Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Jus Aimra'a

Posted by | Posted on 1:52 AM

Nama: Jus Aimra'a Malaysia
Website:
Isi Iklan:

Minum Jus Aimra'a lah!
........................
ðŸ"¥ TESTIMONI Jus Aimra'aðŸ"¥
.
Tubuh tak bertenaga ,selalu lemah,lesu kini dah bertenaga dan tak lemah lagi walaupun kerja dari 8 pagi sampai 9 malam.
.
Aset atas bawah memang membesar ek? Saya terpaksa stop sekejap sebab jus ni membesarkan aset wanita la sis..hihi. Dah besar sangat ni, kesan pueraria dan kacip fatimah mmg hebat terbaik.
. Eyebag dan kulit anjal licin, bukan je kulit muka sahaja tetapi seluruh tubuh. Muka tak tumbuh jerawat langsung sejak amalkan jus aimra'a.
.
Membantu mengatasi masalah dalaman dan luaran wanita (keputihan ,senggugut, pendarahan, tenaga, jerawat wajah,banyakkan susu ibu dan sebagainya) dengan pantas seawal 1 minggu dengan hanya 1 langkah mudah.
.
Jus Aimra'a formulasi daripada makanan sunnah Nabi SAW dan herba terpilih iaitu madu,dandelion, kurma,pueraria mirifica, acai berry, dongquai, ginseng, kunyit, habbatussauda, apple, kacip fatimah, delima.
.
#KELEBIHAN Jus Amira'
.
âœ"Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.
âœ"Tak letih walaupun bekerja seharian
âœ"Hilangkan keputihan dan bau miss Vee
âœ"Mengekalkan kelembapan miss Vee supaya tidak kering bila bersama askben
âœ"Kurangkan sakit senggugut dan sakit menopos
âœ"Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan
âœ"Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang
âœ"Merawat pendarahan ketika bersama askben
âœ"Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .
Sebab akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba.
.
Best kan?

Anda berpeluang mendapat:
.
✪ Free Keahlian Wasap Group Tips Cantik Wanita
✪ FreeConsultation
✪ Free postage
.
JOM DAPATKAN SEGERA DENGAN HARGA SANGAT RENDAH!
.
Klik je link bawah untuk whatsapp

http://jusaimraa.wasap.my

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)



.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================