucai, petua tanam kucai, cara tanam sayur kucai, tips tanam kucai, teknik tanam kucai, pokok kucai, pokok kucai untuk dijual, khasiat pokok kucai, benih pokok kucai, penanaman pokok kucai, penjagaan pokok kucai, pokok daun kucai, anak pokok kucai, jual pokok kucai, pokok bunga kucai, gambar pokok kucai, harga pokok kucai, benih ubi kucai, tanam kucai dengan ubi kucai

Bisnes di Shopee Lagi Masyukk

Posted by | Posted on 4:14 AM

Nama: panduan Shopee
Website: https://tinyurl.com/RahsiaShopee4u
Isi Iklan:

Nak berniaga di Shopee tapi tak ada produk?
Excel file lebih 200 produk untuk anda upload dan jual di kedai Shopee anda.
Tak simpan stok dan Dropship je.
Nak tahu?
Lagi info, KLIK => https://tinyurl.com/RahsiaShopee4u


Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee

Pinjaman Cepat, Mudah dan Selamat KL / Selangor - 0183792278

Posted by | Posted on 11:27 PM

Nama: NurSPC
Website: https://www.facebook.com/pinjamansegeralulus
Isi Iklan:

Adakah anda mempunyai masalah berkenaan Kewangan?
- Permohonan pinjaman anda kena reject kerana masalah nama anda BLACKLIST/ CCRIS & CTOS?
- High Commitment/ Hutang dengan Bank, Syarikat pinjaman berlesen atau ah long kita boleh tolong settle!
- Kami boleh tolong bersihkan nama anda dekat bank, jika anda ada sangkut bayar KREDIT KAD, PINJAMAN PERIBADI, PTPTN, KERETA, RUMAH DAN SEBAGAINYA
Jangan risau lagi, saya disini akan membantu menyelesaikan segala masalah anda. Semak Kelayakan anda hari ini. Proses Cepat & Mudah.
SILA HUBUNGI SAYA 018-3792278/ DIRECT WHATSAPP : www.wasap.my/60183792278

PINJAMAN PERIBADI!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 6:36 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

KAMI BANTU ANDA BUAT PINJAMAN BANK PERSONAL LOAN & HOUSING REFINANCE……
HANYA YANG MENETAP DAN BEKERJA DI AREA KL & SELANGOR SAHAJA - OFFICE KAMI DI SERI KEMBANGAN / SUNWAY / KL SPECIAL OFFER KEPADA SEMUA SEKTOR ..
SIAPA YANG LAYAK MEMINJAM?
-KAKITANGAN KERAJAAN
-KAKITANGAN SWASTA
-GOLONGAN PENCEN
HANYA PERLU DOKUMEN YANG RINGKAS :
* 3 BULAN BANK STATEMENT TERBARU
* 3 BULAN PAYSLIP GAJI TERBARU
* SURAT PENGESAHAN JAWATAN / EA
* EPF STATEMENT
* BIL API / AIR TERKINI
TANPA PENJAMIN
PROSES DALAM MASA 1JAM/2JAM(JIKA MAKLUMAT LENGKAP)
MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
BAYARAN FLEKSIBEL/ANSURAN DISEDIAKAN
ANDA PASTI AKAN MENDAPAT LAYANAN MESRA, CEPAT DAN TEPERINCI
CALL/WHATSAPP HP : 016-2595507 EERA
terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Paling minimum 20 ribu sebulan.

Posted by | Posted on 11:13 PM

Nama: Aplikasi MSD
Website: http://mesinsedutduitdownload.blogspot.com
Isi Iklan:

Apa khabar semua? Saya rasa bersyukur kepada Allah sebab kini saya boleh mendapat 30 ribu dengan hanya menggunakan Mesin Sedut Duit aplikasi Adam ini. Belum cuba belum tahu... Cubalah:)
Klik Sini >> https://tinyurl.com/JutawanMSD
.
Munirah Syukri,
Ampang, Kuala Lumpur

Buat Duit Dengan Produk Plr 2018

Posted by | Posted on 7:44 PM

Nama: Buat Duit Dengan Produk Plr
Website: http://www.pakejplr.com
Isi Iklan:

Buat Duit Dengan Produk Plr

Anda memang boleh jual semula produk ini dan untung 100% masuk ke poket anda.
Dapatkan 20 ebook Produk PLR dgn hanya RM20
Info lanjut, klik sini >> http://www.pakejplr.com

Tag:
produk plr, produk plr percuma, produk plr bahasa melayu, produk plr murah, produk plr adalah, produk plrtube, beli produk plr, jual produk plr, pengertian produk plr, apa itu produk plr, produk plr malaysia, produk digital plr, ebook plr, lesen plr, hakjualan plr, pakej produk plr

Bisnes Tudung Jana Untung RM15,000 Sebulan

Posted by | Posted on 7:41 PM

Nama: BisnesTudung4u
Website: https://tinyurl.com/BisnesTudung4u
Isi Iklan:

Ebook Panduan Bisnes Tudung ini ditulis oleh pemilik Tudung jenama Madihah Scarf. Di dalam ebook ini beliau berkongsi pengalaman menjana keuntungan sebanyak RM15,000 sebulan dengan hanya menjual tudung di bulan Ramadhan.

Beliau juga turut berkongsi pihak suplier yang beliau gunakan di dalam perniagaan tudung beliau.

Bisnes Tudung Jana Untung RM15,000 Sebulan
https://tinyurl.com/BisnesTudung4u

tq

PINJAMAN PASTI LULUS - 0183792278 (NUR)

Posted by | Posted on 6:30 PM

Nama: NurSPC
Website: https://www.facebook.com/pinjamansegeralulus
Isi Iklan:

Hi selamat pagi, personal loan untuk lokasi kl & Sel. High commitment, nama blacklist, ccris dengan bank & ade ctos pun layak apply !
Berminat? Hubungi saya sekarang Nur - 0183792278
Direct wasap : http://www.wasap.my/60183792278

PINJAMAN BLACKLIST!!! CALL/WHATSAPP EERA 016-2595507

Posted by | Posted on 5:51 PM

Nama: eera
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

KAMI BANTU ANDA BUAT PINJAMAN BANK PERSONAL LOAN & HOUSING REFINANCE……
HANYA YANG MENETAP DAN BEKERJA DI AREA KL & SELANGOR SAHAJA - OFFICE KAMI DI SERI KEMBANGAN / SUNWAY / KL SPECIAL OFFER KEPADA SEMUA SEKTOR ..
SIAPA YANG LAYAK MEMINJAM?
-KAKITANGAN KERAJAAN
-KAKITANGAN SWASTA
-GOLONGAN PENCEN
HANYA PERLU DOKUMEN YANG RINGKAS :
* 3 BULAN BANK STATEMENT TERBARU
* 3 BULAN PAYSLIP GAJI TERBARU
* SURAT PENGESAHAN JAWATAN / EA
* EPF STATEMENT
* BIL API / AIR TERKINI
TANPA PENJAMIN
PROSES DALAM MASA 1JAM/2JAM(JIKA MAKLUMAT LENGKAP)
MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
BAYARAN FLEKSIBEL/ANSURAN DISEDIAKAN
ANDA PASTI AKAN MENDAPAT LAYANAN MESRA, CEPAT DAN TEPERINCI
CALL/WHATSAPP HP : 016-2595507 EERA
terus whatsapp eera http://www.wasap.my/60162595507

Buat Laman Web dengan mudah dan pantas

Posted by | Posted on 4:59 PM

Nama: Buat Laman Web dengan mudah dan pantas
Website: http://panduan-minisite.com
Isi Iklan:

Akhirnya saya BERJAYA Buat WEB SENDIRI
Kepada Anda yang ingin buat website dgn
Mudah dan Cepat..saya syorkan anda
dapatkan Panduan Minisite..memang Berbaloi..!

KLIK => http://panduan-minisite.com

TQ

Buat Minisite Dengan Blogspot, Mudah & Pantas

Posted by | Posted on 4:57 PM

Nama: Buat Minisite Dengan Blogspot
Website: http://bit.ly/BS2MS2018
Isi Iklan:

Kini, Dengan kurang dari 15 minit, anda dah dapat buat 1 minisite? Dan anda boleh buat unlimited minisite.
Senang kan. Saya rekemen sebab saya sendiri dah lakukan.

Boleh try tengok sini >> http://bit.ly/BS2MS2018

Ini kelebihan blogspot to minisite:

? Mudah dibuat, semua dah disediakan, tunggu nak edit jer
? Tiada kos tambahan, semua dah lengkap siap dengan order form
? PERCUMA selamanya sebab anda hanya gunakan blogspot (tidak perlu bayar hosting)
? Terdapat 50 header professional dalam format PSD (Photosthop)
? Pelbagai template landing page

Lagi info, klik sini >> http://bit.ly/BS2MS2018

Tag:
buat minisite dengan blogspot, membuat minisite dengan blogspot, buat minisite guna blogspot, panduan minisite ke blogspot

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Samudera Teres Batu Caves Selangor

Posted by | Posted on 6:00 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Greenwood Batu Caves Selangor

Posted by | Posted on 5:59 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Sri Gombak Batu Caves Selangor

Posted by | Posted on 5:58 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Industri Bolton Batu Caves Selangor

Posted by | Posted on 5:57 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Samudra Batu Caves Selangor

Posted by | Posted on 5:56 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Sri Rampai Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan

Posted by | Posted on 5:55 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Setapak Indah Kuala Lumpur Wilayah Persekutuan

Posted by | Posted on 5:54 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

tukang paip plumber 0176239476 azlan Taman Sunway Batu Caves Selangor

Posted by | Posted on 5:53 AM

Nama: azlan
Website: http://renovationplumbing0176239476.wordpress.com
Isi Iklan:

perkhidmatan
● berkaitan paip dan masalah2
● paip bocor dan tersumbat
● Paip besi asal karat tersumbat nak Tukar sistem paip baru
● Pemasangan semua jenis paip air
● Baiki Kepala paip patah atau trip paip rosak patah dlm
● baiki paip bocor dalam dinding
● baiki paip bilik air patah bocor
● baiki tukar pasang stop cock rosak
● baiki stopper shower leaking rosak
● penukaran kepala paip baru
● pemasangan paip air baru
● Baiki Tandas Bilik Air Tersumbat
● Baiki Sinki tersumbat
● baiki floor trap tersumbat
● baiki mainhole tersumbat
● ubahsuai di dalam tandas seperti penukaran mangkuk tandas pecah atau lama kepada jenis baru
● penukaran singki dalam bilik pecah atau lama kepada jenis baru
● Tukar Pasang tangki air pada poly hitam yang baru
● membaiki tangki yang mengalami permasalahan over flow
● tukar pasang water pump
● tukar pasang pintu bilik air
● Lain2 yang Berkaitan dengan Plumber
● mahu kan keterangan yang lebih lanjut
hubungi kami di talian 0176239476 azlan afik atau Wahtsapp

TONER B/W COMPACT

Posted by | Posted on 12:05 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

RICOH TONER BLACK/WHITE (COMPACT)
KAMI JUAL HARGA MURAH DAN BERPATUTAN / PRICE = RM 140.00 ONLY!!!
JANGAN LEPASKAN PELUANG!!!

PEMBAYARAN BOLEH MELALUI BANK IN, ONLINE TRANSFER & CASH
*** C.O.D (Balance payment)
*** KAMI JUGA MENJUAL PELBAGAI MESIN FOTOSTAT, TONER DAN SPARE PARTS ***
*** PERKHIDMATAN SEWA DAN SERVIS MESIN BAGI KAWASAN TG. MALIM, SELANGOR, K.L & SEREMBAN ***

TRANSPORT: Minimum RM50 - RM550 Maximum (DEPENDS ON PLACE)

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI/ CONTACT US :
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
Whatsap http://tidycopier.wasap.my
EMAIL: tidycopier@gmail.com
TEL: 03-61483878 / 03-61435278 FAX: 03-61485878
* TERTAKLUK KEPADA SYARAT DAN TERMA
* KAMI MEMILIKI SIJIL KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA
* HARGA BELUM MASUK PENGANGKUTAN

TONER B/W ORIGINAL

Posted by | Posted on 12:04 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

RICOH TONER BLACK/WHITE (ORIGINAL)
KAMI JUAL HARGA MURAH DAN BERPATUTAN / PRICE = RM 236.80 ONLY!!!
JANGAN LEPASKAN PELUANG!!!

PEMBAYARAN BOLEH MELALUI BANK IN, ONLINE TRANSFER & CASH
*** C.O.D (Balance payment)
*** KAMI JUGA MENJUAL PELBAGAI MESIN FOTOSTAT, TONER DAN SPARE PARTS ***
*** PERKHIDMATAN SEWA DAN SERVIS MESIN BAGI KAWASAN TG. MALIM, SELANGOR, K.L & SEREMBAN ***

TRANSPORT: Minimum RM50 - RM550 Maximum (DEPENDS ON PLACE)

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI/ CONTACT US :
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
Whatsap http://tidycopier.wasap.my
EMAIL: tidycopier@gmail.com
TEL: 03-61483878 / 03-61435278 FAX: 03-61485878
* TERTAKLUK KEPADA SYARAT DAN TERMA
* KAMI MEMILIKI SIJIL KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA
* HARGA BELUM MASUK PENGANGKUTAN

TONER 1 SET MPC COMPACT

Posted by | Posted on 12:04 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

BRAND NEW COLOUR TONERS FOR RICOH MACHINES (COMPACT)
( MAGENTA, CYAN, BLACK & YELLOW TONERS )
KAMI JUGA MENJUAL TONER UNTUK 1 BOTOL (REFILL PACK) SAHAJA.

PEMBAYARAN BOLEH MELALUI BANK IN, ONLINE TRANSFER & CASH
*** C.O.D (Balance payment)
HARGA/ PRICE: RM714.00 (TRANSPORT NOT INCLUDED)!!!

*** KAMI JUGA MENJUAL PELBAGAI MESIN FOTOSTAT, TONER DAN SPARE PARTS ***

TRANSPORT: Minimum RM50 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI/ CONTACT US :
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
Whatssap http://tidycopier.wasap.my
EMAIL: tidycopier@gmail.com
TEL: 03-61483878 / 03-61435278 FAX: 03-61485878

*KITA SUPPLY KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK
*PEMILIK SIJIL KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA
*TIDAK TERMASUK PENGANGKUTAN
*TERMS & CONDITIONS APPLIED
*WHILE STOCK LASTS
*DEALERS / PENGEDAR DIPERLUKAN

TONER 1 SET MPC ORIGINAL

Posted by | Posted on 12:03 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

BRAND NEW COLOUR TONERS FOR RICOH MACHINES (ORIGINAL)
( MAGENTA, CYAN, BLACK & YELLOW TONERS )
KAMI JUGA MENJUAL TONER UNTUK 1 BOTOL (REFILL PACK) SAHAJA.

PEMBAYARAN BOLEH MELALUI BANK IN, ONLINE TRANSFER & CASH
*** C.O.D (Balance payment)
HARGA/ PRICE: RM1522.50 (TRANSPORT NOT INCLUDED)!!!

*** KAMI JUGA MENJUAL PELBAGAI MESIN FOTOSTAT, TONER DAN SPARE PARTS ***

TRANSPORT: Minimum RM50 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA HUBUNGI/ CONTACT US :
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
Whatssap http://tidycopier.wasap.my
EMAIL: tidycopier@gmail.com
TEL: 03-61483878 / 03-61435278 FAX: 03-61485878

*KITA SUPPLY KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK
*PEMILIK SIJIL KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA
*TIDAK TERMASUK PENGANGKUTAN
*TERMS & CONDITIONS APPLIED
*WHILE STOCK LASTS
*DEALERS / PENGEDAR DIPERLUKAN

MACHINE B/W COPIER MP 2851

Posted by | Posted on 12:03 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MP 2851
SPEED: 28 pieces per minute
PRICE: RM 2,360.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we provide rental & service only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 3000

Posted by | Posted on 12:02 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MPC 3000
SPEED: 30 pieces per minute
PRICE: RM 2,100.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we offer rental & servicing services only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 5000

Posted by | Posted on 12:02 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MPC 5000
SPEED: 50 pieces per minute
PRICE: RM 2,310.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we provide rental & service only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 3000

Posted by | Posted on 12:01 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MPC 3000
SPEED: 30 pieces per minute
PRICE: RM 2,100.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we offer rental & servicing services only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 2550

Posted by | Posted on 12:01 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MP 2550
KELAJUAN :25 keping per minit
HARGA : RM 2,200.00
ðŸ'¥kami menjual pelbagai model mesin
ðŸ'¥kami juga menjual toner & spare part
ðŸ'¥kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL, Selangor, Seremban & Tanjung Malim (mengikut terma & syarat)
ðŸ'¥kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER AF 1035

Posted by | Posted on 12:00 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : AF 1035
KELAJUAN :35 keping per minit
HARGA : RM1,680.00
â˜'️kami menjual pelbagai model mesin
â˜'️kami juga menjual toner & spare part
â˜'️kami menawarkan khidmat sewa & servis
â˜'️kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik
Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER AF 2027

Posted by | Posted on 12:00 AM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : AF 2027
KELAJUAN :27 keping per minit
HARGA : RM1,600.00
â˜'️kami menjual pelbagai model mesin
â˜'️kami juga menjual toner & spare part
â˜'️kami menawarkan khidmat sewa & servis
â˜'️kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik
Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 7001

Posted by | Posted on 11:59 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MP7001
KELAJUAN :70 keping per minit
HARGA : RM9,030.00
â˜'️kami menjual pelbagai model mesin
â˜'️kami juga menjual toner & spare part
â˜'️kami menawarkan khidmat sewa & servis
â˜'️kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik
Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 4054

Posted by | Posted on 11:59 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MP 4054
KELAJUAN :40 keping per minit
HARGA : RM 5,720.00
ðŸ'kami menjual pelbagai model mesin
ðŸ'kami juga menjual toner & spare part
ðŸ'kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL, Selangor, Seremban, Tanjung Malim (mengikut terma & syarat)
ðŸ'kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 4002

Posted by | Posted on 11:56 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MP 4002
SPEED: 40 pieces per minute
PRICE: RM 4,200.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we provide rental & service only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 2852

Posted by | Posted on 11:56 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MP 2852SP
KELAJUAN :28 keping per minit
HARGA : RM 2,730.00
â˜'️kami menjual pelbagai model mesin
â˜'️kami juga menjual toner & spare part
â˜'️kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL, Selangor, Seremban & Tanjung Malim (mengikut terma & syarat)
â˜'️kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 4001

Posted by | Posted on 11:55 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MP 4001
SPEED: 40 pieces per minute
PRICE: RM 3,570.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we provide rental & service only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 2352SP

Posted by | Posted on 11:55 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MP 2352SP
KELAJUAN :23 keping per minit
HARGA : RM 2,620.00
â˜'️kami menjual pelbagai model mesin
â˜'️kami juga menjual toner & spare part
â˜'️kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL, Selangor, Seremban & Tanjung Malim (mengikut terma & syarat)
â˜'️kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

PINJAMAN TUNAI SEGERA DAN PINJAMAN BANK..CALL/WATSAPP 017 6151454

Posted by | Posted on 11:55 PM

Nama: TASHA LIZA
Website: www.pinjamanloan.com
Isi Iklan:

www.pinjamanloan.com- OFIS DI SUNWAY , KL

Pinjaman bagi golongan blacklist/ctoss/crris.-Kerja swasta dan kerajaan
1)AREA SELANGOR/ KL SAHAJA
ANDA golongan BLACKLIST/ SENARAI HITAM ? Usah risau.. Kami boleh membantu anda..
PAKEJ2 MENARIK:
*PINJAMAN DARI RM1K - RM30K (TERTAKLUK PADA KELAYAKAN)
*TEMPOH SEHINGGA 3 TAHUN..
2)Bagi mereka yang telah disenarai hitam oleh bank dan institusi kewangan yang lain, TAPI masih mempunyai kemampuan untuk membuat bayaran balik,
Kami boleh membantu anda untuk memberikan pinjaman berdasarkan kepada gaji bersih anda DAN KELAYAKAN ANDA.Kami boleh membantu untuk menyelesaikan masalah kewangan anda untuk jangka masa pendek/DAN WAKTU KECEMASAN.
3)Pinjaman dibuka untuk mereka yang menepati syarat-syarat dibawah:
1)Warganegara Malaysia.
2) Kakitangan kerajaan.
3) Pekerja swasta.
4)Pekerja kilang.
5) Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
6) Gaji diterima melalui bank(AUTOCREDIT or CHQ). GAJI BERSIH RM1500 KE ATAS.
KAMI menawarkan interest yang boleh dirunding.. Hubungi TASHA LIZA 017 6151454
http://www.wasap.my/60176151454

MACHINE B/W COPIER MP 3351

Posted by | Posted on 11:54 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MP 3351
SPEED: 33 pieces per minute
PRICE: RM 2,460.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we provide rental & service only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 2851

Posted by | Posted on 11:54 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MP 2851
SPEED: 28 pieces per minute
PRICE: RM 2,360.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we provide rental & service only for KL area, Selangor, Tanjung Malim & Seremban (with terms & conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE B/W COPIER MP 2550

Posted by | Posted on 11:53 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MP 2550
KELAJUAN :25 keping per minit
HARGA : RM 2,200.00
ðŸ'¥kami menjual pelbagai model mesin
ðŸ'¥kami juga menjual toner & spare part
ðŸ'¥kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL, Selangor, Seremban & Tanjung Malim (mengikut terma & syarat)
ðŸ'¥kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 5503A

Posted by | Posted on 11:53 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MPC 5503
SPEED: 55 pieces per minute
PRICE: RM 4,620.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we offer rental & service Selangor & KL area ONLY (with term and conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 5503

Posted by | Posted on 11:52 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MPC 5503
SPEED: 55 pieces per minute
PRICE: RM 4,620.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we offer rental & service Selangor & KL area ONLY (with term and conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 4503

Posted by | Posted on 11:52 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Looking for cheaper PHOTOCOPIER MACHINE?
MODEL: MPC 4503
SPEED: 45 pieces per minute
PRICE: RM 4,410.00
ðŸ'‰we sell various machine models
ðŸ'‰We also sell toner & spare parts
ðŸ'‰we offer rental & service Selangor and KL area ONLY (with term and conditions)
ðŸ'‰we offer cheap and affordable prices

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Want to know more, can contact us now!!
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 3503

Posted by | Posted on 11:51 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MPC 3503
KELAJUAN :35 keping per minit
HARGA : RM 4,140.00
ðŸ'kami menjual pelbagai model mesin
ðŸ'kami juga menjual toner & spare part
ðŸ'kami menawarkan khidmat sewa & servis kawasan Selangor & KL sahaja
ðŸ'kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 3003

Posted by | Posted on 11:51 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MPC 3003
KELAJUAN :30 keping per minit
HARGA : RM 4040.00
ðŸ'kami menjual pelbagai model mesin
ðŸ'kami juga menjual toner & spare part
ðŸ'kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL & Selangor (mengikut terma & syarat)
ðŸ'kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

TRANSPORT: Minimum RM150 - RM550 Maximum ( DEPENDS ON PLACE)

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

MACHINE COLOR COPIER MPC 5502A

Posted by | Posted on 11:50 PM

Nama: tidycopier Sales
Website: tidycopier sales & service sdn.bhd
Isi Iklan:

Mencari mesin Fotostat murah ?
MODEL : MPC5502
KELAJUAN :55 keping per minit
HARGA : RM3,410.00
ðŸ'kami menjual pelbagai model mesin
ðŸ'kami juga menjual toner & spare part
ðŸ'kami menawarkan khidmat sewa & servis di kawasan KL, Selangor, Seremban, Tanjung Malim (mengikut terma & syarat)
ðŸ'kami menawarkan harga yang murah dan mampu milik

Berminat ingin tahu lebih lanjut, boleh berhubung dengan kami ..
IF YOU ARE INTERESTED, PLEASE CONTACT US=
☎ 03-61483878 ðŸ"  03-61485878
ðŸ"± Murugan 019-3619503 / Rebecca 016-7122781
ðŸ"± Whatssap http://tidycopier.wasap.my
ðŸ"§ tidycopier@gmail.com

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)



.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================