Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Agen Barangan Berjenama Diperlukan

Posted by | Posted on 6:27 PM

Nama: Luxe Trading
Website:
Isi Iklan:

Kami adalah pembekal Sweat Shirt berjenama yang paling dipercayai di sekitar Kuala Lumpur dan Johor Bahru yang mempunyai pembelian secara terus daripada China. Dengan lebih daripada 10 rangkaian agent yang mengambil ribuan produk daripada kami secara bulanan seperti agent dari Uptown Damansara, Uptown Danau Kota, Uptown Jalan TAR, Uptown Masjid Jamek dan Bazar Karat JB dengan menawarkan harga yang paling kompetitif kepada semua agent di bawah kami.

Dengan pelbagai jenis SWEAT SHIRT (LELAKI & PEREMPUAN) berjenama mewah seperti BMW, FERRARI, MASERATI, MERC BENZ dan PORSCHE serta pelbagai pilihan SWEAT SHIRT (UNISEX) berjenama seperti VICTORIA'S SECRET, ADIDAS, GUCCI dan banyak lagi dengan jaminan kualiti 99% COPIED ORIGINAL serta PULANGAN JAMINAN 200%.

Tawaran dibuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan sekitar RM20,000.00 setiap bulan boleh berhubung dengan Eksekutif Pemasaran kami di talian 017-7630242 (Encik Hafizz) dan pertanyaan anda akan dijawab segera.

Note:
semua agent yang berminat boleh datang dahulu untuk melihat sample pakaian daripada pelbagai jenama TANPA dikenakan sebarang bayaran.

''APA YANG ANDA LIHAT ADALAH APA YANG ANDA AKAN DAPAT''

AMARAN KEPUASAN !!!
Jaminan Kepuasan Anda 200%

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top).:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================