Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Berhenti Meroko Selamanya

Posted by | Posted on 10:03 AM

Nama: Farha Pengedar Shaklee Shah Alam
Website: https://vitamin.ibucergas.com/faedah-berhenti-merokok-20-minit-pon-dah-nampak-kesan-baik/
Isi Iklan:

Macam Mana Vivix Boleh Membantu Perokok Tegar Berhenti Merokok

1. Ketagihan kepada rokok disebabkan oleh nikotin. Vivix membantu membuang nikotin dari darah, otak & organ lain. Bila nikotin dah tak ada, rasa ketagih pun hilang.

2. Orang merokok ni, dia ada rasa satu 'feel' bila hisap rokok. Sebab tu bila tak hisap rokok, otak dia rasa lain macam & memanggil2 untuk hisap rokok balik sebab nak dapatkan balik 'feel' tu.

Vivix boleh beri dia 'feel' tu, jadi taklah dia cari rokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila dia berhenti merokok. Simptom ni boleh jadi teruk juga sampai ada orang kata badan dah bergantung kepada nikotin jadi terkejut bila takde sumber nikotin. In sha Allah, Vivix boleh redakan kejutan tu.

Sebaiknya Vivix diambil bersama DTX yang berfungsi mencuci hati kerana dalam hati pun banyak toksin berkumpul.

Of kos, Vivix ni bukan ubat jadi mungkin perlu ambil masa sikit. Sedangkan ubat untuk berhenti merokok pun ambil masa.

Jangan berhenti berharap. Bebaskan rumah anda daripada asap rokok.

wasaap saya >> http://www.wasap.my/60133355598/BerhentiMerokokDenganVivix

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)



.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================