Iklan (A) berbayar & Banner (468x60) RM50/bulan Advertiser 2

Hanya 7 post iklan percuma terkini akan dipaparkan di laman utama ini. Yang lama akan ke "older post".post".

Teknik Sebenar Jana 5 Angka Seminggu disini!!

Baru Nak menJual Customer Dah LARI ??

Posted by | Posted on 1:41 PM

Nama: Rahsia Pemikat Jualan
Website: Klik >> https://tinyurl.com/PemikatSales2u
Isi Iklan:

Kenapalah susah sangat nak menjual ni ?

Memanglah susah sebab cara
awak menjual tu tak kena.

Klik >> https://tinyurl.com/PemikatSales2u

Apa yang tak kenanya ?

Begini...

Kalau nak menjual:

1) Jual lah kepada orang yang nak
beli. Kalau kita menjual kepada
orang yang memang tak nak beli,
memang tak lah.

2) Jual lah kepada orang yang
bersedia nak beli. Kalau dia tak
bersedia nak beli, memang
sampai kiamat dia tak akan membeli.

Macam mana nak dapatkan
orang yang nak membeli dan
bersedia nak beli ni ?

Kalau tak tahu belajarlah
jangan sombong.

Mari sini.. boleh belajar melalui
panduan lengkap copywriting ni.

Memang lengkap. Formula mudah
copywriting untuk hampir
semua medium jualan.

Nak dapatkan panduan ni boleh
terus klik link di bawah ni ya

Klik >> https://tinyurl.com/PemikatSales2u

tq

Comments (0)

Post a Comment

Iklan (C) berbayar & Banner (468x60) RM30/bulan Free Website Hosting Advertiser 2
=========================================================================================
Iklan (D) berbayar & Banner (125x125) RM20/bulan. Iklan terbaru akan diletakkan paling atas (on top)



.:: areeibaf.blogspot.com : Kuala Terengganu & Marang Homestay :.Berjaya Keropok || Keropok Lekor & Keping TerengganuRafflesia Home Furnishing.: www.prelovesales.blogspot.com : PreLoveSales :.

[Iklankan banner disini. Hanya RM20/bulan! Iklan akan dipaparkan di setiap POST! Klik.. SINI]

=========================================================================================